Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Nákup fungl nové motorky

#1 11.12.2014 09:34:54

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

Nákup fungl nové motorky

Ahoj,

jak již z názvu lze poznat otázka jednoduchá, ale zajímalo by mě jestli by se tu někdo nepodělil o cenné rady jako kdy koupit, kde koupit. Zkrátka jak pořídit co nejvýhodněji. Klidně starší model, ale nejetý v krabici nejlépe  a1 

Budu shánět malej 4Takt krosku a jedno asi jaká značka, záleží na nabídce  smile 

Vyplatí se koupit mimo ČR..? Popřípadě má někdo možnost odpočtu DPH? Samozřejmě bych takovou službu nechtěl zadarmo  ano 

Díky smile

#2 11.12.2014 11:50:48

Petr. B
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jihlava
Motorka: Honda CRF 250 X
Věk: 31
0 0

Re: Nákup fungl nové motorky

beachbitch:
Hele záleží co chceš za značku nová Suza RMZ 250 2014 se dá koupit za 130 tis. s dph.

#3 12.12.2014 10:21:43

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

Petr. B:

pokud to bude nový tak asi nelpím na značce i když mel jsem zelenou 11ku 250 a byl jsem moc spokojenej  big_smile 

Já co koukal tak jsem zatím pod 150 s dph nic nenašel.. 130 zní zajímavě....

#4 12.12.2014 10:50:15

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: :
20 16

#5 12.12.2014 12:11:15

To ke kawě prostě patří  ano 

#6 12.12.2014 12:12:08

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: :
20 16

xfany : Ty mě můžeš tak akorát ... pohladit po duši. Tak jak tady hladíš většinu osazenstva.  A ten druhej jakbysmet.

Nechápu proč furt reješ. Musíš do mě opravdu mrdat za každé okolnosti ? Běž si objednat nějakou šunku od Bulhara a dej mi svátek.

Nikdy tě nepochopím a už jsem se o to dávno i přestal snažit. Je to zbytečné. A pozdravuj Ventila ty ventile.

#7 12.12.2014 12:38:00

Joraell
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husky TC 250
Věk: 34
3 7

Janek:

Co je na tom? To má každá Kx aKXF.

Co se koupě týče, koukni případně jaký oficiální dealery nebo servis máš nejblíže a podle toho se rozhodni. Pokud budeš servisovat sám, tak je to defakto jedno, na druhou stranu vždy se hodí mít i ten kamenej obchod nebo servis po ruce když potřebuješ něco náhle a ihned.  ano 

Jinak je si myslim je to osobních preferencích, určitě bych vybral takovou motorku na které se mi dobře jezdilo v minulosti a zkusil si jich co nejvíce pokud je možnost.  jakmile bych nějakou vybral tak bych obvolal prodejce co tento model nabízejí, po telefonu nebo osobně ti často nabídnou i jinou cenu než máš oficiální na netu. Určitě bych nesspoléhal jen na internetový ceny.

Editoval Joraell (12.12.2014 12:43:48)

Nekrmte toho Trolla !

#8 12.12.2014 14:36:19

peTTR
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: MTŘ
Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6

Přesně jak píše Joraell  ano Hlavně je fakt obvolej, nebo objeď, pokecej s něma řekni kde ti nabídli lepší cenu atd. Oni ve finále dokážou udělat slušný ceny když uviděj zájemce (prachy  usch )  ano  smile 

Yamaha XT600= svoboda pohybu
HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku

#9 12.12.2014 15:30:52

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

jirka87:

tobě nějak rychle otrnulo yikes 

"Chlapci v klidu. Já jsem již ráno poslal Raduzovi SZ jkestli by mi mohl deaktivovat účet a smazat příspěvky, jen mě trochu štve, že to nelze filtrovat a to co jsem napsal do Hondího vlákna za návody s celistvýma odkazama bych tam rád ponechal, ale to už není moje pivo."

zase jen mlátíš slámu kde nemáš  smile 

#10 12.12.2014 16:17:49

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Janek: sám si to někde psal Kawasaki heavy industries  smile ... to prostě do těžkýho průmyslu patří sichr závlačky a podobný voloviny smile

#11 12.12.2014 16:20:38

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Joraell napsal(a):

Janek:

Co je na tom? To má každá Kx aKXF.

Co se koupě týče, koukni případně jaký oficiální dealery nebo servis máš nejblíže a podle toho se rozhodni. Pokud budeš servisovat sám, tak je to defakto jedno, na druhou stranu vždy se hodí mít i ten kamenej obchod nebo servis po ruce když potřebuješ něco náhle a ihned.  ano 

Jinak je si myslim je to osobních preferencích, určitě bych vybral takovou motorku na které se mi dobře jezdilo v minulosti a zkusil si jich co nejvíce pokud je možnost.  jakmile bych nějakou vybral tak bych obvolal prodejce co tento model nabízejí, po telefonu nebo osobně ti často nabídnou i jinou cenu než máš oficiální na netu. Určitě bych nesspoléhal jen na internetový ceny.

smile chlape píšeš tu jako na motorkářích  lol on už má jasno a neptal se na to co mu radíš

#12 12.12.2014 16:21:54

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Strejda-GC: dobře ty !!  lol ... nebuď na Jirku hustej on se naží jen vyVentilovat  ano 

#13 12.12.2014 16:25:38

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

MikiberG:

Yamaha to má myslím taky

EDIT: jo, až se vrátí Vventil z práce nebo odkud, tak to zase rozjede  a1  a1  a1 

Editoval Strejda-GC (12.12.2014 17:02:06)

#14 12.12.2014 16:33:16

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Strejda-GC: ale jo proč ne ... ale ale ... jiný způsoby jsou taky na světě ..... zrovna ďoubání závlačky na trati v blátě s kleštěma ... auuuu ,,, to je o úraz na hlavě  lol prostě japonci ... jsou trochu jiný ... řek bych připosraný , talián , rakušák , švéd by to neřešili ... tak si holt namelu hubu když jsem blbej no   smile 

#15 12.12.2014 19:11:22

MichalEXC
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: 2T
Věk: 37
3 2

xfany napsal(a):

jirka87 napsal(a):

xfany : Ty mě můžeš tak akorát ... pohladit po duši. Tak jak tady hladíš většinu osazenstva.  A ten druhej jakbysmet.

Nechápu proč furt reješ. Musíš do mě opravdu mrdat za každé okolnosti ? Běž si objednat nějakou šunku od Bulhara a dej mi svátek.

Nikdy tě nepochopím a už jsem se o to dávno i přestal snažit. Je to zbytečné. A pozdravuj Ventila ty ventile.

Jsi hloupej, a hladovej.......ublizenej zmrdecek, nepotrebnej pro okoli  a2 

Tazatele vlakna znam osobne, myslim ze tu  odmne dostal slusnou radu v mezich normy co se da na internetu ohledne nakupu a dph napsat. ano 

Serte na to volové. Ve světě je už tak dost násilí, tak buďte alespoň tady na pohodu  wink 

Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.

#16 12.12.2014 19:36:15

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 500 EXC-F
1 0

MichalEXC napsal(a):

xfany napsal(a):

jirka87 napsal(a):

Jsi hloupej, a hladovej.......ublizenej zmrdecek, nepotrebnej pro okoli  a2 

Tazatele vlakna znam osobne, myslim ze tu  odmne dostal slusnou radu v mezich normy co se da na internetu ohledne nakupu a dph napsat. ano 

Serte na to volové. Ve světě je už tak dost násilí, tak buďte alespoň tady na pohodu  wink 

To vypadá na mileneckou hádku dvou lesbiček  lol Holky, jděte se poprat do bazénku s bahnem  lol 

#17 12.12.2014 19:42:11

kesy
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: kawasaki kx250f
Věk: 36+
0 0

MikiberG napsal(a):

Strejda-GC: ale jo proč ne ... ale ale ... jiný způsoby jsou taky na světě ..... zrovna ďoubání závlačky na trati v blátě s kleštěma ... auuuu ,,, to je o úraz na hlavě  lol prostě japonci ... jsou trochu jiný ... řek bych připosraný , talián , rakušák , švéd by to neřešili ... tak si holt namelu hubu když jsem blbej no   smile 

Tak je to kroska tam to na trati nikdo kombinačkama řešit nebude, navíc sundat se dá vždycky a připosraný si ji tam mužou zase nechat, takže zrovna tohle řešení vidím jako ideál pro každýho ano 

#18 12.12.2014 20:07:51

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

RSWR:

se mě zdálo, že na sekundaru, že tam byla ta pojišťovací objímka + svorka

#19 12.12.2014 20:21:52

slugger
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: jih Českých Budějovic
Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
Věk: Třicítka v háji...
Tel: 732 506 125
5 1

Z toho že si zmrd už se nevykecáš lol  lol  lol 
A lesba k tomu heh2 

Proč mám ničit gumu na asfaltě a11
Protože GasGas
Kdo to ruší lesa klid?!

#20 12.12.2014 20:32:50

mart
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: WR400F, exTT600R
Věk: 5X
3 1

RSWR:

na TTR jsem měl hřídel zadního kola na konci závitu provrtanou (před, resp. za matkou), ale závlačka tam po předchozím majiteli nebyla - možná to byl jen nějakej kutilskej zásah...

modrá je dobrá ;-)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů