INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM 450 SXF ventil šiel na navštevu vo valca :-)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: KTM 450 SXF ventil šiel na navštevu vo valca :-)
skodavrs napsal(a):není možné srovnávat co vydrží mx a enduro samozřejmě, že mx vydrží výrazně méně.
Ehmmm, tohle bych také s jistotou netvrdil. Já jezdím s MX enduro a ne první stroj a Libor (majitel mota po mě) by ti mohl vyprávět. Stačí běžný servis (stejný jako u endura a moto vydrží to samé. Srovnávám stejný styl jízdy + stejný terén+stejné mth jen jiné uživatele. MX není v dobrém výběru o nic horší než enduro.
Když poznáš, v čem je MX v enduru přínosnější (nurno si to zkusit a přetrpět to učení), začneš se dost usmívat (můj příběh). Keine povinné ručení, přepisy, baterky, startéry, kila, pičoviny..... jen syrový stroj a um jezdce. Nekompromisní a ultimativní záležitost. Dokonce mají některé MX(YZ450F) v základu vychytávky, které jim může kdekteré enduro (EXC450) závidět - holá realita.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
cheef89:
Gratuluju k opravě, ať slouží...
Raduz TT600r napsal(a):skodavrs napsal(a):není možné srovnávat co vydrží mx a enduro samozřejmě, že mx vydrží výrazně méně.
Ehmmm, tohle bych také s jistotou netvrdil. Já jezdím s MX enduro a ne první stroj a Libor (majitel mota po mě) by ti mohl vyprávět. - pokud jezdíš s motokrosem enduro není zásadní důvod k vyššímu opotřebení... tzn. jako většina dáš ful gas jen na louce
MX není v dobrém výběru o nic horší než enduro. - chi chi... stejně jako enduro není o nic horší než MX ... srovnávat se to v podstatě nedá tak se to tvrdit může
Když poznáš, v čem je MX v enduru přínosnější (nurno si to zkusit a přetrpět to učení), začneš se dost usmívat (můj příběh). Keine povinné ručení, přepisy, baterky, startéry, kila, pičoviny..... jen syrový stroj a um jezdce. Nekompromisní a ultimativní záležitost. ... to je fakt ale stejně nekompromisní a ultimativní musí být i uživatel a to oll-time
Dokonce mají některé MX(YZ450F) v základu vychytávky, které jim může kdekteré enduro (EXC450) závidět - holá realita. JÉÉÉ .. to mě zajímá , rozepiš se prosím
... přijeď se někdy usmívat k nám , sím sím , Alan potřebuje zvednout náladu a tvůj úsměv mu určitě pomůže
Editoval MikiberG (18.06.2014 21:15:47)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
kurwa Miki, teď by se i čas našel.... že bych si zajel "lehce" vačistit palici, pošramotit sebevědomí a poničit stroj? Opusťme vlákno a převeďme debatu so SZ - asi se to zrealizuje. Domluvím se s Kukynem - měl bych zase někoho pobavit svým "děda stylem".
Jinak jako příklad - YZ450F má krytky gufer na ose zadníhop kola...taky na krku... Docela to podporuje životnost gufer a ložisek
xfany: Ty tomu prd rozumíš a nemáš na to fyzičku .. kluci co jedou nekompromisně celodenku na ultimativní motorce to je teprv to pravý syrový enduro !!
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
MikiberG napsal(a):xfany: Ty tomu prd rozumíš a nemáš na to fyzičku .. kluci co jedou nekompromisně celodenku na ultimativní motorce to je teprv to pravý syrový enduro !!
Správně Tak jak sprchne, tak dej echo a dovalí megavýprava z hustokrutopřísné Moravy Ukážeme vám, jak se má správně padat a ničit stroje. Výjezdy na poprvý umí kdekdo
- pazzy
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: morava
- Motorka: Honda XL650V,CRF 450 ,Foch
0 0
čau jak řešíte opravy hlav, zhánite jiné ,nebo to nekdo opravuje a vyjde oprava na lepší peníz než jetá???
- cheef89
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Slovensko
- Motorka: KTM 450 SXF
- Věk: 24
0 0
Osobne si myslim ze jelepsie zohnat inu hlavu ako davat to robit vyde to este draksie :-)
Lakeť až k prednému kolesu...
o 4 mesice pozdej ...nejspis uz bude opraveno
|