|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 helma s plexi#1 21.07.2014 15:34:07
helma s plexiZdarec chci se zeptat jestli mi budou pasovat motokrosové brýle na helmu s výklopným plexi sklem ,sere mě jak mi práší do oči když za někým jedu a chtěl bych vyhodit plexi a místo toho dat motokrosové brýle ale chtěl bych právě vědět jestli to tam bude pasovat,jestli jste to někdo zkoušel a nepasuje tak bych koupil krosovou helmu bohužel ,je to helma taky na kros ale sere mě to že se mlži když začne pršet a v očích furt prach offline #2 21.07.2014 15:57:10
Re: helma s plexibohužel tě nepotěším. Brýle do spousty helem s plégem klidně dostaneš, ale nemá to smysl. Enduro helmy jsou dělané na cestování ve vyšší rychlosti, při off nasazení pořádně nedýchají a brýle se ti budou mlžit taky. Už se to tady řešilo mockrát. Stačí pohledat v minulosti. Sám jsem v terénu začínal s LS2 s plégem a přemýšlel jak ty, na cestu štít, pak to zvednu a brýle. Nejde to. Všechno co je vždy o velkých kompromisech tě začne časem srát a dopadneš jak všichni , teda dvě helmy to jistí. Kroska krásně větrá a hlavně, hmotnost se nedá srovnat, teda pokud nemáš nějakou karbonovou, ale to na XT asi ne. offline #3 21.07.2014 16:13:09
Re: helma s plexiAtaman: offline #4 21.07.2014 16:29:35
Re: helma s plexito se asi nedá říct tak plošně. Si od někoho ty brýle půjč a jednu vyjíďku s tím absolvuj, ale ten typ prostě nikdy nemůže tak dobře luftovat jak crosovka. Na něco lehčího to asi půjde, ale vydrbávky s tím stejně nebudou jezditelný. Zkus to tak testnout a když to nebude ideál, obětuj ze tři tácy na slušnou lehkou krosovou. offline #5 21.07.2014 16:51:57
Re: helma s plexiTady helma je už stará sice stala par korun ale jinak byla v poho ,je skořepinová myslím ale stejně koupím krosovou at mám dvě ty čtyři nebo pět litru mě už nezabije hadry z botama byly dražší offline #6 21.07.2014 16:55:03
Re: helma s plexiAle zkusím to mrsknu tam brýle a udělám test jestli se budou mlžit tak tu helmu hodim do garáže a nechám ji tam na věčné časy offline |