INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
jen tak pro zasmání :-(
Re: jen tak pro zasmání :-(
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
jirka87:
Neříkají ti náhodou "KATASTROFIX" ? Kup si Humvee, tam to bude na techniku asi docela držák. I když -určitě by tě trefil někdo s RPG. Novej ti to už taky napsal -co řešíš u silnice ? Takové drby to nedostane, ten řetěz budeš (při tvojem poměru km servis/nájezd) ještě předávat další generaci jako zlaté dědictví
Editoval tank (19.08.2014 12:52:33)
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
Tank : Ano, plně si uvědomuju že je lepší dát 2,5 za novou řetězovku, než hodit v kile po vymletí díry a propružení + přetržení shitového řetězu tlamu. Jojo, jsem tedy katastrofix 
Tady se lidem posmíváte za to, že umí jezdit, druhým že neumí jezdit, že má starou motorku, že má moc novou motorku, když nejezdí to a ono. Pak je tady taky často vytýkáno, že neudržuje ten či onen motorku jak by měl a pak se diví. Když ji udržuje pečlivě, tak je to taky moc a je terčem výsměchu, že do toho rve prachy...
Když někdo koupí motorku a klekne mu, tak tady vidím - to ti prodal pěknej hajzl, zkus to uhrát na skryté vady !!!
Když někdo prodá motorku a ta se vysype, tak zase čtu : ser na něj, je to zmrd
Já myslel, že Paroubek byl demagog Tímto se mu veřejně omlouvám
Cílem není nikoho zde nasrat, ale jen tak trochu s nadhledem, který někdy chybí poukázat na to, že co sami v jiném vlákně třeba odsoudíte, to s odstupem času jinde doporučíte.
jirka87 napsal(a):Tank : Ano, plně si uvědomuju že je lepší dát 2,5 za novou řetězovku, než hodit v kile po vymletí díry a propružení + přetržení shitového řetězu tlamu. Jojo, jsem tedy katastrofix 
Tady se lidem posmíváte za to, že umí jezdit, druhým že neumí jezdit, že má starou motorku, že má moc novou motorku, když nejezdí to a ono. Pak je tady taky často vytýkáno, že neudržuje ten či onen motorku jak by měl a pak se diví. Když ji udržuje pečlivě, tak je to taky moc a je terčem výsměchu, že do toho rve prachy...
Když někdo koupí motorku a klekne mu, tak tady vidím - to ti prodal pěknej hajzl, zkus to uhrát na skryté vady !!!
Cílem není nikoho zde nasrat, ale jen tak trochu s nadhledem, který někdy chybí poukázat na to, že co sami v jiném vlákně třeba odsoudíte, to s odstupem času jinde doporučíte.
Ale hezky to napsal edit: a s tím kardanem mně neser, mám ještě 1200GSA
Editoval novej (19.08.2014 13:08:22)
jirka87:
ten nadhled chybí hlavně tobě někomu prdne řetěz a ty už valíš pro jinou značku
poseroutka a katastrofix, jsem zvědav co bude dál
EDIT : Ale co, seru na to, nebudu se rozčilovat.
Miki : Díky, zajímavá statistika. mě nikdy neprasknul, takže nemám absolutně šajn, jak se to chová. Hold nejsem extrémista a naježděno mám taky prd.
Dík
Editoval jirka87 (19.08.2014 14:50:13)
novej: To dělal Libošák??? Je dobrej
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Janek napsal(a):tank napsal(a):jirka87: Taky nevím, proč z toho děláš velký závěry. ORM I ORMX jsem již několik odjezdil, a bez fatálu. Trhá se vše...Navíc.u tebe asi nehrozí takové zacházení, aby byla vysoká pravděpodobnost zničení. TA je přeci jen něco malinko jiného než "ostrá" endura.
Nejhorší smrt je z vyplašení
Jenže vám vydržel, protože třeba XT nejzdilo žádný terén, samá šotolinka, asfaltík ...
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/2 … 8_ev12.jpg
To ani už není pravda, moje byvalka xt350 a shit ta mela řetěz 428. Kdepak to bylo ? Ale tam jsme na enduro vysočina řetěz pretrhli, shit hrozné tahal . A nejvíc jsme odlitali na staré bezkrouzkove metrazi značky favorit, používal se na vynaseci dopravníky. Praskl az DID 
Editoval tank (19.08.2014 19:31:24)
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
Xfany - "uznani" s blicim smajlikem me nedojima. To,ze jsem zde u urciteho poctu lidi lovna zver mi uz zily nerve. Ja mam svych starosti dost,abych se trapil nazorem nekoho,kdo me nikdy nevidel a na psani do Brava nemam spravny vek,ani pohlavi.
Kdyz si ten citovany prispevek ale opravdu vezmes a otevres oci,tak krome velmi zkusenych lidi a rad,ktere zde nezistne poskytuji a i ja jsem za ne vdecny tady takove priklady najdes.to snad ani nejde popirat.
Jo a edit jestli sis to prebral na tvou 5denni akci,tak to vubec nebylo tak mysleno.tam klobouk dolu.ja v tom nevidim vysmech,ale snahu vyskolit a pomoct.pokud o to dotycny stoji,takze toho se to vubec ani v nejmensim netykalo
Editoval jirka87 (19.08.2014 21:47:42)
xfany napsal(a):Tady se lidem posmíváte za to, že umí jezdit, druhým že neumí jezdit, že má starou motorku, že má moc novou motorku, když nejezdí to a ono. Pak je tady taky často vytýkáno, že neudržuje ten či onen motorku jak by měl a pak se diví. Když ji udržuje pečlivě, tak je to taky moc a je terčem výsměchu, že do toho rve prachy...
Ty jsi neskutecny pan.....a ten druhej s tim paleckem nahoru taky jak by smet
Nechápu co se tě na tohmle dotklo, vystihl to přesně
Koupil jsem teď na Berga taky ČZ 520 ORM, O-ring.. Tak jsem zvědavej, jestli to fakt bude takovej šunt, nebo prostě normální řetěz s o-kroužkem... 
Editoval RadoTP (20.03.2015 11:32:22)
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
- Honza
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
- Motorka: DRZ 400S (07')