INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Vytrvalostní strava
Re: Vytrvalostní strava
Janek:
přesně tak já ho právě tím kolínkem chtěl tady nalákat, tak uvidíme jestli se chytí a povykládá své revoluční stravovací režimy
- toms
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: šetřím na elektrobajk :))
- Věk: 30
0 0
Mi se osvedcily napoje Nutrend unisport,dam pulitra pred jizdou a pulitra po jizde, a druhy den necitim zadnou unavu ve svalech. Je to super kdyz clovek moc nejezdi pravidelne a vetsinou ho po projizdce jednou za tyden vsechno boli. Tohle tomu paradne zabranuje.
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
xfany napsal(a):Umet si na motorce odpocinout.....zvladat ji...premejslet o terenu a o tom kam a jak to tam poslu... Jezdit,jezdit,jezdit......
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Radim929
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg FE 550
- Věk: 31
0 0
Xfany-tak s tou psychikou,jsi uhodil,hřebík na hlavičku..být v pohodě,mít svůj cíl..potom,vše ostatní..trénihg,strava,odpočinek a je vcelku,jedno,jestli jde o enduro,kulturistiku,nebo UFC..
xfany:
hezky si to napsal a já bych podtrhnul tu psychiku ... viděl jsem moc našlapanejch i "trénovanejch, připravenejch" ALE když vybouchne hlava jak švestkovej knedlík tak je amen se vším
... pak je dost lidí co se neumí zatnout ... prostě je to bolí a nejdou dál .... maj silnej obrannej sebereflex a vůbec netušej co v nich je .... většina lidí jede level 1 max si čuchnou k 2 ale existuje i 3 a dál ... ... tohle se ale musí zažít , v armádě se to trénuje ... někde víc někde míň ... tzv. posun hranice svého pohodlí ... a to je právě ta psychyka ... odolnost proti stresu těla, bolesti
.. máme tu i aktivní paragány, jezdí na mise atd a když dali enduro tak se nestačili divit třeba se ozvou
... dost lidí svazuje i strach obecně (neplést s opatrností) a neumí ho potlačit ... to je taky silnej limit
Osobně nejedu nic , pro mě je to zábava a posunuju si tím svůj vlasní level .... (netvrdím že jsem nic nezkusil ale zásadně mi to nic nedalo) . Jednou mi to jde jindy ne ale právě to když mi to nejde tak se nejvíc posunuju. Mám taky dny kdy jsem jako lama (někdy i zpětně příjdu na to čím to bylo ) ale nestresuju se tím ... prostě to chápu jako potřebnou věc pro sebe.....
Jím normálně všechno , na vyjížďce hořkou čokoládu , housku , nebo chleba sýr, občas něco na mls (tuňák) ... docela podstatný je se před výkonem nepřežrat, jíst lehce stravitelný věci i při vyjížďce , piju jen vodu.
DUTOHLAV:to jsem se svojí motorce taky znazil vysvětlit ale vůbec to nechápe
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Lehce stravitelný protein...
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
kurna se mi zbehli sliny, jak vidim ty obrovsky stejky Moji kamaradi pri zatezi na kolech obedvaji ruzne dobroty, jako treba salaty, testoviny atd... Me se nejlip osvedcuje poradna tucna strava a nejradeji si dam knedlo zelo vepro/kachno a pivecko... Na svacu mam nejradeji anglickou a cibuli, na to funguju paradne. Sem tam nejakou mysli tycku nebo neco takovyho... Z tech chemickejch nahrazek je mi vzdycky blbe. I na pulmaratonu apod. dam spis vodu nez jontaky, na poslednim cyklozavode jsem poprosil zenu, at mi na posledni obcerstvovacku vezme pivo, bo mi z tech jontaku na piti bylo fakt zle...
Sportovci podstupujici dlouhodobou zatez basti prubezne orisky, susene ovoce, klidne nejaky spek apod. Chemickou podporu vetsinou nepouzivaji, maximalne neco na doplneni mineralu a vitaminu...
Na enduro to vidim stejne jako fany - jezdit a jezdit a pripadne sportem nabrat vytrvalost nez silu... je to specificka zatez... A zrat na co mam chut... kdyz neni fyza, tak stejne to telo ani po chemicke pomoci nema kde brat... pokud si zvykne na pravidelnou zatez, nauci se vyuzivat rezervy a regenerovat...
quix: tzv prostorová regenerace ... jak ti začne bejt malej prostor ... dveře a tak .... je zregenerováno a můžeš jít hajat
quix: ... jasně RESET... to je ta finta
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Quix:
A zbořit ostatním bránice, aby druhej den nemohli - finta č.2
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
My sme na snídani mívávali ovesné vločky a tak podobně, že aby neco v břuchu bylo a aby nebyl pocit hladu. V průběhu soutěže, během dne, se jedlo to, co si kdo nachystal. Já sem si nechal poradit...a měl sem na to systém. První tři dny se mě řehtali a ve čtvrtek už somrovali...fungovalo to. Odpoledne, po dojezdu, sme si dali naprosto nezdravů večeřu (neco jak tí borci v té Argentině) a zregenerovali síly nejlepším jonťákem - pivem. Čím víc oktanů, tím líp. A masáž, to je úplná bomba! Když je možnost, šup tam! Velice taky záleží na doprovodu, hodně sem se těšil do časovky, kde byla Katrošova parta. Servis bez keců a stopro. Třeba když byla zima a pršelo - měli teplů polévku!!! Úplně neco jiného, než když dostals neolůpaný pomeranč nebo zabalenů tatranku. To je utrpení a na psychické pohodě to taky moc nepřidá. No a aj tá je důležitá a dá se říct, čím delší a obtížnější závod je, tím má větší význam. Páč důležité je jet a nezabalit to, aj když se zdá, že je to úplně v prdeli. Když vydržíš víc, než tí druzí, budeš lepší. Taky musíš jet tak, aby sis nerozbil tlamu hned v pondělí, to tě pak bolí eště pět dní. A neublížit ani motorce. Protože enom trošku nakřivo řídítka dokážů tak rozhodit, že to zpomalení je znát. Kůsek po kůsku se potom sbírajů minutky a ani se nenaděješ a máš hodinu... O tem jetí kde a kudy - to je taky důležité. Nekdo na to dojde sám, ale dost často se to musí říct a vysvětlit, protože při jízdě si tak vyhníkaný, že ti to prostě nemyslí - a taková věc tě ani nenapadne. Nám to teda řekli, ale kdo to řekne vám?! Neexistujů žádné střediska, žádný trenér, enduroškolu má kdekdo, ale... Každý totiž jede kapku jinak a musí napřed ukázat, jak, aby se mu řeklo, co dělá blbě a co dobře. A jak šetřit síly. To byste čuměli, jaké to sů metody . A jak to velikáni našeho soutěžního sportu praktikovali .
Editoval Zdenalbenal (05.11.2014 19:51:36)
|