INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
GAS GAS EC 300
Re: GAS GAS EC 300
Filip - SANDOKAAN napsal(a):Informace o současné situaci ve společnosti GASGAS Tradiční výrobce sportovních motocyklů GASGAS se na začátku roku ocitl ve složité ekonomické situaci, na kterou reagoval přerušením výroby s cílem provést co nejrychlejší restrukturalizaci podniku. Bohužel doposud nedošlo k dohodě mezi akcionáři a bankou o způsobu provedení restrukturalizace společnosti a to ani do konce období, kdy GasGas byl režimu ochrany před věřiteli. Tento režim skončil k 15/5/2015. V pondělí následovalo vyhlášení konkurzu a soud musí do 30 dnů určit správce, který převezme řízení společnosti a zároveň rozhodne, jaké řešení současného stavu bude pro budoucnost podniku nejpřijatelnější. Podle našich interních informací a i podle španělského tisku, se správce bude snažit celý podnik prodat některému z možných investorů. V tuto chvíli již neoficiálně projevilo zájem o převzetí společnosti GasGas téměř 10 průmyslových společností, investičních skupin i jednotlivých privátních investorů vesměs z Katalánska. Vše nasvědčuje tomu, že tento proces je nevyhnutelný a výroba a standardní chod společnosti nebude zahájen dříve než za několik měsíců. Nicméně distribuce náhradních dílů po celou dobu funguje naplno . Vývojové odd. a odd. péče o zákazníky pracují normálně. Modely 2016 jak pro Enduro, tak i pro Trial jsou připraveny do výroby. Na stávající majitele motocyklů GASGAS by tento stav měl mít minimální dopad. Než bude dokončen proces převzetí společnosti novým investorem, bude omezena dostupnost nových motocyklů modelových řad 2016. Manažeři společnosti, odborný a ekonomický tisk ve Španělsku i místní internetové servery se shodují, že cesta přes řízený bankrot je nakonec pro GasGas tou nejlepší možností, jak společnost ozdravit a zbavit ji dluhové zátěže z relativně dávné minulosti, kterou si sebou GasGas vlekl z období v letech 2005-2009. Svůj postoj k současné situaci vyjádřili zaměstnanci podniku svérázným způsobem. Text na baneru nad hlavním vchodem do budovy GasGasu : GASGAS chce vyrábět, ne zemřít !!
To mas nekolik mesicu stare.. To co nasel strejda je aktualni info...
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
Tohle je aktuální informace.
On Monday morning, the Gas Gas factory press department sent out the following press release: Dear customers, partners and friends, We are contacting you with this update regarding the current situation with the company. As you all know, in recent months the company has gone through several legal proceedings in order to renegotiate the debt and to continue operations. Unfortunately, despite the valiant efforts made to achieve this goal, it has been impossible to reach and finally they have declared to proceed with the liquidation of Gas Gas Motos SA. In this process, the current management team, the receivers and the council representatives of all employees are working full-throttle to collect all of the necessary information to begin the process of selling the factory and to close the subsequent sale process with potential buyers in the fastest way possible. The target set by the sale of the production unit is to be able to reactivate the Gas Gas Motos factory in a way that allows us to produce our motorcycles, both enduro and trial, and ensure a solid and sustainable long term viability of the company. During this stage of the sale process of the production unit, we at Gas Gas will make our utmost efforts to ensure the level of service in the areas of spare parts as well as in the after-sales department in order to avoid penalizing our customers during this period. From Gas Gas, we convey our sincere thanks for your support during these months and wish to convey our total conviction on the feasibility of satisfactory results during the production unit sale process. Best regards, GAS GAS MOTOS S
Nekrmte toho Trolla !
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
Joraell: tak mě zajímá, jak sličná slečna to je? Jestli to bude zajímavá veselka nebo????
Mám EC 2014 najeto 45 mth a z ničeho nic se mi stalo, že při jízdě jak by v motorce něco přeskočilo, začalo to chrčet jak by upadl nebo někde prasknul výfuk a výkon jak pionýr. Kontroloval jsem koncovku jestli nepraskla trubka třeba, ale nic. Po chvíli to zase přestalo a moto jela jak má. Stává se to nepravidelně tak jednou 2x za vyjetí nádrže... Nevíte čím to může být? Že by něco povoleného u přívěry, setkali jste se s něčím podobným někdy?
sasaa_:
sundej kdyztak víko privery z prave strany shod kolenoa zkus hýbat s priverou jestli vse chodí jak má....ale pokud to udela jednou za nadrz spis nejakej volnej kontakt?????elektro????
Vypadá to něco kolem té přívěry, protože to začne mít zvuk jako pincek takový prskavý, nepomůže zdechnout a nakopnout, pomohlo mi třeba na pár vteřín plný plyn na volnoběh, někdy to jakoby přeskočí i za jízdy zpět a zase jede jak má... Napadlo mě že to sundám a podívám se, ale nejdřív píšu, jestli se to někomu třeba nestalo... mohlo se tam vibracema něco povolit..?
sasaa_ napsal(a):Vypadá to něco kolem té přívěry, protože to začne mít zvuk jako pincek takový prskavý, nepomůže zdechnout a nakopnout, pomohlo mi třeba na pár vteřín plný plyn na volnoběh, někdy to jakoby přeskočí i za jízdy zpět a zase jede jak má... Napadlo mě že to sundám a podívám se, ale nejdřív píšu, jestli se to někomu třeba nestalo... mohlo se tam vibracema něco povolit..?
To bude privera, ven a vycistit. Nebo nekde na motokros a dat mu pekneho couda
sasaa_:
na vlonobeh plny plyn neznam...ale asi myslis na neutral ci při vymackle spojce.....
nejspis bude zakarbonovana a proste se kousne v otevrene poloze...proto rikam sundej koleno a ahybej s ní z boku táhlem(nejlepe povol tahlo a musí chodit volne..pokud bude zadrhavat tak to rozhod.....
Filip - SANDOKAAN:
Joo, na neutrál jinak zkusím rozdělat a vyčistit, ale nezdálo se mi to, že by to mohl dělat karbon, navíc liju Bellray si7, ten moc nekarbonuje...
- WoxmenRX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Červená 350
- Věk: 23
0 0
Je to zatuhlá přívěra... taky jsem s tím měl problémy sundej válec a kompletně přívěru vyčisti a když v tom budeš tak vyměň i ložisko to stojí pár korun, pak to funguje
Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.
chalka: 4 šroubky, vodu ven, nasazovat potom píst... no nevím... Nejdřív zkusím dávat větší plyn a jak se to bude stupňovat to zasekávání tak to potom rozdělám 
Přívěra jde be z problému vyčistit i bez sundání válce! Jen výfuk musí dolů.
|