INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Čím točíte vaše výlety přátelé??
Re: Čím točíte vaše výlety přátelé??
Mě by spíš zajímal v čem (myslím program) stříháte svoje videa. Mám PnacleStudio,ale nezná formát videa z DRIFTU.
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: KTM 350
- Věk: 1989
5 0
foxdive:
to ja prave vim proto nechapu proc jedna natoci vic a druha min.jinak 3 ma asi lepsi zvuk co sem ted tak porovnaval.
Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Zobák310:
jj ten zvuk je fakt lepsi u trojky slysim jak za jizdy funim
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
foxdive:
zahada vyresena.hero 3 ma funkci protune ktera rapidne zkvalitnuje obraz,kdyz to vypnu cas zaznamu se o hodinu zvysi ale obraz pri zapnuty funkci je o poznani lepsi takze s tim ze hero 2 a hero 3 silver nataci stejne nemuzu souhlasit.
Editoval Zobák310 (02.03.2014 11:10:41)
- Kadett
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM LC4
- Věk: 24
0 0
Prosimtě i bez protune ma Hero 3 Black lepsi obraz jak nižší verze a to i zvuk
- kiwibibo
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM XC 300, Honda Dominator NX 650
- Věk: 29
- Web
15 10
Zobák310:
Gopro 3 má oproti Gopro 2 vyšší datový tok = video zaberie viac miesta = na kartu sa zmení menej.
4K-15 (protune): 3.2 hrs @ 45 Mbps 4K-cin-12 (protune): 3.2 hrs @ 45 Mbps 2.7k cin-24: 3.2 hrs @ 45Mbps 2.7k-30: 3.2 hrs @ 45 Mbps 1080-60: 4.8 hrs @ 30 Mbps 1080-48: 4.8 hrs @ 30Mbps 1080-30: 7.2 hrs @ 20 Mbps 1080-24: 4.8 hrs @ 30 Mbps 1440-48: 4.8 hrs @ 30 Mbps 1440-30: 7.2 hrs @ 20 Mbps 1440-24: 4.8 hrs @ 30 Mbps 960-100: 4.8 hrs @ 30 Mbps 960-48: 4.8 hrs @ 30 Mbps 720-120: 4.8 hrs @ 30 Mbps 720-60: 7.2 hrs @ 20 Mbpswvga-240: 4.8 hrs @ 30 Mbps
GoPro Support
exc.300.blogspot.comMen do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing.
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
Kadett:
jo hero 3 black jo ale silver bez protune ma obaraz vicemene stejny jak hero 2 ted na to koukam.rozdil je tak ale v prechodu svetla u 3 je to o dost lepsi.
- Kadett
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
black ma oproti předchozim modelum jinej snimač.jinak silver by měl byt stejnej jako hero 2
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
Kadett:
to je to o cem se tu bavim.hero 3 silver sem kupoval s tim ze je akorad mensi a lehci jak hero 2 ale hovno,u primiho porovani je hero 2 s hero 3 a zaplou funkci protune nesrovnatelny a predcila moje ocekavani. vahal sem jestli black nebo silver ale sem rad ze sem nevyhodil prachy za black,na moje pouzito je tahle levnejsi varianta top.jediny co ted dokoupim je dalkovy ovladac
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Zobák310:
koupis dalkac a si na stejnych prachach jak kdybys koupil black
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 0
foxdive:
mas napsrostou pravdu.za 11 sem mohl koupit black+,takhle budu na 10.moznost dalkace mi ale docvakla nejak dyl. hold sem jen clovek kterej to nedomyslel.
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- Misstral
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 200
- Věk: 20
0 0
Tak teda přidám vlastní zkušenost, koukali jsme po něčem čím by jsme natočili naše houbaření a cenově i vybavením jsme se dostali na DRIFT HD, našli jsme dobrou nabídku ( jako tahle http://foto.bazos.cz/inzerat/32128698/S … -helmu.php ) ale ještě o něco levnější a s 32gb kartou.
Líbilo se nám oproti GoPro: 1. Celková koncepce kamery, zdálo se nám že si spíš neutrhneme hlavu díky uchycení na boku helmy a přeci jen GoPro je taková cihla 2. Display, asi by se bez něho dalo obejít (člověk si zvykne na to jak se kamera uchycuje) ale semtam přepínáme módy apod. a asi se hodí 3. Cena, za novou kameru (sice z druhé ruky, ale byla pouze rozbalená) 4. Dálkové ovládání už v základu 5. Otočný objektiv který lze za docela normální peníze vyměnit když se rozbije !
Zkušenosti 1. Kamera vydrží poměrně dlouho pokud člověk nenatáčí "nonstop", kameru zapínáme na zajímavější části, s ovládáním se to dá 2. Na 1080p je obraz výrazně hezčí než na 720p i když je to za cenu fps (1080/30fps - 720/60fps), ale s 60 fps už se dá udělat i menší slowmo 3. Něco vydrží, a s gumovým krytem to určitě bude úplně v pohodě 4. Překvapilo nás uchycení na držák který se "navleče" na pásek od brýlí, otázka 10s a je na jiný helmě, a drží úplně v pohodě 5. Fotky vypadají zajímavě
Zkušenosti  1. Mikrofon dost šumí, opravdu dost ... z části to vyřešilo snížení citlivosti ale při jakýkoliv větší rychlosti to pořád jde slyšet, ikdyž míň .. ale zase o to míň je slyšet i ten zbytek zvuků, jako mluvení, motorka atd ... Lze vyřešit externím mikrofonem nebo přiděláním nějaké ucpávky (to nám fungovalo, než jsme to ztratili ) 2. Kamera díky širokému úhly nevidí moc daleko před sebe .. tzn. když stojím na moto pod výjezdem tak toho nahoře už na videu moc nevidím, ikdyž okem je to jako nic 3. Stejně jako na GoPro (kromě teda wifi) nevidím pořádně jestli je kamera zapnutá nebo ne (sice pípne jinak při zap/vyp nahrávání) ale občas to zanikne 4. Musí se ručně nastavit SUN/LowLight, když jste se SUN módem ve tmě je špatně vidět a naopak to funguje stejně 5. Celkově ve tmě je obraz o dost horší, ale po tmě nejezdíme takže nám to nevadí
Celkově jsme s Driften spokojený, zjistili jsme že s tím co jezdíme (máme ostrý od jara a jsme mlaďoši 16 a 19) není až tolik co točit až na padání z kopce a tak takže kvalita videa plně dostačující, a když se zadaří tak sem-tam i nějaký ten hezký záběr
A tady teda nějaká ukázka: tady 720p/60fps LL mód http://www.youtube.com/watch?v=LYHQNbo8lc8
tady 1080p/30fps SUN mód http://www.youtube.com/watch?v=Heg0NscSYCk
tady foto http://i.imgur.com/opNMfLJ.jpg
Videa vypadají na youtube hůř než normálně, není to super-závratný rozdíl ale je znát !!
Editoval Misstral (04.03.2014 12:48:45)
- Kadett
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Ten drift S nevypada vůbec zle. Uvidím na další generaci Gopro a jestli bude vycházet lip Drift,tak asi zkusím změnu.
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
21 6
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
21 6
RSWR:
To je fakt, dobrá připomínka Já mám v hledáčku DRIFT HD 1080p a zdá se že by mi to mohlo stačit Tady porovnávací video alespoň s gopro: http://youtu.be/vBOqX74HdqQ
Editoval peTTR (20.10.2014 13:26:09)
|