Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

husaberg-blbne elektrika a nestartuje na starter

#21 29.12.2014 16:59:02

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: husaberg-blbne elektrika a nestartuje na starter

Janek napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

No, v čem je fígl? Dáš možnost napsat číslo, zavolám, bo mám neomezené volání, zjistím, wo co go a teprve můžu něco psát.
  Jinak můžu napsat pouze toto:
1. přečetl jsem si, že má někdo potíže s elektrikou na motorce.
2. nabídl jsem pomoc
3. čekám

My si přečetli, nečekali a rovnou se pustili do "pomoci" ... narozdíl od tebe. Jen jsem si trochu rejpnul, bo zek je mistr otázka wink .
Další věc je tak, že si myslí, že je lepší, když se zek naučí pracovat s multimetrem, podívá se do schématu ... než mu to dělat nebo servírovat pod nosánek ... než dát rybu, lepší, když se naučí chytat ryby sám .. to je jediný smysluplný způsob pomoci. Jiný způsoby mají konečný efekt třeba stejný, ale nedává to smysl, nic se nenaučí ... když pochopíš zákonitosti, proč ti svítí/nesvítí žárovka na motorce .... bude schopný řešit to, že mu doma třeba přestala fungovat lednička ... vezme multimetr, vadasku ... a jde ... vyřeší, zjistí. Doufám, že není nijak složitý pochopit, co píšu ...

Poslední dobou je každá tvoje rady na offmotu ve stylu "máš Skype? zavolej" Nic sem nenapíšeš, jen omáčku okolo. Vše ale tak nějak zapadá do tvýho projektu offmoto ...

Raduz TT600r napsal(a):

- to zase bude pádka na 3 strany  a22 ...

Za to mi nestojíš ... jsi na seznamu  a1 

Raduz TT600r napsal(a):

A já doufám, že se někdy uvidíme  heh2 

A víš, že tě vůbec vidět nechci, slyšel jsem, jak jsi reagoval, když ti jeden řekl "já jsem Twinkam" a1 , jestli to tak bylo, dej si palec dolů sám.

heh2 
čím dál lepší  lol 
1. Janku, ty znáš projekt offmoto? Prosím veřejně o jednoduchý popis/výklad, co projekt zahrnuje, odkud a kam míří, Cíle, záměry, postupy, použitá literatura apod. Díky  cool   ano 

2. No a je na tom "máš Skype? zavolej" nebo"pošli číslo, zavolám" něco špatného ne ? Prosím vysvětlit, když si za tím stojíš.,

3. nestojím, nevadí. Nikomu tím neubližuješ  wink 

4. S Twinem jsem byl v RO, seděli jsme u jednoho stolu na jídle, jezdili spolu, pomáhali si a víc o nějakém problému nevím - tím pádem nevím, o jakém jedna paní poudala píšeš - buď konkrétní. Majdu přeskoč. Klidně "natvrdo". Jsem tu  wink 

5. Vidět mě nemusíš, byla to jen nabídka zdejší pohostinnosti wink. Nechceš - nemusíš. Nikdo tě nenutí  cool   ano  

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#22 29.12.2014 20:16:28

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Janek napsal(a):

Raduz TT600r:, padá sníh, potůčky zamrzají ... to mě zajímá ano 
Jestli máš čas, tak sem dej nějaký aktuality ze světa offmotosportu, ať proto nemusím chodit na motorkáře, který tu jsou s oblibou kritizovaný ... za mě parádní stránky v českým rybníčku ano 
E.zek, volej rovnou radůzovi, on ti to všechno vysvětlí, to je od něj fajn nabídka ano ...

Tak tam pozdravuj  wink 

#23 29.12.2014 20:47:52

tak pridavam fotky toho tachometru s vic kabelama,nez je v manualu,ten,co nevim kam krijde je silnej cervenej-uplne nalevo se smrstovackou,ale funguje to i bez nej.

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3501_imag1394.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3501_imag1391.jpg

Editoval zek07 (29.12.2014 20:49:31)

#24 29.12.2014 21:06:07

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Janek napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Tak tam pozdravuj  wink 

Tak to sem napiš místo pf všem - pokud chcete radu, zavolejte mi, pokud se chcete o motorkách něco novýho dozvědět ... třeba reporty z Dakaru, testy motorek, tak pozdravujte na m.cz a1  ... nebo si to sem sami nakopírujte ... koukám, že tam chodí dost lidí odsud, některý tam mají jiný nicky než tady, ...

Janku, píšu to tobě.
Spousta lidí odtamtud je tady a odtud tam - lidé chodí tam, kde se jim líbí. Pokud se ti líbí víc tam, nikdo tě tu nedrží.
Stále se držíš stejného stylu psaní, stejného typu útoků apod. Ale chybí tomu šťáva. Polepši se.
Ty jsi asi přišel odtamtud a nějak to asi nevychází tady? Nebo jak to chápat?
Proč stále to rýpání?
Jsi-li natolik takový, zkus najít nějakou odbornou pomoc. Tady ale takové služby moc k dostání nejsou.

#25 29.12.2014 21:07:47

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

zek07:

Díky za vysvětlení a rozuzlení problému - takto si to přesně tady představuju.

#26 29.12.2014 21:24:58

Raduz TT600r:

ne ,ja dik za ochotu  ano  key  a1 

#27 23.01.2015 21:01:44

ahoj panove,porad blbne elektrika,minule jsem myslel,ze je to ok,ale neni,elektrika se hreje na husaru , a tak se tavej pomalu kabely a motorka sviti , ikdcyz neni nastartovana,nemate tucha,cim to mjuze byt? dekuju za odpovedi

#28 23.01.2015 21:16:33

Vojtas
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
Věk: 25
Tel: NokiaN8
7 0

Máš to někde pořád zeskratovany - vyšší odběr, víc se ti hřejou kabely.... a proklemovaný kabely se světlama... koukni kudy vede + od baterky a tam hledej, někde před vypínačema...
E: zkus propípnout + pol na baterce a přepínač světel... pokud zapípá (jako že by měl, pokud ti to svítí, a nastartovany to nemáš) tak tam je chyba.. kouknu do El. schéma...
Koukl jsem se na americký el schéma, protože je bez blinkru podobných pičovin... a co bych zkontroloval, tak stav kabelů z regulátoru napětí do cívek a regulátoru a z regulátoru do baterky...
žlutý a žluto-červeny, pokud schéma neklame
tam je jediná možnost, jak by to mohlo svítit i bez nastartování... budou asi spečený a proklemovany kabely... popřípadě by to chtělo zkusit i samotný regulátor, jestli není v piči
žluto-červeny by měl jít z regulátoru do startovacího relátka a taky dopředu do k blinkrum a tachometru - vše co je napájeny +12V ... žlutý je "+" napájení neusměrněnej z alternátoru.. jde do regulátoru a zárověň k vypínači světel... mezi těmahle dvouma je někde chyba

Editoval Vojtas (23.01.2015 21:42:21)

Baseball, basketball and football...
....all require one ball...
...ENDURO REQUIRES TWO!!!

#29 23.01.2015 21:47:47

Vojtas:
diky! zejtra to zkouknu smile

#30 01.02.2015 19:04:20

takto vypada,ze mi to zkratuje tak,ze jak jsem previjel svetelny civky ,tak jsem neoizoloval ty koliky,jak se na ne namotava drat a tam mi to zacalo kostrit

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů