INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
ČZ
Re: ČZ
Toz to musím souhlasit, bo jsem v patek poridil ty cervene plasty za 2 kilca, no co, na vystavu s tim nepujdu
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
Tristan: Hele, já už jsem viděl i tu 1200.... to se teprve poserete :-D prakticky je to stejný, akorát posazeny na 17" a 19" kolech s vysokýma řiditkama ...
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Vojtas:
je to čistě jen tunel na prachy.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
krásný projekt, pár šikulů na tom nádherně profituje. Semtam článek, na konci roku výroční zpráva, když je nejhůř, tak se narychlo něco sešvajsuje ze zbytků, no a další sezona je zajištěna! Paráda, smekám.
Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.
nechci polemizovat jak to je s kvalitou tm vs.Ktm ale jak se tu psalo cz je starsi rocnik tm a Husibrk je prece starsi rocnik Ktm mozna se pletu ale vždycky se mi zdalo ze husarymely o generaci starsi ram.....
Pane bože, to je zase hnus Designově roztříštěný paskvil ten olejový chladič, blatník z 60. let, o zbytku nemluvě. Nechápu, proč se neustále snaží všechny šokovat slintama o malosériové výrobě vyjímečných strojů pro konkrétní zákazníky, kde se kloubí v 1 stroji snad pět dalších typů motorek, materiálů i úrovní zpracování. Nikdo normální si takový střep koupit nemůže. Kdyby udělali nějaké opravdu pěkné retro s vyšších obsahem motoru typu kawa w 800 apod, mohlo by si to najít svoje kupce. až by se trochu sebrali, pak má smysl vymýšlet bejkárny, ale v troskách výroby o sobě prohlásit to , co prohlašují, už nemá nic společného s vlastenectvím, či nějaké sounáležitosti s touto kdysi slavnou značkou. Neverending story. Wanderer i Janeček se musí obracet Každý šikovný amatér s fantazií dokáže vyrobit něco hezčího, než takovéhoto bastarda a rozhodně na tom nemusí dělat od roku 1992 Sorry všem, koho se to dotklo, ale muset jsem to vyhodit ven, měl bych vředy
Ataman napsal(a): Pane bože, to je zase hnus Designově roztříštěný paskvil ten olejový chladič, blatník z 60. let, o zbytku nemluvě. Nechápu, proč se neustále snaží všechny šokovat slintama o malosériové výrobě vyjímečných strojů pro konkrétní zákazníky, kde se kloubí v 1 stroji snad pět dalších typů motorek, materiálů i úrovní zpracování. Nikdo normální si takový střep koupit nemůže. Kdyby udělali nějaké opravdu pěkné retro s vyšších obsahem motoru typu kawa w 800 apod, mohlo by si to najít svoje kupce. až by se trochu sebrali, pak má smysl vymýšlet bejkárny, ale v troskách výroby o sobě prohlásit to , co prohlašují, už nemá nic společného s vlastenectvím, či nějaké sounáležitosti s touto kdysi slavnou značkou. Neverending story. Wanderer i Janeček se musí obracet Každý šikovný amatér s fantazií dokáže vyrobit něco hezčího, než takovéhoto bastarda a rozhodně na tom nemusí dělat od roku 1992 Sorry všem, koho se to dotklo, ale muset jsem to vyhodit ven, měl bych vředy
Myslím si, že oni ani vůbec nechcou aby to někdo kupoval, oni ani nechtěji ukončit vývoj, protože by byl konec dotací. Potřebujou vyvíjet a inkasovat co nejdýl. Bojujou za každý rok navíc, kdy se jim to ještě podaří udržet. Stačí když vykazují činnost - a dotace tečou... takhle se dneska dělá kasa! žádné chození do práce Tam snad ani nejde o motorky, je jim jedno jestli vyvíjejí jawu, nebo bio krmivo pro dobytek. hlavně, že vývoj je dotovaný.
Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mechov
- Motorka: 250f
- Věk: 40 a víc
- Tel: mám
13 0
sirr:
Videl bych jen jedinou cestu : kdyby AČR/ČSMS zalozilo znovu Svazarm/motocyklovou Duklu kam by se vybyrali pouze mladi talentovani jezdci, (dnes jedou pouze jezdci kteri nato kaji) ktery by startovali na techto ČZ/TM motocyklech. Tyto motocykly by musely byt majetkem svazarmu ( ten by je ziskal napr.sponzorskym darem atd..).
Můžeš ho kontaktovat a třeba se vám to povede ,akorát nevím,kterej blázen to zaplatí/zasponzoruje
http://www.novinky.cz/domaci/394572-pos … azarm.html
Editoval MotoDriver (18.02.2016 10:26:33)
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
sirr napsal(a):v Lokti nad Ohří v termínu 23. a 24. července 2016, motocykl na bázi techniky italské TM, s označením M.C.F ČZ - Projekt EMX300 - startuje Dominik Procházka - že Domino udělá šou, o tom není pochyb ... snad to stroj a zdraví pilota zmáknou. http://www.motorkari.cz/motosport/motoc … 34595.html
Když budu chtít vidět závodní čízu, zajdu se podívat do muzea nebo na nějaký veterány. Takhle křísit značku je pro mě nechutný . Vypadá to, že báze TM je tam nějak moc
- Stanďour
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeň
- Motorka: LC4, ex XT600Z
- Věk: 40+
- Tel: komurkowy
3 0
Janek:
Ale bude tam minimálně ČZ řetěz a nápis na motorce
Nezadržujte prdy, ty pak přechází po páteři do mozku a odtud vychází posrané nápady!
|