INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Pojezdění Brno a okolí...
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Re: Pojezdění Brno a okolí...
Klasika:
Však měl kluk pravdu -co kdybys mu to někde zahodila
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
tank: přesně tak 
....jsem líná jezdit rychle....
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
Klasika:
Ten ti teda dává :-) no co čekat od mladejch, mě mladej před lety cca v 15ti prolítnul po hrbech na mým XR400 a jak se zavlnil tak si mimoděk přidal a zahodil to... ještě mě zprcal co to mám za blbou motku, že mu to "SAMO" přidalo plyn
snažil jsme se mu to vysvětlit, ale argumenty nezabíraly, od té doby na to nesedl a v 18ti si koupil Horneta samo plně otevřenýho...naštěstí už na něm nejezdí,ale bylo to o strach, zkušenosti nula, blbej tatík mu přece nebude radit, tak lítal po dálnici něco přes 200 km/h Brno - Vyškov a zpět...položil to jednou na drahanách v ostré zátáčce, páč jezdil jen rovně a neuměl se strojem zacházet v opravdových zatáčkách ve vyšších rychlkostech, naštěstí jsme byl u toho, jen promáčklá nádrž a odřený kolena (mladej jel jen v riflích a bez chráničů ) tak to je s ratolestmi, naštěstí ho to přestalo bavit a sám rozhodl že motorka půjde z domu
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
offroaderxrr:
Tak to já raději nepůjčuji....mladej nechce vracet a tvrdí něco o návykovosti . Taky jsem ho učil, jezdíme spolu...a pacholek mě obkládá. A na vyjížďkách jezdí za mnou - on se vyloženě baví při mých výletech mimo moto. Jak jsme si vás vychovali, takový vás máme
Editoval tank (02.07.2014 13:30:48)
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
offroaderxrr, Tank: mládí má právo na chyby a omyly a nezbývá než věřit v naši výchovu
Jinak se nám po cestě z Bíteše podařilo vyděsit kolegu na AT Jel si v klidu pomaličku po lesní cestě, my jsme ho dojeli, ale on o nás (ač měl obě zrcátka) vůbec nevěděl. Až když ho na širokém místě kluci přede mnou předjeli, tak si nás všimnul a to s takovým leknutím, že málem skončil v lese Jakožo poslední z naší skupinky jsem ho zastavila, omluvila se za vystrašení, prohodili jsme pár slov (on se smál, že si myslel, že se mu pod zadkem rozpadá motorka, jak nevěděl, odkud to bublání najednou leze ) a frčeli jsme dál. Jestli to tu čte, tak zdravím
V lese je ultravyschlo, práší se i na loukách Počkám s ježděním, až zaprší, tohle počasí je
....jsem líná jezdit rychle....
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
Klasika:
tady předvčerem lilo skoro celej den a noc, dneska to půjdem omrknout
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- dudydrz
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xtrainer 300
- Věk: 38
- Tel: 725311272
2 1
v sobotu jsem byl v praci ale šel bych v neděli..ale opatrně skoro po pul roce už nejsem zasádrovanej a už rok sem nejezdil tak at mě zase nezasádrujou..
- Xpecan
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: gas 300
- Věk: 1987
0 0
Raisidlo77:
zdar je nás pár ze slavkova....jezdíme Slavkov ( pibike trat ) Vážany ( bejvalá motocros ) Rousínov ( lehká enduro ) Borkovany, Brno švédy....
Kdyby si znal ještě něco v okolí tak dej vědět a klidně dojedem....
Kluci dnes to bylo Mám levou ruku jak Pepek námořník, v trenclách bahno, nebo co to vůbec je Fakt je škoda, že nebyla kamera, ty tři lokality se měly zadokumentovat, to mě mrzí, bo byly špicový. JInak karbon kryt dvakrát zaúřadoval. Po umytí celkem hluboký seky na koleno (ten vodopáde) ale kolínko bylo nakonec uchráněno. Nevím kde jsem to sebral, ale kolem zadních rozpěr byl namotaný tenoučký drát a šel až do třmenu, tak mrkněte taky, na první pohled nebyl vůbec vidět, mě to brzdilo. Takže skóre je pouze - dělaná koncovka podblatníku, a to jde na ty dnešní prasárny Hlavní je, že se to po tom tragickým začátku krásně srovnalo Honzo, pošli mě nějakou fotku, díky
Editoval Ataman (13.09.2014 18:51:03)
Jo,jo bylo to super .Těším se na příště. Ale pokud bude stejný počasí tak bez nové pneu nejedu.
Editoval myš (13.09.2014 19:17:03)
Ataman napsal(a):Kluci dnes to bylo Mám levou ruku jak Pepek námořník, v trenclách bahno, nebo co to vůbec je Fakt je škoda, že nebyla kamera, ty tři lokality se měly zadokumentovat, to mě mrzí, bo byly špicový. JInak karbon kryt dvakrát zaúřadoval. Po umytí celkem hluboký seky na koleno (ten vodopáde) ale kolínko bylo nakonec uchráněno. Nevím kde jsem to sebral, ale kolem zadních rozpěr byl namotaný tenoučký drát a šel až do třmenu, tak mrkněte taky, na první pohled nebyl vůbec vidět, mě to brzdilo. Takže skóre je pouze - dělaná koncovka podblatníku, a to jde na ty dnešní prasárny Hlavní je, že se to po tom tragickým začátku krásně srovnalo Honzo, pošli mě nějakou fotku, díky
Zdrarec, kde jezdíte? Dostáváte se třeba až na okolí Velké Bíteše?
|