Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Honda XL neháže

#1 14.04.2015 07:12:55

Honda XL neháže

Zdarec
Moto mi přestala házet jiskru , a když se rozhodne házet je to strašně nepravidelně.  vyk! 
Chtěl bych se zeptat zdali náhodou nejsou u XL600r 87rv. stejné měřitelné hodnoty v elektrice jako u XR600r rv87. hmm
Bohužel jsem nesehnal servisní manual na XL ( jen Shop manual) na XR jsem našel a vypsané to tam je.
Potřeboval bych vědět jaké hodnoty by měli byt u CDI, indukční cívky primární sekundární, snímače otáček , jaké to má mít napětí při nakopávání.
Neví někdo jestli je tam nějaký velký rozdil.?

Díky za rady  ano 

#2 14.04.2015 13:11:07

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Re: Honda XL neháže

Ahoj,

teď nemám čas to nějak velice řešit = zkus nejprve porovnat sám například :

Objednací číslo CDI z partsdepotu u XL 600 87 a XR 600 87.

K měření ten manuál zkrátka potřebuješ, takže si stáhni co potřebuješ třeba z motorkářů (moc neverim, ze je mezi 83 a 87 nejaky zasadni rozdil):

http://www.motorkari.cz/motokatalog/?ac … stahnout&s[motorka]=Honda%20XL%20600  (nakopíruj do prohlížeče)

Nebo teda stáhni manuál na XR 600 (těch je dost i na m.cz) - ale ta má jinou kabeláž. Nemá startér, baterku atd....Hodnoty mohou být jiné.

Ale začni prostě od nejjednoduššího = vyčistil bych kontakty související se zapalováním = očka přejet smirkem, zkontroluj si jestli má na jiskru vliv ohnutí kabelu, který vede ke svíčce (XL má přece startér, tak je to o to jednodušší)

Například kabel zapalování, který vede tuším přes usměrňovač či co to je dál ke svíčce není drahý..Uvidíš...

Editoval jirka87 (14.04.2015 13:13:27)

#3 14.04.2015 15:53:48

Re: Honda XL neháže

jirka87:

Já jsem právě vše kontroloval, čistil kontakt sprejem,konektory a kábe které se mě nezdáli jsem povyměňoval, koupil nový kabel i fajku na svíčku , ale stale tam je ta krpa.
Mě to právě napadlo jelikož moje XL je bez startéru pouze kick a baterku taky nema, a motory jsou zhruba totožné estli by to nemohlo mět podobné hodnoty.
Manuál na XR mám taky a ty hodnoty tam jsou. Budu pátrat  ano 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů