INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Pneu s hroty
Pneu s hroty
Pneu s hroty
| Akce: |
Poptávka |
Výrobce: |
|
|
|
| Kraj: |
Liberecký |
Model: |
|
Nové: |
|
| Město: |
Turnov |
Rok: |
|
Cena: |
|
| Web: |
|
E-mail: |
kubajzs@seznam.cz |
Telefon: |
724728166 |
Koupím pneu s hroty. Ideálně originál Treleborg... 18 a 21". Za rozumný peníz...
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
Re: Pneu s hroty
Co za to, když ti dám odkaz na treleborgy za 80éček?
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
Filda napsal(a):Co za to, když ti dám odkaz na treleborgy za 80éček?
dej ho sem tomu nevěřím, že to jsou Trelleborgy
ooh ty vole, už je to moje ne, ale když to nevemeš tak to snad vemu ja ale jen jestli to nemá cenu jen za jednu gumu, ale i to by možná bylo málo 
Editoval Kubajz (02.02.2015 20:59:39)
hmm to už je jiná cenovka
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
Čusik,
Treleborgy zrovna nemám, ale mám toto- Jedna 21" /nová/ s klasickými vruty do dřeva, jetá jednu zimu asi 2x, jízda bez defektu duše, drží to jak přibitý. Druhá je s originál s kanadskýma Kold Kutter, ještě nejetýma. Samotná guma je jetá.
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
Sojkin: Nechce se mi věřit že by obyčejné vruty do dřeva vydržely a neulomily se.Viděl jsem maximálně 6mm tlusté a ty asi uletí jak nic. Možná by vydržely turbošrouby které mají 8mm. Nemáš tam náhodou ty turbošrouby? Navíc to nevypadá že by ses na ní projel.
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Smrček:
čusik,
píšeš 6mm tlusté, nemyslíš dlouhé ? Jinak tyhle sou klasický, jak píšeš a když se malinko zadíváš, oproti těm postraním, je vidět že ty uprostřed už maj trochu vzaté špice. A na tý fotce jí mám nazutou, takže jetá je A věř mi, vydrželo to, nějaký sem musel trochu doutáhnout, poňáč měli tendenci zalíst dovnitř. Na zadku sem jich pár ztratil, ale zadek jede uplně v jinym režimu než předek - pořád v driftu, předek jen vede. Nevim jak vypadaj turbošrouby
E: Když zvolíš špatnou dýlku, věřim že se ulámou, já je naschvál vrtal do nový gumy, aby ten vrut drželo hodně ,,masa". Spočítal sem si vejšku špuntu + 1-2mm základna, a podle toho sem kupoval dlouhý vruty tak, aby koukalo jen to co má ... těch cca 5mm.
Editoval Sojkin86 (03.02.2015 15:33:50)
Sojkin: Na předek jsem to chtěl dát taky to by byly ty vruty do dřeva asi ok. Na zadek jsem chtěl použít ty turba ale musel bych kvůli tomu koupit novou gumu tak jsem to zavrhnul.Do staré ošlehané by to byla škoda práce.Myslel jsem vruty do dřeva 6mm průměr dříku.Turbo je osmička a délka 42mm nejkratší.Asi bych to pak musel flexou doladit délkově.
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Smrček:
Ten předek je fakt v pohodě, kor když vrutuješ do nový včetně Loctite. Pro klid duše ještě vložit starou rozřízlý duši, jako výstelku. Na zadek by ty turba byli asi cajk, jen myslim že na průměru až tak nezálěží, to spíš na tom šnekovym závitu jak je širokej/hlubokej, čim víc, tim líp, uvnitř se to opře. A když už do jetý zadní /lehce jetý/ tak bych dal ty Kold Kutter, který dáváš zvenčí, mám je taky a už jen na dotek řežou Ale myslim že kdybys obětoval novou gumu, ať už s turbama, nebo těma klasickýma vrutama, zaleží na dobře zvolený délce a včetně požití Loctitu, tak by to bylo cajk a ani by se nemuseli lámat a vylítávat.
Takle to frčí 
https://www.facebook.com/video.php?v=53 … =3&theater https://www.facebook.com/video.php?v=53 … =3&theater
Edit: ten jeden odkaz byla již vložená fotka
Editoval Sojkin86 (03.02.2015 23:07:05)
Díky díky. Už jsem jim psal tak uvidíme jestli už nejsou pryč...
Díky za nabídku... A cena?
Obsah je momentálně nedostupný ... musíš si tam povolit aby to šlo přehrát i lidem co nemáš v přátelích.
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Sojkin86 napsal(a):Kubajz:
Už by to mělo bejt cajk to první video je asi nejlepší 
Stále to nejde...
Editoval Kubajz (04.02.2015 05:52:01)
Zase ti buzeranti z mvcr blokli fuckbook???
Tak braťa slováci to mají prodané... Cena 80E byla za jetou a 300E za sadu nových... Kdyby měl někdo koncovku Akrapovič na výměnu tak prej by to možná ještě zařídil protože si pro to má dneska někdo dojet...
|