|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 vymena oleje TTR600#1 02.04.2015 17:54:12
vymena oleje TTR600ahoj,chci se jen informovat,dnes jsem menil olej u sve ttr600.postup jsem zvolil uplne stejny jako tady daval raduz.nechal jsem olej vytect pres noc,druhy den jsem vse namontoval,dotahl a nalil novy olej,skoro plnou nadobku,nastartoval,nechal odvzdusnit.pote jsem dolel dle okynka zbytek oleje,jenze jsem mel koupene tri litry a na okynku mi to ukazuje tesne na spodni hranici,moto bylo kolmo,ne na stojanu.v raduzove popisu je napsano,ze i s olejovym filtrem tam vejde 2,8l oleje,ja tam mam nalite 3l a je na spodni hranici okynka.olej jsem tam dal Castrol Power1 10w-40 4t JASO MA-2(T903:2011) API SJ.Je ten olej dobre zvoleny?Myslim tim i ty normy.takze asi koupit jeste 1l oleje a dolit do plneho okynka,ze?diky za rady offline #2 02.04.2015 18:05:35
Re: vymena oleje TTR600rozhodně už víc nedolejvej!!! normálně ji v klidu projeď cca 3km a on se ti tam objeví - chvíli trvá než co ho čerpadlo začne v pořádný míře házet zpět do nádobky Editoval Vojtas (02.04.2015 18:06:47) Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!! offline |