Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

rychlé brždění

#1 13.11.2015 13:36:46

rychlé brždění

Zdar chci se zeptat na vaše zkušenosti....loni jsem koupil trochu silnější Husku 4T, do teď sem jezdil jen  pole louky a vše ok, super hračka ale letos sem se podíval na nějakou trať ...občas se mi stane, že to přeženu a před zatáčkou to zášlápnu do smyku bez spojky protože bych ji jinak neudržel....motor mi nikdy nezhasl ale myslím že tohle přece nemůže vydržet ne?....kámoš mi říkal že to je na to dělaný, že to dělají i jiní, ale mě přijde, že ten motor toho musí mít plný kecky a že dostavá hrozně zabrat když ho takhle najednou zastavim z plnejch......

#2 13.11.2015 14:06:35

Joraell
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husky TC 250
Věk: 34
3 7

Re: rychlé brždění

no pokud jsi brzdil nadoraz a motor ti nezhasl tak jsi nadoraz nebrzdil smile a nebo ti nefunguje zadni brzda samozrejme ze kdyz brzdis nadoraz tka musis mit zmacknutou spojku a nebo mít automatickou spojku rekluse, jina moznost není. Třeba 125tky 2t není problém ji uplne zadusit a v momente kdy brzdu uvolnis ona hned zase chytne ale u 4t tohle moc dobře nejde.

Jinak si nemyslím že by to motoru nejak mělo vadit.

Editoval Joraell (13.11.2015 14:07:02)

Nekrmte toho Trolla !

#3 13.11.2015 16:15:18

ZbyneKTM
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: KTM EXC 525, Honda VTR 1000
Věk: 33
Tel: můj?:-)
1 0

mira16:

Co presne myslis tim ze to motor nemuze vydrzet a ceho by mel mit plny kecky??

Motoru nevadi, ze ho z roztocenyho zastavis na nulu, nevidim nic cim by jsi tomu mohl ublizit. A tak jak pise Joraell, pokud dojedes do vinglu smykem bez zmacknute spojky a nezdechne to, tak budto rekluse a muzes si gratulovat ze mas neco co je fajn a nebo ti ten zadek nefunguje smile 

Enduro - I love this game:-)

KTM - Klub Týraných Mužůsmile

#4 13.11.2015 16:23:06

Vojtas
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
Věk: 25
Tel: NokiaN8
7 0

brzdím normálně a pokud slyším že už motor mlátí přes řetež, tak trochu lízám spojku, abych ho nezašlápl...na to ti jeden prst na spojce uplně v pohodě stačí, zbytek se může klidně držet motorky  smile 

Editoval Vojtas (13.11.2015 16:24:39)

Baseball, basketball and football...
....all require one ball...
...ENDURO REQUIRES TWO!!!

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů