Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Akumulátor

#81 10.11.2014 12:06:24

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Re: Akumulátor

novej:
zavolej mi prosím, jsi první v pořadí, už mi psalo dalších pár lidí, ale zprávy nefungujou.

Editoval badyšot (10.11.2014 15:04:01)

#82 10.11.2014 13:31:37

tak baterku beru pro kámoše.

#83 10.11.2014 15:06:28

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

kluci, díky za zájem o tu baterku co jsem výše nabídnul. Prodal jsem jí prvnímu v pořadí, co se přihlásil, SZ nějak nefungujou, tak vám ostatním už nebudu dál ani odpovídat. Díky. smile 

#84 10.11.2014 17:35:24

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Janek:

nevím, jestli to je zrovna tvůj případ, ale může mi někdo vysvětlit,  proč se studené motorky startují kickem? já už to viděl i na nějakých YT videích, kde borec vytahuje moto z garáže a první to kopne a na vyjížďce to normálně startuje tlačítkem, má to význam na baterku - motor - startovací segmenty atd.?
díky za info

#85 10.11.2014 18:39:37

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Strejda-GC:

Když to máš studené tak jde vše z tuha = větší pokles napětí,potřebuješ víc proudu. Při měkčí baterce ti už pro CDI moc nezbyde ,takže sice točíš ,ale nejiskříš. Na šlápnutí to pak chytne bez problémů.Aspoň teda moje zkušenost nejen na free a1 
E: na životnost baterky by nemělo mít zásadní vliv. Teda aspoň u klasiky, nevím jak li-pol a podobné.

Editoval Jarynn (10.11.2014 18:40:35)

#86 10.11.2014 18:45:36

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

xfany + Jarynn:

takže frajeřina  a1  zůstávám u tlačítka  a1 

#87 10.11.2014 22:49:46

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Janek:
 roll ... první baterku mu sežrala chytrá nabíječka ... všechny články vykazovali std amortizaci ... příčina : jizda, a po ní napojení na nabíječku do další jízdy(třeba 14D) .... po nabití chytrá nab. cykluje a střídavě nabíjí vybíjí - krade cykly ... vydržela rok tenhle režim podle mě OK (jen teoreticky po nabytí cykluje každý 3 minuty??? už si to pořádně nepamatuju ale cyklů jsem tenkrát napočítal hrozně moc)
... druhá co lehla byl bordel v elektro a vadný regulátor..., několikrát vybytí na kost i třeba zapomenutým vypínačem.... cca rok??
... teď nevím ale šacuju to na ty kurvítka který si nenechá vysvětlit ... ruční zapínání a pod, řeší to s kamarády, předešlý příčiny asi nejsou dost IN a nechce se mu to věřit.

Vlk: ...  holt se časem naučíš elektriku , chápat náhody, předcházet příčinám , získáš praxi  a příjdeš tomu na zoubek, necháš si to vysvětlit, sundáš kurvítka , rozjebaný vektory (teď už ho tam nemáš... vím) atd .... jdeš na to vědecky ano , to že jsem ti nabíd obvod který mám vyvinutý aby šel ventilátor ze světel pořád když se točí motor se ti asi taky nezdá (používá ho už přes 15lidí... byli jen asi 2 problémy) ... to že jsi jediný komu ty baterky lehaj mi taky nevěříš .... když to chceš řešit tady takhle tak si to řeš. (enduro není vlak, není předimenzovaný , několikrát jištěný , vodotěsný a míň znamená víc), teorie mrazů a další voloviny mě aspoň pobavěj , před realitou zavřeme oči a budem se soustředit na teoretický problémy ...

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů