INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Raduz servis
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Raduz servis
V návaznosti na události z minulých týdnů nabízím servis jednostopých vozidel.
Pokud by kdokoliv měl zájem, pište, ať se můžeme domluvit na termínech, představách apod. Zajišťuju nicasil (Anglie), přeměření válců, přelisování, vyvážení i opravy klik... Dělám GO motorů, běžné opravy na motorkách, seřízení, výměny náplní apod. Cokoliv potřebujete vědět, ptejte se. Ceny rozumné a vždy dohodou.
723 151 102 587 571 224 info@offmoto.com nebo SZ
Raduz

Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Re: Raduz servis
Raduz TT600r:
Raduz TT600r:
Kolik máš zkušeností s přelisováním kliky ? Já to vozím do Plzně na Valchu jednomu pánovi, už v důchodu, který už je v tomto směru mazák, a není se čeho bát, snad jen toho, jak tu bude dlouho, protože takových je už po okolí málo, tak by se těžko sháněla náhrada. Tak by bylo fajn kdyby byla taková možnost u Tebe
A ten nikasil z Anglie...to mě dost zajímá. Na tohle téma je tu vlákno, v něm obsáhlé debaty vedoucí nikam, vše jen vesměs spekulace o tom jak český nikasil stojí za ******, takže ta Anglie, stejná otázka jako jindy - cena/kvalita ? Levný to určitě nebude, ale to může zachránit kvalita. Máš vlastní zkušenost ? Jezdíš motorku s tímto nikasilem ? Jak dlouho, kolikrát jsi přeměřoval válec, co jsi naměřil, nikasil drží nebo nedrží ? Bylo by fajn trefit konečně něco ověřenýho a kvalitního za příznivou cenu. Hlavně spíš tu ověřenou kvalitu sehnat. A kdyby to šlo přes člověka jako Ty tak by to bylo
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Uff, to je otázek. Tak popořadě. Na kliky mám podobného pána, jako ty. Starý harcovník, ale hlavně nástrojář. Dělal všechny kliky, co jsem dával do motorů, kliky známým (renovátorům starých Indiánů apod.) a zatím 100% úspěšnost. Taky ale není nejmladší a mám podobnou obavu, jako ty. Časy má zatím perfektní. Mám ale i náhradu(zálohu) na opravy typu galvanika a broušení a to už tak rychlé není (u TT600r už mám nějaké kliky do foroty nadělané, takže pohoda). Tam je to zatím také 100%, ale posílám to tam zřídka.
A teď ten nicasil: Zatím mám pouze reference z druhé ruky, ale budu teď asi jeden posílat. Reference říkají, že to opravdu kvalita je, cenovka za válec na EXC200 cca 4500,- i s výlohama na dopravu, ale čeká se 5-7 týdnů. Více ti povím později, až přeměříme, páč bych jinak nebyl objektivní.
Jinak budu referovat o BigBORE sadě z Motolinu cca za 4 měsíce po cca 150mth provozu. Tam je nicasil "nějaký" (myšleno pozitivně), tak uvidíme.
Já když k onomu pánovi přivezl kliku, tak jsem odjížděl s pocitem že to asi bude průser, nic moc ochota, nervozní..tak to volam klukovi co mi ho doporučoval, a on mi říká: se nediv když kouká na motokros a ty ho rušíš Přivezl jsem mu ji v pátek, a on mi říká tak stačí do pondělí, tak mu říkám jasný, nesmím na něj spěchat aby to ještě stihl udělat než dostane infarkt. A v sobotu mi volal po obědě jak se mám, a co prý dělám, tak mu říkám jojo fajn, teď jsem po obědě a koukám na F1, a on na to, tak až dokoukáte, tak si přijeďte pro tu kliku. No spadla mi brada, a když jsem pak k němu přijel, tak veselej, a a říká mi takovým tím starým mazáckým hlasem: hmmmmm pěkná klika pěkná, praskala hmmmhmmmm hmmm, ta Vám vydrží, a vzal si 200 kč. Tak jsem se klaněl až k vrátkám. Prostě pašák no.
Tak já myslel že to děláš osobně. Proto mě zajímalo kolik s tím máš zkušeností. Tak kdyby nám tady pán odešel, tak Ti kliku pošlu
S tím nikasilem je to průser. Cena není vůbec špatná, ale zase chybí ta alespoň dvouletá vlastní zkušenost, kdy někdo na moto udělá tento nikasil, a napíše udělal jsem, přeměřil, průměr/ovalita 100% jezdím tenhle píst XXXMth, mažu tímto v tomto poměru, po XXXMth má válec takový průměr/ovalita, píst vyměněn, po XXXMth má válec takový průměr/ovalita, po XXXMth je nikasil v ***** To je to, co mě prostě chybí, a co by mě přesvědčilo o tom, že tam ten válec pošlu nebo ne. Takhle to je vždy střelba od boku a výsledek je buď a nebo. Taky mám "nějaký" český nikasil. Taky referuji, ale zatím je na něm 80Mth, a nemůžu napsat jestli je kvalitní či nikoliv. Za kvalitní bych ho považoval, kdyby vydržel 200Mth, pak bych věděl, že nemusím mít strach lítat na něm 150Mth a být v klidu. Ala k tomu bude muset spálit ještě hodně benzínu.
O tom z Motoline poreferuj, zajímá mě každá věta v tomhle směru.
Jinak držím moc palce ať se Ti to rozjede
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Nicasilu bych se nebal ze stejneho místa pochazí valce do moto gp na 125. Raduz KTM mechanik
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
8.8 - 9.8 bych dovezl zbytek motoru a poskládali by jsme ho... máš čas?
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
Raduz TT600r:
Dobrý den, můj jezevčík by potřeboval zastřihnout drápky, provádíte i tyto služby? Předem děkuji za informace.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Strejda-GC napsal(a):Raduz TT600r:
Dobrý den, můj jezevčík by potřeboval zastřihnout drápky, provádíte i tyto služby? Předem děkuji za informace.
Samozřejmě. Ale před pečením je běžně odstraňujeme úplně
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
jiriktm napsal(a):Raduz TT600r:
Držím palce a hned ti jednu nechám dovézt na seřízení
O.K., dovez
300Km od Prahy přes Brno a nebo 280km přes Hradec 
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Alexanderovic napsal(a):Mozna by chtelo pripsat lokaci. Z Řiť Ol/Pr nejsem moc moudrej
Jo, díky... opraveno.
- Kukyn
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HUSQVARNA FE 450,KAWASAKI VN 1500,ČZ 175
- Věk: 35let ofiko motorkářem
- Tel: 603919262
6 0
Raduz TT600r napsal(a):Alexanderovic napsal(a):Mozna by chtelo pripsat lokaci. Z Řiť Ol/Pr nejsem moc moudrej
Jo, díky... opraveno.
tak to už těď vypátrají i mě...
Jsme "TU" , abychom se bavili 
|