INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Yamaha XTZ 750, TA 600 a 650, XTZ 660 a XT 660R
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Re: Yamaha XTZ 750, TA 600 a 650, XTZ 660 a XT 660R
Honzan:
Ten tvoj predaj mi pripomína mňa. WR stála v garáži celú sezónu, najazdil som možno 5-10 mth. Jeden večer som čo to popil, nasral sa a dal inzerát. Na druhý deň rovno telefonát, že ju prídu vziať. Jazdiť som na nej nejazdil, ale normálne som uvažoval ako sa vyhovoriť a nepredávať . Neožrať sa deň predtým, tak asi doteraz stojí v garáži a nejazdím. Inak toto vlákno mi prišlo celkom vhod, už dlhšie uvažujem nad niečím cestnejším a TA 650 je zatiaľ veľký favorit.
Keď som ju takto videl naloženú tak mi aj pár sĺz vyhŕklo 

Editoval volodaj (07.08.2014 12:23:53)
Honzan : Mas pravdu...Kroutil jsem se jak had, kdyz si pro to prijeli prvni zajemci a podle toho to i dopadlo. Oni taky byli docela suvereni, pri projizdce odjel po zadnim a v tu chvili jsem videl rude. Dal to pokracovalo tak, ze jsme si "prilis nesedli"...
Pokud to koupi nekdo rozumny, tak budu i rad, ze se ma nekdo dobre a motorka taky. Uz by to byla 3motorka doma a nemel bych to kam dat Ale lito mi ji je. Kdyby se mi zastesklo, budu mit smulu. V tomhle stavu uz je to temer nesehnatelny...
Volodaj : Ano, podobne, to bylo s podanim inzeratu i u me Jestli hledas fakt pekne TA 650, tak me se libi tohle. Totalni ideal..Pekny stav, najezd kilometru rekl bych naprosto v poho, pokud sedi. Padaky, nosice...Jen to nemas zrovna blizko..Zvazoval jsem dlouho, ze mu zavolam. Nakonec budu mit mozna ludru starsi o 11let s Indianem na nadrzi
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3718455 … XL650V.php 
Honzan : Ty jsi zde zminoval firmu Boano : hohohohoooooo - http://www.boano.com/archivio/prodotti/ … 15_ITA.asp až na tu cenu , to uz je ale asi jen pro lidi u kterych se objevuji znamky obsese a zvrhlosti : http://cdalejef.smugmug.com/Other/Rally … fKsQ-L.jpg
Editoval jirka87 (07.08.2014 14:13:02)
Pokud to má skutečně 33tkm , tak motorka bude vypadat jako nová Kotouče, rukojeti ... to bude skoro bez známky opotřebení Spojkový koš při tak malém nájezdu ještě určitě nebude klepat a spojka bude zabírat plynule na dlouhé dráze Umyté to má krásně, dokonce smyl i ty 3 nálepky co jsou na zadní kyvce Mě se na TA650 nelíbí postoj ve stupačkách Tvar nádrže se rozevírá rovnou u kolen a nutí mě to do postoje "O" Ještě bych k tomu bral i to origo sedlo Snížené je jednak tvrdší a při mé výšce 180cm na něm mám skrčené nohy . Na origo se sedí o dost líp
Ve srovnání s TA600 má 650 mnohem lepší jízdní vlastnosti, lepší brzdy Bohužel vyšší spotřebu Je to poslední dobře udělaná on/off motorka od Hondy. Pak už to šidili
- Vendelin
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Varadero XL 1000, Yamaha XT 600 2NF
- Věk: 27
0 0
Ahoj, zajímal by mě váš názor na XT 660 rok třeba 2007. Motorka vypadá moc hezky ale je tak spolehlivá jako starší modely ? Díky
PetrAt : Postrehy dobre, tam ma byt nalepen ten štítek o napnutí a mazání řetězu a tak, že jo ? Tady taky nevidím nic....A stav KM údajně poloviční... http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda … nsalp.html
Prepadla me hruza a deprese. Xr bude za 24hod uz pravdepodobne na ceste do jine garaze,cestou pesky domu z mesta me napadlo toto pravdive porekadlo :
Xr to je hvezda,ta se nikdy nevzda Neni treba plny plyn, z Kawasaki zbyl jen stin.
Yamaha to nestaci,zadrela na kruhaci Suzuki se v koute krci,v motoru ji strasne chrci
Ktm je desna hracka,nevhodna i pro Igracka To je konec pratele,s xr zil bych nejdele
Ne. . .drogy neberu.,beheeheee,chudak moje milovana 
Editoval jirka87 (08.08.2014 08:29:14)
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Vendelin:
pohľadaj, tieto 2 XT 660 a KTM LC4 už boli testované a to SPOLOČNE vyhrala to XT
Editoval bobkuuu (08.08.2014 11:37:43)
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
jirka87 , jj na těch nálepkách je uvedený tlak pneu, průvěs řetězu ... Asi to vzal řádně wapkou a ty nálepky šly dolů Ale důležité je aby to jezdilo rovně a aby se o to majitel staral Ten druhý vypadá docela dost zanedbaně Asi by to chtělo nějakou invstici Ale pak by to mohla být hezká motorka Připrav se, že origo vzduchový filtr přijde na 2500,- a Hiflo které stojí polovinu nám nešlo zavřít do airboxu protože nemělo přesný tvar Koupíš za 1300,- KN (musela se nechat poladit směs) Ale jinak klepu na dřevo, bezproblémová motorka . Ta naše má cca 90 tkm . r.v. 2000 a moc se na ní nejezdí. Tak si porovnej ty tacháče co jsou v inzercích
PetrAT - ad ty stavy KM - ano, ty stavy KM jsou podezřelé a to zvláště proto, že téměř nové motorky - ojeté TA 700 mají dnes i 30 000Km.
Já půjdu mrknout na totální stařešinu TA 600 (ale už teda s kotoučem vzadu) a tam stojí HiFlo 450Kč , origo tuším 750Kč Dnes večer se to rozlouskne. Když jsem včera na XR naposledy jel a vezl jí do garáže, přepadla mě hrůza, že by šla pryč
Asi jsem trochu naivní, ale maličko si to vysvětluji i tím, že dřív lidi na tu motorku našetřili zcela objektivně za delší čas, než dnes a na tu jízdu asi taky nebyly jen tak prachy se na 14 dní sbalit a obhrkat půl Evropy. Mnozí mi to budou vyvracet, ale dnes je už de facto vše bráno jako spotřebák, prachy máme a ne že ne - máme se téměř všichni lépe, než před 10, 20 lety a ten posun tady prostě je.
Každopádně hádat se o tom nechci, je mi jasné, že tak 60% stavů uváděných v inzerci buď nesedí, nebo je to jedno, protože za 16 000Km dostala ta motorka tak na prdel, že by bylo lepší koupit od někoho, kdo má poctivých 60K v dobrém zacházení.
Editoval jirka87 (08.08.2014 10:41:01)
jirka87 , kdybych tu naši stočil na 40tkm, tak to nepoznáš Na kotoučích je minimální opotřebení Motor skutečně jde tiše Spojkový koš stále neklepe (na rozdíl od Afrik , které kolem 100tkm klepou výrazně) Motorka je opečovaná
TA600 má trochu jiné jízdní vlastnosti Je to podobné s AT Jinak zpřevodovanou převodovku Jízdně ve srovnání s TA650 to je jako srovnávat Felicii a Fabii Určitě bych šel do 2 kotouče
Na TA600 se dělá velká turistická nádrž Pak je z toho hezká adventura Pod sedlo nic nedáš TA650 tam má prostor jako kráva
Jak to jen říct - rad si nesmírně cením, padlo tady hodně vyloženě technických věcí na co si dát pozor.
velké DANKE patří "Francek, "Honzan" a tobě taky. Ale fakt nechci teďko nějak špekulovat. Už jsem se rozhodl koupit nějakého veterána s tím, že snad narazím na kus, který nebude totálně za zenitem. Ojezdím to a pak se uvidí. Padly tady i ukázky 2 zajímavých přestaveb. To bych do důchodu taky možná stihnul 
Já bych šel taky do dvoukotouče a klidně do TA 700, nebo do té Afriky za 198 000Kč co má najeto 1200km a visí na motoinzerci Ale je to fakt zbytečný - pro mě určitě. Strop je tak nějaká 650, ale to už si netroufnu koupit sám a nikdo tam se mnou nepojede.....Koupit za 75 něco co si myslím, že je v pořádku a přitom někdo, kdo má TA650 nastudovanou,jezdí ji, nebo jí jezdil a ví, že tamta věc co já považuju za drobnost je vlastně dost problém by mě fakt štvalo. Takže taky dost SHIT nemít nikoho kdo se v tom vyzná a jel by Proč taky ? Zabitej čas atd..njn...
Já jezdím v přímce a pokud nebudou vychcaný tlumiče, motor bude oK a po příjezdu to nebude vypadat takhle : http://motorky.bazos.cz/inzerat/3760584 … lp-600.php
tak ji asi vemu. Večer to rozlouskne prodej/neprodej XR 
Editoval jirka87 (08.08.2014 10:59:55)
- Wenca24
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jeseník
- Motorka: Transalp, Konopnice
0 0
jirka87:
Ta nevypadá zle...Navíc stojí v bazaru s dobrou pověstí
Což ale nevylepšuje pověst té motorky Kdybych si tam měl vybrat, tak už radši toto : http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 78901.html
A mam de facto novou motorku..Akorat asi trosku zebracek...A na Kawu jsem malinko alergickej po zkusenosti s dostupnosti dilu na KLX 650C. Tady se predpokladam ale pri slusnem scenari nebude muset na nic sahat dobrych 15 000km krome oleje a filtru.. (pro mě 2 sezony). Pripadny dalsi prodej by byl ale asi trochu problem...Nejsem si vedom, ze by po KLE nekdo extra touzil
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
jirka87:
KLE Ti mohu doporučit, Motor je vyslovenej držák, toho se bát nemusíš. Přesně takovou barevnou kombinaci jsem měl a prodej nebyl problém, prodala se do měsíce. Na cestování v jendom či ve dvou bez kufrů OK. Není to žádný silniční dravec, ale rohodně je mtor živější než u BMW-650. Kdybych nešel vyloženě do terénu tak si ji nechám....
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
Kamarád koupil KLE své dceři Na to jak totálně sral na údržbu, tak motorka neskutečná, pořád to jelo a jelo Holka s tím i párkrát lehla a všechno vydrželo Možná to vzhledem ke stavu stojí za úvahu Kamarád to pak prodal nějakému mladému hošíkovi a šlo to docela rychle do světa
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Ataman:
Motor je stejnej jako v GPZ500S, ER-5 a EN 500. Jen je to jinak naladěno.
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
Tak, tak...GPZ ma větší airbox, jiné vačky a asi i karbec.
Kua...To mě neskutečně nahlodalo možnost mít za 69 tyček de facto novou motorku No..Výhodu vidím jedinou - tady snad není co řešit, ikdybych tam jel sám. Nevěřím tomu, ež to bude mít cokoliv závažnějšího za závadu. Zkušenosti s freemoto jsou všude pozitivní.
To není dobře, že jsem ten inzerát našel 
|