INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Erzbergrodeo - 04.06.2015 - 07.06.2015
Erzbergrodeo - 04.06.2015 - 07.06.2015
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Re: Erzbergrodeo - 04.06.2015 - 07.06.2015
Tohle mě na Erzbergu sejří. Pro běžné smrtelníky je skoro všechno zakázáno. Prostě zaplať, tady si trošku potrénuj, támhle si odjeď závod, v depu nakup tretky, večer zachlastej a hlavně po ničem nepátrej. Pak zjistíš, že tam celá elita startovního pole týden před Erzbergem trénuje a pomáhá tahat trať, takže úřesně vědí do čeho jdou a co je čeká. To neni uplně fér boj.... To je přesně důvod, proč na to seru a nejedu tam, nehledě na to, že samozřejmě nemám ambice zajet nějakou pozici. Proti tomu je třeba ten Regiment13 zlatej.
Jinak prdim na Blazusiaka, fandim našim klukum a věřim, že jak Roman Korber, tak tentokrát i hlavně David Cyprián tam ty tovární jezdce potrápěj. Ikdyž David už je teď taky vlastně tovární jezdec KTM, ne?
Dej koním pít...
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
jedete tam nekdo na cumendu?? nebo budete ladit redbull tv??
Ditrow:
já teda raději u TV takovéhle MEGA akce, kde je miliarda lidí a z toho ještě půlka na šrot a z Polska, mě neberou
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Semis:
Jestli to dobře chápu? Tak i když jdeš jen na čumendu platí se a s motorkou tam nemůžeš? tj. mezi checkpointama pěšky? Plánuju si tam zajet po ose, ale jestli je to takto omezený tak je to vážně opruz... Mohl by jsi to přiblížit jak to tam probíhá? když se chci jen mrknout a přemisťovat se na motorce?
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
Semis:
Tam se platí vstup dva litry? kura to jde zase byznys Napiš co nejvíce info, i jako minulýuúčastník, ať v tom máme tady jasno
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 125 LC2, HSQ WR 125, Honda XL600
- Věk: 17
- Tel: 605482397
0 0
Asi už poznal že je fmx na hovno nebo nevíte o tom někdo něco ?
Kawa Power!
Ditrow:
výjimečně souhlas
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Já už si to nepamatuju přesně. Nicméně podle mě je realita taková, že Redbuláci nemají moc zájem o čumily přímo na místě. Peněz vyberou dost od jezdců a jejich doprovodů, pak to posílaj do TV, takže motající se tam čumilové jsou pro ně akorát práce navíc. Akorát z toho pro ně koukají potenciální problémy. A při rozloze toho lomu tam nějaký velký množství lidí nemaj šanci uhlídat. Tak napálej vlezný a oni si to lidičky rozmyslej..... Ceny za vstupný jsou: 1 den EUR 30 2 dny EUR 50 4 dny EUR 70
+ parkovný za auto 7EUR na den
Takže to máš jen jako čumil za litr. Pokud chceš jet jako doprovod s oficiální kartičkou doprovoda, tak to stojí ještě víc než jako čumil, ale přesnou cenu jsem nenašel. Bez kartičky doprovoda nebo jezdce tě můžou vyhodit z těch míst kde se pomáhá, ale co vím tak tam to moc neřešili. Každopádně tě bez kartiček nepustěj do depa a do určitejch částí lomu vůbec a to už kontrolujou docela pečlivě.
Dej koním pít...
Popravdě nechápu, proč se tady řeší ta cena...? Neříkám, že to je málo a nejsem člověk co mlže vyhazovat prachy oknem, ale vstupné mi přijde zcela úměrný velké profesionální světové akci....
V předprodeji lístek na 4 dny čt-ne - 50E což je cca 1375,-Kč......????
Podívejte se na ceny lístků MOTOGP, CROSS GP loket na jeden den apod....podle mě zcela normální cena.
Doprava a další věci jako jídlo a drahý pivo na místě - to je jasný...je to prostě zahraniční akce a to je všude skoro stejný.
No a to že se tam musí chodit...to jako argument chápu někoho to lezení prostě nebaví, ale nechápu, že by si tam každej vzal enduro a přesouval se tam po areálu...dokážete si představit ty držky a chaos 
Tom
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
TomR1:
a byl jsi tam někdy ? tohle vůbec nemůžeš srovnávat, lom je obrovský, jezdí tam autobusy to jo, ale skoro nikdo není kam vlastně jedou, informovast pro diváky minimální, ne li vůbec žádná, dostal jsem se pracně pěšky (v dešti) na jeden CP a pootom jsem seběhl dolů, cestou vlezl do autobusu abych se převezl na druhou stranu lomu a ten se dole otočil a tradá nahoru přesně na místo odkud jsme pracně slezl a to nejsem tatar umím se domluvit a taky jsem se lidí ptal kam to jede, nikdo nic nevěděl, byly to pro mne nejhůř utracený prachy za motozávody jaký jsme kdy vydal.
a to se nebavím o tom, že sehnat tam v tu dobu ubytko je skoro nemožny, byli jsme na motkách neměli stany
jo a motku mi odstavili na "parkoviště" totálně neupravený šutroviště, zázrak že nespadla, a všechny hadry jsem měl v boxu, nebylo se kde převlíct, na tom úhoru byly jen šutry a kaluže a tam v silničkových moto botech chodit nemůžeš, byly by na cáry
hrůza děs, děs za strašný prachy, ať se jsou bodnout
to si radši zajedu na Romaniacs, tam je Prolog i vše okolo zadara, pěkně sio zajezdíš a užiješ si i závod
a přijde to levněji
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- radek1
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 450 exc
- Věk: 33
0 0
offroaderTE ty jsi dobrá květinka..co by jsi si tam všechno přál..se divim že jsi tam vůbec jel..Nikdy žádnej problém.
offroaderTE:
Řekl bych, že se Ti prostě nevydařil víkend to je celý - rozhodně je to tvoje zkušenost a tvůj názor(neberu Ti ho)...Jen si nemyslím, že je objektivní a že máš pravdu...
Víc k tomu psát nebudu, vše jsem napsal v minulém příspěvku.
Tom
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Souhlasím s offroaderTE. Stačí se zúčastnit jiných akcí, které stojí výrazně méně a jsou podstatně lépe organizované a člověk pochopí proč se nám to nelíbilo. Já tam byl jako závodník a byl jsem organizací naprosto nasrán. Zaplatil jsem si za dvě rozjížďky prologu a odjet mohl jen jednu. Počasí bylo na pytel už týden dopředu, takže museli moc dobře vědět že to bude komplikovat situaci, ale totálně se na to vysrali. Nechali nás polovinu startovníhio pole jet půl trasy v mlze, což bylo na zabití a druhou půlku nechali jet druhý den kdy bylo počasí v pohodě. Všude reklamní obrazovky jako kráva ale výsledky přinesli na jednom papíře a nalepili to do stánku, takže si tam hodinu všichni šlapali po hlavách.... prostě vojeb.
Dej koním pít...
|