INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse
Re: Sebrané info o VVMX450 nejen od prodejce + diskuse
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
takže....
- tahle čína je 7let starej typ motoru. Podvozek je scheisse, další mouchy k vyladění a dám za to 90., prodám za... když prodám. - můžu si za 90 koupit cokoliv novějšího s kvalitním vším a prodám to s nějakou ztrátou, kterou sám vytvořím užíváním.
Otázku opakuju - Co je na tom levného, vhodného, výhodného?
Odpovím si sám. Je to kšeft s levným zbožím, který se tu snaží někdo roztočit a nedaří se. Tlačenka, kde to jde (neber osobně), pofiderní testy (Autosalon) či šílené reklamní videa, které raději ani nebudu dál komentovat.
Jezdi dál KTM a nedělej si problémy, když nemusíš.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Raduz TT600r napsal(a):takže....
- tahle čína je 7let starej typ motoru. Podvozek je scheisse, další mouchy k vyladění a dám za to 90., prodám za... když prodám. - můžu si za 90 koupit cokoliv novějšího s kvalitním vším a prodám to s nějakou ztrátou, kterou sám vytvořím užíváním.
Otázku opakuju - Co je na tom levného, vhodného, výhodného?
Odpovím si sám. Je to kšeft s levným zbožím, který se tu snaží někdo roztočit a nedaří se. Tlačenka, kde to jde (neber osobně), pofiderní testy (Autosalon) či šílené reklamní videa, které raději ani nebudu dál komentovat.
Jezdi dál KTM a nedělej si problémy, když nemusíš.
Co Ti ten činanek udelal??
Editoval Faryn (21.06.2014 06:19:38)
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
- Jarvis
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM exc 500 F
- Věk: 32
0 0
no není tady řeč o tom na co já mám ,nebo nemám i když to trochu zavání ..... no nic . a o cenu toho chladiče jsem se zajímal před delší dobou a myslím že v tý době se za ty peníze nesehnal ani náhodou...njn. Každopádně jsem rád ,že tady pokračuje výměna názorů a pomuže někomu při rozhodování při koupi. Bohužel to už pomalu vypadá ,že totálně oranžovej(byl/jsem/budu oranžoví) obhajuje čínu.... ale co jsem si uvařil si taky sežeru  Proč jsem psal do tohoto téma tu je důvod,že tu moc lidí o tom moc neví,nebo spíš z doslechu a majitelů se vyjadřilo jen pár. To že se ta motorka rozpadne po pár metrech jak si někdo myslí je blbost a to dost veliká. Fakt ,že za ty peníze to nebude ktm ani náhodou je jasný snad každýmu ,ale prostě za ty peníze to úplný šuplík není. Argumenty jako proč to teda nejezdí na erzbergu atd mi přijdou absurdní. A můj názor ,že to někomu co nemá peníze na ježdění po lese stačí si stojím(na MX to nemá ani prd) když někdo najede pár motohodin za rok a chce novou motorku a je schopný si na tom nějakou blbost udělat, proč ne ? neříkám kupujte to ,říkám že to chápu než nějaký odlítaný šuplík v 4T kterých se prodává až až . Motor v tom je dobrej o tom žádná a ve finále zbytek je spotřebák
Chce to plyn  no a co...kdybych měl Babetu ,tak jsem to dal 
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
3 0
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
3 0
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Odpověď na otázky jsem o5 nedostal - děkuji i tak za snahu.
Hoby jezdec chce solidní motorku za rozumný peníz, aby se nesrala a v případě, že mu nebude po čase vyhovovat, aby ji prodal a koupil jinou.
KTM, Kawasaki, Suzuki, Námaha, Honda, Gas, HSB apod. tohle vesměs splní. VVMX ani značku nemá a neplní z toho téměř nic.
Opakuju otázky - kde je úspora a výhoda? V čem je moto zajímavé? Díky za odpovědi.
Tak se mi začíná pozdávat, jestli ty nebudeš zase nějakej Janek, co tam byl na návštěvě a dostal "školení" od pantátů... 20 příspěvků a z toho většina zde...
- Šéďa
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeňský kraj
- Motorka: Ktm exc 450
- Věk: 30
- Tel: mám
0 0
Raduz TT600r:Tak jedinou výhodu vidim vtom že to má 2roky záruku,přičemž žádnej soutěžák takovou záruku nemá spíš žádnou,takže tuto si myslim že je asi největší výhoda.Asi pro hobíka + že dá sto má nové moto a 2 roky záruku,když se mu něco vysere jak všichni tvrdíte tak naloží na vlek a veze to reklamovat a odjíždí zase s pojízdnou motorkou,kdyžto když koupí za ty prachy jetou KTM a vysype se mu tam něco tak koukne na netu na cenu náhradních dílů,protočí se mu obě panenky a bude to muset zaplatit ze svýho.A stim že KTM vydřží 300mth apod... ano je to možný nepopíram ale nevim co stou motorkou předešlí majitel dělal a nedělal takže za ty peníze pořád kupuješ zajíce v pytli,kdyžto u tý číny kupuješ novou a máš ty 2roky záruky.Tím neřikam že prodam TTčko a koupim čínu,protože TTčko je prostě držák motor ale přemejšlet o ostřejším 4T tak bych to asi zkusil,jinak když ostrou tak spíš 2T 300ccm Gasgas levnější než KTM a myslim pro hobíka dostačující
Když řežu....., musíte mi přidat plyn.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Janek napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):Tak se mi začíná pozdávat, jestli ty nebudeš zase nějakej Janek, co tam byl na návštěvě a dostal "školení" od pantátů...
Že mám jiný názory, tak si mě nemusíš brát pořád do .... klávesnice Jo, máš pravdu, byl jsem tam, mám to kousek. Je to fakt zajímavý stroj jak na MX tak na enduro s univerzálním podvozkem, naladěním motoru a převodovky. Má to dlouhý servisní intervaly, levný díly, kamarád na tom dal 500 mth za rok a jen se vyměnily kroužky a jezdí to dál. Na závodech na něj byla konkurence nasraná, tak mu nalívacím šroubem hodily do spojky pružinku, ale i to motor vydržel bez ujmy - co bys chtěl za větší důkaz spolehlivosti. Kdo nevěří, ať se podívá na tubu, je tam videí dost, jak to umí jezdit . S panem Vizingerem je super domluva, cokoliv v záruce bez problémů opraví a vyřeší většinou na počkání. Naštěstí jsou to jen takový drobnosti, jako prasklá žárovka ve světle a tak. Je to fakt držák. Kdyby neprodávali tuhle motorku, tak za 90t koupím leda vylítaný střep jako KTM, co se mi rozsype v půlce sezóny a zahučím do GO 40 klacků. To je realita, proberte se a nekupujte ty předražený rakouský, japonský, španělský, ... krámy. Jarvis, díky za oživení tématu, snad víc lidí otevře oči a tomuhle stroji se dostane zasloužený místo na enduro/mx nebi
No že ty jsi zrovna Janek... Kurwa, to jsem si naběhl . Jsem postiženej - 3 děti, pohádky, S čerty nejsou žerty a jsi doma: No právě, je to Janek!"
Jinak s tebou souhlasím. Jsem nýmand, co jezdí loukový přebory, tak mi to bude stačit... Prodávám za 25 vyladěnýho Japonce a kupuju jiný šikmý oko za 90 se zárukou odvedle Jistě to bude posun. Cesta k erklamaci 350km, oprava na počkání za babku... jj Končím se svým snažením - nemá to cenu.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
m.sedivec:
Jenže to je jen relativní výhoda. Než se v tom hrabat, servisovat a ladit něco, co má fongovat, raději se na to vykašlu a jdu do osvědčeného.
Fandil jsem tomu, zklamalo mě to na plné čáře, už tomu nefandím. Ale zajímavej by byl takovej test - pošli 10 různých součástek z motoru - ojku, osy převodovky, nějaký kolo, ložisko apod. Hodím to změřit a pak se můžeme zase bavit, na kolik je zpracování kvalitní. Prognóza: bude to na hranici použitelnosti.
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
Tak proč na tom nejezdíš?
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Jarvis, víš, co je bann? Opatrně!
Valíš nám tu klíny do hlavy, odpovědí na pádné otázky nedáš a ještě jsi jízlivý? Zamysli se nebo opusť stránky.
|