INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
prodám bezdušový systém Tubeless
- jacob
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 200 EXC 2016, Sherco Trial 2.9
- Věk: 36
0 0
Re: prodám bezdušový systém Tubeless
Ze to utika je spatnym nazouvanim, nezapadnou zamky, chce to vyfouknout, opravdu utopit v nejdlove vode presne dle instruktazniho videa a pak uz neutika. O kus vis sem to resil, kdosi poradil a opravdu to tak je, od te doby zadne problemy ani ja, ani kolega.
Ten antipich pomuze treba pri prorazeni gumy (stalo se mi v RO), ostra skala, narval sem knot a za den jezdeni predek utece na 0,3baru, nevadi kdyz clovek muze dalsi den dofouknout, ale antipich by urcite utesnil.
Pri vymene gumy je antipich hrozna pakarna, vsechno ublemtany, spinavy, musi se cistit a davat novej....kvuli tomu bych do toho nesel. Kolo se propichne vzacne, za to to nestoji...
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Ne ne,antipich tam nepujde,pujdou knoty do baglu i s pumpickou. Uz jsem si zvyknul nic nevozit ale mousse mi proste nesedi. Do predniho to jeste jde i kdyz se to chova huř než duše,ale chci do zadu zpatky pseudotrialku od maxxise a tam je mousse nemyslitelne..
Filda:
já jsem dušovej
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Janek:
Mám najeto jen pár hodin ale:Mezi duší a tubilisem nepoznám rozdíl, na to jsem moc velký amatér. Mousse co se týká jízdních vlastností tak je na mne tvrdý ,nezávodím takže pro mne zbytečná investice. Jezdit na tom jde ale moc se mi to nelíbilo, pořád jsem tak nějak chtěl zpátky duši. Největší podíl na tom má ale trial guma co jezdím, páč mousse je v tom nepoužitelný-neudrží gumu na patce,nebo teda aspoň v tom provedení co jsem měl já. Větší mousse by to asi vyřešil ,ale k čemu napěchovaná trialka že? Už jsem stihnul chytit defekt na předku a neměl jsem pumpu tak jsem poslední cca 1,5h jel na prázdném a guma krásně drží na patce jak přilepená, takže to bylo fajn že se dá dojet. Mám obavu ale že trialka by to po prázdnu nedala, takže mám přibalené knoty a koupil jsem CO2 bombičky. Bombičky proto že v případě defektu tubilisu bych tam těch požadovaných 7 bar pumpou nedal, 2 bombičky to řeší (vyzkoušeno) Vzhledem ke konstrukci je ale defekt vnitřní duše asi fakt málo pravděpodobný. Takže zatím dobrý, čas ukáže
- WoxmenRX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Červená 350
- Věk: 23
0 0
chalka:
Já ho jezdím cca jednu sezonu na zadním kole. Je to supr věcička dokud neprořízneš gumu Když jen píchneš tak dáš knot a jedeš dál. Narozdíl od duše se to chová jinak a v kombinaci s Goldentyre GT216 to byla pecka Až dojezdím gumu tak ho tam znovu šoupnu. Jo a s Mitas EF07 Superlight taky fungoval skvěle.
Editoval WoxmenRX (15.02.2016 17:03:59)
Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.
- WoxmenRX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Červená 350
- Věk: 23
0 0
chalka: Tak pokud tam u vás máte opravdu bordel tak už jen mousse Já jsem na prázdný gumě odjel celodenní vyjíždku a lepší trakci jsem nikdy neměl (někdy na škodu)
Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.
sumavahonzi napsal(a):jako nejspolehlivější řešení na závody vidím mouse - je to ale drahý a pracný
když jsem ještě makal jako mechanik na ME, MS enduro něco jsem se jich napřezouval..
mouse vydrží v případě, že se o ně dobře pečuje, ale životnost je stejně náhodná
praktikovali jsme to tak:
na závody se vyjíždělo většinou v úterý, všechny motorky jsme měli na duších, tréninkový i závodní
v pátek jsme závodní motorky přezuli na mouse odjela se na nich sobota - v sobotu po závodě jezdci přezuli na nové pneu s mouse. odjela se něděle a jelo se domů - v pondělí nejpozději v úterý jsme byli doma a mouse se vyndavaly, myly - mýdlovou vodou, uložily se do pytlů a v pátek znovu nazout a tak pořád do kola, dá se říct že mouse nikdy nebyly nazuté víc než dva dny, přední při takovém zacházení vydržely i sezonu, zadní tak 1-10 závodů půl sezony max, pak už byly měkké..pokud nebyly poškozené jinak
tovární teamy samozřejmě dávají na každý závod nový mouse, tak jak to doporučuje výrobce..
viděl jsem několikrát při závodech nějakého jezdce s vyzutým zadním kolem, zpravidla ze soukromých teamů - konkrétně třeba Štefana Svitka - jak tlačí motorku s namotaným zadním pláštěm v kyvce.. zřejmě jel na starém mousu..
co se vlastností týká se mi nejvíc líbí Michelin - je nejlehčí pak Dunlop a Bridgestone, následuje Metzeler - celkem drží, ale je těžkej, Technomouse a Mefo jsou těžký, nový betonový a rychle se zdrcnou..
Navážu na starší téma. Vyplatí se pro hobby ježdění nějaký ty "myši"? Má to pro blba jako jsem já nějaký smysl? líbí se mi ta myšlenka, že nepotřebuju vzduch...
Teoreticky není mezi teorií a praxí žádný rozdíl. Prakticky tam ale rozdíl je.
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Miguel: s chalanmi jazdíme rely 180-210 kg mousse, musíš mazať origo vazelinou inak víz foto na enduro ľahké si daj tublis a voz knoty na pneu a pumpu tréningy ak chceš komfortnú jazdu
4k km
Editoval bobkuuu (19.03.2017 22:22:39)
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
Miguel:
Mám B.I.B mouse od Michelinu už druhou sezonu, vždy min. 1x za sezonu vyndám a mažu, ale ne tou origo vazelínou, mám kýbl klasický 00 a mousse, kromě vytlačení od haltru a pár štípnutí od mantpáky bez známky opotřebení, najeto na něm cca 150mth, oproti tublisu bezúdržbový provoz.
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Tel: +421904249455
1 2
SojkinXR6R: koľko je to na kilometre? Tých 4k je 2k tréning a 2k km je tak rýchlejšie (radšej fotí ako naháňa čas na presunoch) na LC4 prerobenej v minulosti jazdila pôvodný Dakar
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
|