INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Změny a vylepšení webu, příspěvky
Re: Změny a vylepšení webu, příspěvky
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Nevím jak moc je to složite ale ted se vracím v čase a nevím jak stare je feliciaforum ale tam tyhle věci normlaně fungují chceš vidět vědět víc? zaplat 100kč na č.u. a maš přístup
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
Raduz TT600r napsal(a):Jsi vedle - já to nesmazal
Jeden neví co mažeš ty a co jiný jak si rozjetej :-) Fakt se divim na začátku videa je jasně napsany co video obsahuje a aby si potom čumil nestěžoval když chce koukat. Mě se to líbí. Napiště kdo je kdo A když už konečně odpovíš, proč se nemůžu přihlásit přes svý připojení? A proč mě tu veřejně obviňuješ z pohádkaření? Když píšu, že mi ukradli 2 moto a teď vybavení, tak je to pravda! Víš že jsou tisice proxy serveru? neni jednoduší normalní odpověď?
Editoval Husíbrk (21.10.2015 21:42:36)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Husíbrk:
Chlapi Raduz je v mazani tohto nevinne. Stopro. Smazal.ten kdo to napsal...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Husíbrk:
Ty víš, že já vím. Víme oba. Jedno ti ale musím přiznat. Slušně jsu mě nakopl a možná jsi to trefil. Máš v jednom pravdu - ochrana některých údajů by mohla být vyšší. Za ten kopanec dík - asi je to někdy potřeba.
Nebudu nic slibovat, ale něco pro to udělám.
Jarynn: Dík. Já bych to snad ani neměl jak dokázat.
Buď tak hodnej, zkus zařídit kvůli všem (někteří tam fakt nemaj co dělat) odstranění toho videa z YT.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Raduz TT600r: Už bylo smazaný
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Husaberg Motor AB máš povolený. Jde ti to?
Raduz TT600r napsal(a):Husíbrk:
Ty víš, že já vím. Víme oba. Jedno ti ale musím přiznat. Slušně jsu mě nakopl a možná jsi to trefil. Máš v jednom pravdu - ochrana některých údajů by mohla být vyšší. Za ten kopanec dík - asi je to někdy potřeba.
Nebudu nic slibovat, ale něco pro to udělám.
Jarynn: Dík. Já bych to snad ani neměl jak dokázat.
Buď tak hodnej, zkus zařídit kvůli všem (někteří tam fakt nemaj co dělat) odstranění toho videa z YT.
Zamakej na tom a mi tě poctíme naší návštěvou
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
motohellrider:
Zamakám, ale nemám vypálenou slivovicu. Tak moc nemám čím pohostit.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Povedlo se jedno malé zabezpečení realizovat. Při pokusu o nahlédnutí do cizí fotogalerie se zobrazí hláška:
Rád bych vám vyhověl i kousek dál. Prosím tedy o návrhy, jak byste si představovali, aby to fungovalo. Stačí to takto nebo je třeba více. Samozřejmě budou úpravy asi limitované tím, co systém umí, ale pokusím se vyhovět. Díky.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Raduz TT600r napsal(a):Povedlo se jedno malé zabezpečení realizovat. Při pokusu o nahlédnutí do cizí fotogalerie se zobrazí hláška:
http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … ie2610.png Rád bych vám vyhověl i kousek dál. Prosím tedy o návrhy, jak byste si představovali, aby to fungovalo. Stačí to takto nebo je třeba více. Samozřejmě budou úpravy asi limitované tím, co systém umí, ale pokusím se vyhovět. Díky.
Nerozumím tomu, znám PC jen z druhé strany ,tak se ptám- pokud už je obrázek v nějakém vláknu,tak ho normálně zkopíruju ne? alespoň mi to jde. Pokud se tomu nedá zabránit (vůbec nevím, třeba to fakt nejde,ale vím že chci něco občas na netu zkopírovat tak jsem marný) , tak to moc nepomůže že nevlezeš do galerie. Obrázek zůstává pořád volně přístupný- zneužitelný.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Tohle už je ale jiné. Pokud vyvěsíš obrázek do vlákna, tak už s tím přece počítáš nebo se pletu?
Máš samozřejmě pravdu. Pokud se zobrazí v prohlížeči, je to těžší, ale možné. To samé je s textem.
V prvním bodě jsme zabránili v přístupu do galerie a ptám se, jaká je vaše představa o funkci. Nechci dělat něco zbytečně.
Jarynn:
Jestli chápu funkci galerie správně, tak se v ní zobrazují i obrázky, které posíláš přes SZ.
A pokud vložíš obrázek do veřejného tématu na nějakém internetovém fóru, tak tam asi není potřeba to nějak schovávat. Každý předem ví, do čeho jde. Co nahrát nechceš, nenahraješ.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Jo jasan.
Já jsem to psal hlavně proto, abychom se rozumným dialogem dostali do stavu, kdy udělám v rámci možností maximum vůči vašim dotazům a přáním. Dnes tu budu sporadicky, tak prosím bez OT, ať to večer můžu začít řešit. Díky všem.
Jarynn napsal(a):jen vím že to někde stáhnout nejde, tak jsem se ptal jak to je.
Technicky to lze zkomplikovat, ale není to 100%. Znalejší to i tak obejde a méně znalý, pokud bude fakt chtít, si poradí. (vezme do ruky foťák, použije printscreen atd..)
Editoval RadoTP (26.10.2015 11:53:46)
Raduz TT600r napsal(a):Povedlo se jedno malé zabezpečení realizovat. Při pokusu o nahlédnutí do cizí fotogalerie se zobrazí hláška:
http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … ie2610.png Rád bych vám vyhověl i kousek dál. Prosím tedy o návrhy, jak byste si představovali, aby to fungovalo. Stačí to takto nebo je třeba více. Samozřejmě budou úpravy asi limitované tím, co systém umí, ale pokusím se vyhovět. Díky.
Ahoj Raduzi, nestranne to tu pozoruji a vidim, ze se to zacina hybat sprvnym smerem.
Otazka ale je, proc to tak dlouho trvalo?
Zmizely reklamy, resis zabezpeceni... to je super, ale neni uz 5 minut po 12-te ?
To o cem se tu uz dlouho mluvi-zabezpeceni, jen regitrovani... zvladli kluci na svem webu za den. chodim tam, takze to neni kec. Lidi se tam neboji sdilet videa foto... a tak je nac koukat.
Neber to jako rypni jen mozna k zamysleni.
|