INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Nákup fungl nové motorky
- Petr. B
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: Honda CRF 250 X
- Věk: 31
0 0
Re: Nákup fungl nové motorky
beachbitch: Hele záleží co chceš za značku nová Suza RMZ 250 2014 se dá koupit za 130 tis. s dph.
Petr. B:
pokud to bude nový tak asi nelpím na značce i když mel jsem zelenou 11ku 250 a byl jsem moc spokojenej
Já co koukal tak jsem zatím pod 150 s dph nic nenašel.. 130 zní zajímavě....
To ke kawě prostě patří
xfany : Ty mě můžeš tak akorát ... pohladit po duši. Tak jak tady hladíš většinu osazenstva. A ten druhej jakbysmet.
Nechápu proč furt reješ. Musíš do mě opravdu mrdat za každé okolnosti ? Běž si objednat nějakou šunku od Bulhara a dej mi svátek.
Nikdy tě nepochopím a už jsem se o to dávno i přestal snažit. Je to zbytečné. A pozdravuj Ventila ty ventile.
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
Janek:
Co je na tom? To má každá Kx aKXF.
Co se koupě týče, koukni případně jaký oficiální dealery nebo servis máš nejblíže a podle toho se rozhodni. Pokud budeš servisovat sám, tak je to defakto jedno, na druhou stranu vždy se hodí mít i ten kamenej obchod nebo servis po ruce když potřebuješ něco náhle a ihned.
Jinak je si myslim je to osobních preferencích, určitě bych vybral takovou motorku na které se mi dobře jezdilo v minulosti a zkusil si jich co nejvíce pokud je možnost. jakmile bych nějakou vybral tak bych obvolal prodejce co tento model nabízejí, po telefonu nebo osobně ti často nabídnou i jinou cenu než máš oficiální na netu. Určitě bych nesspoléhal jen na internetový ceny.
Editoval Joraell (12.12.2014 12:43:48)
Nekrmte toho Trolla !
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
jirka87:
tobě nějak rychle otrnulo
"Chlapci v klidu. Já jsem již ráno poslal Raduzovi SZ jkestli by mi mohl deaktivovat účet a smazat příspěvky, jen mě trochu štve, že to nelze filtrovat a to co jsem napsal do Hondího vlákna za návody s celistvýma odkazama bych tam rád ponechal, ale to už není moje pivo."
zase jen mlátíš slámu kde nemáš
Janek: sám si to někde psal Kawasaki heavy industries ... to prostě do těžkýho průmyslu patří sichr závlačky a podobný voloviny 
Joraell napsal(a):Janek:
Co je na tom? To má každá Kx aKXF.
Co se koupě týče, koukni případně jaký oficiální dealery nebo servis máš nejblíže a podle toho se rozhodni. Pokud budeš servisovat sám, tak je to defakto jedno, na druhou stranu vždy se hodí mít i ten kamenej obchod nebo servis po ruce když potřebuješ něco náhle a ihned.
Jinak je si myslim je to osobních preferencích, určitě bych vybral takovou motorku na které se mi dobře jezdilo v minulosti a zkusil si jich co nejvíce pokud je možnost. jakmile bych nějakou vybral tak bych obvolal prodejce co tento model nabízejí, po telefonu nebo osobně ti často nabídnou i jinou cenu než máš oficiální na netu. Určitě bych nesspoléhal jen na internetový ceny.
chlape píšeš tu jako na motorkářích on už má jasno a neptal se na to co mu radíš
Strejda-GC: dobře ty !! ... nebuď na Jirku hustej on se naží jen vyVentilovat
MikiberG:
Yamaha to má myslím taky
EDIT: jo, až se vrátí Vventil z práce nebo odkud, tak to zase rozjede
Editoval Strejda-GC (12.12.2014 17:02:06)
Strejda-GC: ale jo proč ne ... ale ale ... jiný způsoby jsou taky na světě ..... zrovna ďoubání závlačky na trati v blátě s kleštěma ... auuuu ,,, to je o úraz na hlavě prostě japonci ... jsou trochu jiný ... řek bych připosraný , talián , rakušák , švéd by to neřešili ... tak si holt namelu hubu když jsem blbej no
xfany napsal(a):jirka87 napsal(a):xfany : Ty mě můžeš tak akorát ... pohladit po duši. Tak jak tady hladíš většinu osazenstva. A ten druhej jakbysmet.
Nechápu proč furt reješ. Musíš do mě opravdu mrdat za každé okolnosti ? Běž si objednat nějakou šunku od Bulhara a dej mi svátek.
Nikdy tě nepochopím a už jsem se o to dávno i přestal snažit. Je to zbytečné. A pozdravuj Ventila ty ventile.
Jsi hloupej, a hladovej.......ublizenej zmrdecek, nepotrebnej pro okoli
Tazatele vlakna znam osobne, myslim ze tu odmne dostal slusnou radu v mezich normy co se da na internetu ohledne nakupu a dph napsat.
Serte na to volové. Ve světě je už tak dost násilí, tak buďte alespoň tady na pohodu
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
MichalEXC napsal(a):xfany napsal(a):jirka87 napsal(a):xfany : Ty mě můžeš tak akorát ... pohladit po duši. Tak jak tady hladíš většinu osazenstva. A ten druhej jakbysmet.
Jsi hloupej, a hladovej.......ublizenej zmrdecek, nepotrebnej pro okoli
Tazatele vlakna znam osobne, myslim ze tu odmne dostal slusnou radu v mezich normy co se da na internetu ohledne nakupu a dph napsat.
Serte na to volové. Ve světě je už tak dost násilí, tak buďte alespoň tady na pohodu
To vypadá na mileneckou hádku dvou lesbiček Holky, jděte se poprat do bazénku s bahnem
RSWR:
se mě zdálo, že na sekundaru, že tam byla ta pojišťovací objímka + svorka
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
RSWR:
na TTR jsem měl hřídel zadního kola na konci závitu provrtanou (před, resp. za matkou), ale závlačka tam po předchozím majiteli nebyla - možná to byl jen nějakej kutilskej zásah...
modrá je dobrá ;-)
|