INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Co jsem to zahlídl ve zprávách - chytli enduráky?
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Co jsem to zahlídl ve zprávách - chytli enduráky?
Pánové, ctěte mantinely pravidel diskuse Vícekrát napomínat nebudu
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
spacák nejsi fízl? ani bych se nedivil. oni rádi čtou fora a lustrují koho by kde nachytali. takže pánové domlouvat výjezdy v soukromých správách .nedat těm kurvám šanci.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
spacak:
Stejně tak, jako je enduro jezdec obyčejný slušný člověk, tak je enduro jezdec kkt. -//- čtyřkolkář -//- fotbalista . . . . Pokud soudíš skupinu obyčejných slušných lidí, kteří se chovají často líp, než ti, co je kritizují a dělají skutečná zvěrstva, škodíš sám sobě. Jednou se ti to vrátí. A pokud jsi bez viny, hoď kamenem
Jsi-li nasazený špicl, tak potom každý ví, jak se chovat. Pokud neví, má se bát a nedělat to.
- Monix
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC300TPI, YZ250F/20
- Věk: 50+
2 0
přidám nekontroverzní příspěvek - jezdím na offmotorce 2-3x týdně - nejezdím volné enduro v CZ - protože mi osobně vadí jezdit po cizím majetku, když tuším, že majitel s tím nebude souhlasit, popř. pouze, když je souhlas majitele (třeba vybraná rokle pro trial, pískovna atd.) + hustota obydlení republiky není na to ideální - prostě motorka v lese většinu "nemoto" lidí prudí & lesů bez lidí moc není a já to beru jako fakt - jezdím hlavně MX,CC - tréninky i závody na oficiálních tratích a akcích - CC závodů je poměrně dost - jsem z ČB a do cca 2-3hod od domu mám dostupné kvalitně udělané CC seriály - AČR CC, EnduroKlatovy + poměrně dost regionálních nárazových akcí různé obtížnosti a typu tratí - např. http://www.enduroklatovy.cz/steel-pro-cup/ http://czechenduro.cz/index.php/mcr-end … print-2015 http://czechenduro.cz/index.php/mcr-end … untry-2014 http://endurohunters.cz/ 5hodinovka Holý Kopec závody dvojic Božetice krásné cc závody ve stylu enduro se jezdí okolo Krkonoš atd. - jednou za rok Rumunsko, kde si platíme průvodce + za 20€ enduroznámku (či jak se jmenuje) - jezdíme legálně - většinou po tratích RBR - za rok takto dám celkem cca 100mth. Shrnuto: - bavilo by mě pravidelné enduro "na divoko", ale v tomto státě na to nejsou podmínky a jakákoliv polemika to nezmění - našel jsem si alternativu, jen bylo nutné se zorientovat/vyzkoušet různé off seriály a najít si to správné - važme si stavu, který máme - třeba v sousedním Rakousku se nadivoko jezdit nedá & hodně Rakušáků jezdí k nám na tratě, protože u nich moc možností není a údajně většina tratí se tam otevírá jen na závody - to, že na jednoho slušného "divokého" enduráka připadne x bezohledných ignorantů na moto nebo ATV, se kterými jsou ti slušní házeni do jednoho pytle je taky fakt - žádná polemika to nezmění a nemá smysl se s tím trápit
Monix napsal(a):- jednou za rok Rumunsko, kde si platíme průvodce + za 20€ enduroznámku (či jak se jmenuje) - jezdíme legálně
a na Ježíška taky věříš?
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
spacak napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):spacak:
Stejně tak, jako je enduro jezdec obyčejný slušný člověk, tak je enduro jezdec kkt. -//- čtyřkolkář -//- fotbalista . . . . Pokud soudíš skupinu obyčejných slušných lidí, kteří se chovají často líp, než ti, co je kritizují a dělají skutečná zvěrstva, škodíš sám sobě. Jednou se ti to vrátí. A pokud jsi bez viny, hoď kamenem
Jsi-li nasazený špicl, tak potom každý ví, jak se chovat. Pokud neví, má se bát a nedělat to.
Házíš kamenem od rána do rána že? Tak nezapomeň tady pár jedincům ukázat techniku hodu.
E: Jo už to vidím, motocross s pořádnym laufem v lese Tak házej dál a vejš ty kameny.
Upřímně? Asi jsem někdy v životě hodil. Ale už jsem z toho vyrostl. Přeju ti to samé. Pomůže-li ti nějak invektiva k mé osobě, posluž si klidně i podruhé. Jsem na posměšky docela zvyklý. To mě na kolena nedostane a slzy do očí nenahrne.
- Monix
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC300TPI, YZ250F/20
- Věk: 50+
2 0
Hugila napsal(a):Monix napsal(a):- jednou za rok Rumunsko, kde si platíme průvodce + za 20€ enduroznámku (či jak se jmenuje) - jezdíme legálně
a na Ježíška taky věříš?
měl bych?
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC
- Věk: 30 pryč
0 0
Všímálek napsal(a):Syphoon napsal(a): Jsem stejného názoru jako VanDam, jezdím z 80% sám, 1 x za měsíc v tlupě 4 - 6 motorek, nejezdím stylem, že se na jednom kopci m.dám hodinu a jedu ho 15 x dokola, ani nehobluju kořeny stromů nebo nejezdím v mladém porostu, mám přírodu rád tak se snažím být v lese ohleduplný, když jedu kolikrát kolem posedu a vidím ten bordel pod ním , ale to už z lidí nikdo nevidí, protože ty odpadky nedělají kadla kadla.
Pokud jezdíš jednou měsíčně ve skupině a k tomu ještě z 80% sám, tak to znamená, že jezdíš 5x do měsíce tzn. 60x za rok. To může být bratru ke 200 mth ročně a to je slušná porce. Jak to prosím děláš, že se neprohobluješ na nějaké ty kořeny stromů, keřů např. ve výjezdu? Kudy jezdí ten 3. až 6. ze skupiny, protože ty první 2 spolehlivě seberou vršek drážky? Jak se ti daří jezdit enduro v lese a nejezdit v mladém porostu, protože u nás je každé jaro mladý porost snad všude atd.? Kde bydlíš, že máš kolem sebe tolik prostoru na ježdění, že se v rámci svých 60 vyjížděk ročně nevracíš na stejná místa, která potom nevyjíždíš 15x dokola v rámci roku? Prosím, přečti si ty líbivé žvásty, co píšeš a vrať se na zem. Nebo ať ti tvůj přítel VanDam dá pár "kopaček" na probrání. Jediný způsob, jakým docílíš popsanýho stylu, je, že jezdíš po lesních cestách a tvá nejoblíbenější činnost je topení motorky v drážce po těžké technice.
Každý si může za rok odjet klidně 50 závodů. Např. stařík Klídek odjede 2 akce za víkend, protože má rozum a nemá v hlavě kuličky. Jen poškozujete enduro, protože je vám to jedno, nemáte správné srdce.
A jediný, kdo tu může být nařčen opravněně ze spolupráce s fízly, je majitel tohoto webu, protože absence jakékoliv ochrany údajů je na ránu lopatou na plocho. Mají to tu naservírované jak na stříbrném podnosu.
Tohle jsem psal: Monix:
Všechno je to pěkné, jen si každý nemůže dovolit jak finančně, tak časově zmizet na celý víkend na závody, pokud máš rodinu s malými dětmi. Přes týden jsi v práci a o víkendu jsi rád za 3 hoďky na motorce, musíš si nechat čas i pro rodinu, práci kolem domku, na zahradě,... - paradoxně jsem minulý víkend sázel stromky ve vlastním lese
Kdyby sis Všímálku všimnul, asi bys tady nemohl napsat, že najezdím 200 mh, nejezdím cca prosinec - březen (máme tady většinou sníh a je ho dost), bydlím v podstatě v horách, ikdyž jedu z vesnice do vesnice vzdálené od sebe 5 km os. autem po cestě III. třídy, tak jedu 3 km lesem. Takže loni jsem najel necelých 50 mh (ono se totiž stává, že nevyjedu každý víkend - nějaká závada na moto, nebo špatné počasí, rád bych najel víc, ale jaksi není času, tak si to spočítej kolik víkendů je v 9 měsících, letos jsem najel už 6mh ) Takže můžeš být klidný, i kdybych najel 200 mh, opravdu si můžu vybrat pokaždé jinou trasu. Ikdyž jedeme v tlupě, myslíš, že ten kopec je 1 m široký abychom všichni jeli v jedné drážce??? Nevím, co myslíš mladým porostem ty, ale já myslím malé stromky, kterých je škoda a ne nějaké malináčí, které je v lese vpodstatě plevelem (kdybys někdy vlastnil les a chodil sázet malé stromky, tak bys to věděl). Řeči o kuličkách v hlavě si nechej od cesty (napsal jsi zaobaleně, že jsem vůl, stejně jako to napsal tvůj předchůdce spacak). Spolupráci s benga jsem už vůbec netahej a když se ti tady nelíbí, tak se tady neregistruj. Mně třeba vadí, že majitělé psů nechavájí jejich hovna kde se dá a taky se neregistruju na stránky mamradpsa.cz jen proto, abych jim tam nadával. A ty si myslíš, že když se jede nějaký závod v lese, třeba Drapák, že je ten les k tomu určený??? Podívej se jak to vypadá po takovém závodě v tom lese.
Editoval Syphoon (30.04.2015 07:28:28)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Všímálek napsal(a):Syphoon napsal(a): Jsem stejného názoru jako VanDam, jezdím z 80% sám, 1 x za měsíc v tlupě 4 - 6 motorek, nejezdím stylem, že se na jednom kopci m.dám hodinu a jedu ho 15 x dokola, ani nehobluju kořeny stromů nebo nejezdím v mladém porostu, mám přírodu rád tak se snažím být v lese ohleduplný, když jedu kolikrát kolem posedu a vidím ten bordel pod ním , ale to už z lidí nikdo nevidí, protože ty odpadky nedělají kadla kadla.
Pokud jezdíš jednou měsíčně ve skupině a k tomu ještě z 80% sám, tak to znamená, že jezdíš 5x do měsíce tzn. 60x za rok. To může být bratru ke 200 mth ročně a to je slušná porce. Jak to prosím děláš, že se neprohobluješ na nějaké ty kořeny stromů, keřů např. ve výjezdu? Kudy jezdí ten 3. až 6. ze skupiny, protože ty první 2 spolehlivě seberou vršek drážky? Jak se ti daří jezdit enduro v lese a nejezdit v mladém porostu, protože u nás je každé jaro mladý porost snad všude atd.? Kde bydlíš, že máš kolem sebe tolik prostoru na ježdění, že se v rámci svých 60 vyjížděk ročně nevracíš na stejná místa, která potom nevyjíždíš 15x dokola v rámci roku? Prosím, přečti si ty líbivé žvásty, co píšeš a vrať se na zem. Nebo ať ti tvůj přítel VanDam dá pár "kopaček" na probrání. Jediný způsob, jakým docílíš popsanýho stylu, je, že jezdíš po lesních cestách a tvá nejoblíbenější činnost je topení motorky v drážce po těžké technice.
Každý si může za rok odjet klidně 50 závodů. Např. stařík Klídek odjede 2 akce za víkend, protože má rozum a nemá v hlavě kuličky. Jen poškozujete enduro, protože je vám to jedno, nemáte správné srdce.
A jediný, kdo tu může být nařčen opravněně ze spolupráce s fízly, je majitel tohoto webu, protože absence jakékoliv ochrany údajů je na ránu lopatou na plocho. Mají to tu naservírované jak na stříbrném podnosu.
Původně mě to nechávalo chladným, ale tak nějak nechápu tvé rozhořčení. Nařknout někoho ze spolupráce s fízly? Píšeš(nebo se aspoň snažíš )psát inteligentně ,ale toto je pěkný vyblitek . Ano majitel těchto stránek je má nezabezpečené ALE je jen na každém co tady napíše nebo zazdílí.Nechápu ty neustálé polemiky o tom co má a nemá dělat a jak by to mělo vypadat. Mrzí mě že odsud odešlo pár lidí kterým to vadí ,ale bohužel takový je život. Líbí se ti -zůstaň, máš problém - běž. Nic složitého. Pokud má někdo problém s tím že to co napíše ,nebo dá video, nebo foto ,nebo. nebo... vidí někdo další podle něj nepovolaný, tak proč nepošle tyto informace jen lidem kterým chce v PM? Nebo si pište maily, udělejte si skupinu na FB nebo nevím co.Mám dojem že vám uniká podstata fóra. Vy totiž chcete aby to četl někdo jiný, chcete se pochlubit, pokecat o tom jak se to povedlo nebo ne a o tom to tady je.Že u toho nesete kůži na trh je jasné, ale pokud zamknete vlákna tak to postrádá smysl.Nezastávám se admina , nakadil si do hnízda svými nesmyslnýmy sliby a pak termíny kdy co a jak bude, ale taky jste ho trošku do těch prohlášení natlačili-že podlehl jeho věc. Ale toto co tu pořád čtu je smutná šaškárna, jako by ti někdo vykládal jak máš vychovávat své dítě... Nejsmutnější je že demonstrativní odchody nejvíc ublížily ostatním uživatelům(zmizení spousty informací),ale tento smutný pokus o vydírání admina skončil jak vidíš neúspěšně a jsem za to rád. Raduz by byl úplný hlupák kdyby si nechal diktovat od uživatele co má dělat a co ne,jsem rád že to ustál.Podjebávat z druhé strany umí každé máslo.Pořád čekám kdo z těch povolaných vytvoří svůj projekt kde bude vše podle Vašich představ a jak tam budou všichni migrovat Nebudou. Věř mi.Bylo by to fórum kde by bylo pár uživatelů a kde by jsi se vlastně nedostal pokud by jsi neměl jiný kontakt na člena.To je asi blbost ne? Máme telefony a spoustu dalších komunikačních možností jak si říct něco mimo fórum,s lidma se kterýma se chceš spojit tak se spojíš. Chápu, ty hlášky, obrázky a filmy nikdo jiný neuvidí takže si nikdo nezvedne ego,neudělá radost jinému,bude to nudné.... Sorry za román, asi mám krizi středního věku
- Koštěbuch
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: přerov
- Motorka: Gas Gas 515 FSE
- Věk: 28
0 3
vím, že to myslíte všeci dobře, ale s těmahle vymazanýma lidma ze svojí pravdou se prostě nemá cenu vůbec bavit... motorky nejlépe zakázat a to i na cestě tam zase přece hrozně ohrožují plechovky atd... slýchám to dennodenně a už to házím za hlavu... Tohle fakt nemá cenu...
|