INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Husaberg fe 450 2008
Re: Husaberg fe 450 2008
DanisMcSkvost : tak se mi podle odpovedi Mikiberga zda,ze kluci necekali,ze by nekdo prijel a prestava se jim to libit dle tech agresivnich odpovedi 
peTTR napsal(a):Cítím trošku arogance nebo se mi to zdá?
To se ti může zdát jen pokud si nevěříš.
jirka87 napsal(a):DanisMcSkvost : tak se mi podle odpovedi Mikiberga zda,ze kluci necekali,ze by nekdo prijel a prestava se jim to libit dle tech agresivnich odpovedi 
To sis to špatně vyložil podle sebe.
Jen nezvu každýho na podívání, pro nic za nic a na nic. Jezdit mám kde a s kým, chci si ten investovanej čas užít.... víc v tom nehledej.
duso napsal(a):DanisMcKost ukáž jim to ! len v neznámom teréne to budeš mať kus ťažšie ako niekto kto tam pozná každý koreň
... neblbni kdo umí tak umí všude !! ... za mě kdykoli kdekoli....
- VanDam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 350 SD 2017
- Věk: 32
0 0
DanisMcKost:
Já jsem nic neřek.. Jen by mě zajímalo jakej tam mají terén oproti nám, když se tu furt proslýchá jak je to tam pekelně těžký až nemožný.. Proto bych rád viděl nějáký video, zajímá mě to.. Co my jezdíme tak kluci na XR atd projedou v pohodě s náma.. Jen se občas víc nadřou..
DanisMcKost napsal(a):MikiberG:
Hele, nevkládej mi do úst něco co jsem neřekl, nemám na moto ani značku, ani technickou, jen se chci podívat na ty vaše extra mazce který nejdou vyjet na starým XéRu. Je mi jasný, že by se vám hodilo, abych jel 150 km po asfaltu a sletěl si drapáky před jízdou, pak na mě vytasíte toho nejlepšího střelce od vás, ten vyjede kotár kterej má najetej tisíckrát a ostatní se budou dole chechtat, že jsem to nevyjel na poprvé, no to mi je fuk, já jdu do všeho, o nic nejde.
VANDAM, ty bys měl jet taky jako všichni kteří jsou takoví borci tady na netu, já problém nemám, klidně pojedu proti vám všem na těžké, je mi to fuk, psal jsem, že to tahání mám rád a že potřebuju shodit břicho, nikde jsem ani nepsal, že těžká je lepší jak lehká, přečtěte si klidně moje příspěvky napříč celým offmotem, jen chci vidět co se jezdí tam u vás, a kolik se toho musím ještě naučit, akorát mi přijde, že jste tak zaslepení že vám vůbec nedochází, že my bydlíme taky v horách a taky jsou tady kopce co se nedají vyjet, potoky s kluzkými kameny, rozjezdy z potoku do výjezdu plnýho šutrů, koryta kterýma teče voda mezi trčícími kameny zakončená půlmetrovým schodem, výjezdy plný klád, linky plný bahna s klackama.. myslíš že to neznám?? Tohle mám za barákem.. Hele, když jste takoví borci, chci abyste jeli všichni kdo tady jakkoli plival na zvěřáka, nebo utrousil jakoukoli moudrou připomímku.... Bo tady je skoro každej borec, tak by nebylo od věci se taky předvést, pak budem vědět kdo si jak stojí.
Klidně mě tam můžete uštvat jestli se vám to povede
OK to dokazování duálnosti teda neřeš (i když ani spz problém není ..., pokud teda nejsi zvyklej jet přejezdy po asfaltě ) , ost. platí. ...
nikde jsem nepsal že máš jet po asfaltě .... i kdyby si jel tak 150km zlehka a ani to nepoznáš pokud nechceš dávat novej ..., je sucho tak nemusíš
- vůbec na tebe nebudem nic tasit, pojedem to všichni jezdíme to std - není to výjezd ale trasa ... nejde tam naprat 2 a plnej a nějak to vytancovat ... je to jen technická pasáž s velkým převýšením a nutností 100% zvládat techniku a rovnováhu.
Jinak ti fandím ale je veliká pravděpodobnost že toho moc neuvidíš protože i jiní "ostřílení jezdci z netu" se na tu skalku ani nedostali a většina ji ani neviděla (protože nedojeli ani k ní - předchází ji celkem náročný výjezd). Osobně bych ti doporučil vzít to postupně a přidávat si než se pouštět hned do těch větších výzev.
Neber to tak, že pochybuju o tom že na tom umíš a nebo že tam něco slušnýho nejezdíš ... to vůbec tak nemyslím. Jen už sem sjel celou ČR a vím co se kde jezdí a co kde je za terén a kde jsou jaké místní "mety" .....
Ale jako každýmu kdo dojede ti dávám hned na začátek 10b za odvahu... ty máš jistý .
Já se endurem fakt bavím a relaxuju tak je zbytečný moje příspěvky brát nějak negativně nebo že se bojím a tak ... klidně smeknu před kýmkoli kdo mi může ukázat kde má kanec pícu.... a rád poznám dalšího extrémistu nebo magora (jak kdo chce) ....
Videa netočíme , fotky nikde nevystavujeme, nezveme kohokoli na požádání, neprovádíme skupiny, nepotřebujeme bejt vidět.
Na obtížnost se zeptejte někoho kdo u nás byl. Obtížnost máme variabilní, nejtěžší je to v zimě a po dešti, hledáme pořád výživnější věci. Před námi doporuuju navštívit i jiný lokality a seznámit se s pojmem volný enduro.
Revanžujeme návštěvy a snažíme se aby to každého posunulo a bavilo jezdíme na pohodu a chceme se všichni vrátit zdraví.
píšu teď protože projebávám sobotu na školení řidičú tak jsem trochu stručně konstruktivní
Editoval MikiberG (07.06.2014 13:24:38)
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
DanisMcKost napsal(a):MikiberG:
Hele, nevkládej mi do úst něco co jsem neřekl, nemám na moto ani značku, ani technickou, jen se chci podívat na ty vaše extra mazce který nejdou vyjet na starým XéRu. Je mi jasný, že by se vám hodilo, abych jel 150 km po asfaltu a sletěl si drapáky před jízdou, pak na mě vytasíte toho nejlepšího střelce od vás, ten vyjede kotár kterej má najetej tisíckrát a ostatní se budou dole chechtat, že jsem to nevyjel na poprvé, no to mi je fuk, já jdu do všeho, o nic nejde.
VANDAM, ty bys měl jet taky jako všichni kteří jsou takoví borci tady na netu, já problém nemám, klidně pojedu proti vám všem na těžké, je mi to fuk, psal jsem, že to tahání mám rád a že potřebuju shodit břicho, nikde jsem ani nepsal, že těžká je lepší jak lehká, přečtěte si klidně moje příspěvky napříč celým offmotem, jen chci vidět co se jezdí tam u vás, a kolik se toho musím ještě naučit, akorát mi přijde, že jste tak zaslepení že vám vůbec nedochází, že my bydlíme taky v horách a taky jsou tady kopce co se nedají vyjet, potoky s kluzkými kameny, rozjezdy z potoku do výjezdu plnýho šutrů, koryta kterýma teče voda mezi trčícími kameny zakončená půlmetrovým schodem, výjezdy plný klád, linky plný bahna s klackama.. myslíš že to neznám?? Tohle mám za barákem.. Hele, když jste takoví borci, chci abyste jeli všichni kdo tady jakkoli plival na zvěřáka, nebo utrousil jakoukoli moudrou připomímku.... Bo tady je skoro každej borec, tak by nebylo od věci se taky předvést, pak budem vědět kdo si jak stojí.
Klidně mě tam můžete uštvat jestli se vám to povede
Já jsem opravdu zvědavý jak dopadneš
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: DR 650 SE
- Věk: 33
0 0
Tak já taky píšu až nyní, neb jsem o víkendu zapíjel svobodu a taky jezdil s Danem.
Dane díky za Tvůj doprovod s partou, který mi byl se třemi nováčky extrémně vhod! Jen Ty to tam znáš nejlépe a kdyby se cokoliv vyjebalo, nevědět, že mi když tak helfněš, asi bych tam s nimi ani nejel. Odloženou motorku bychom tam už asi autem nikdy nenašli A díky za vstřícnost, měli jste s náma trpělivost 
Pročetl jsem si příspěvky... některé se komentovat ani nedají ( např. připojené video posraného zadku některého z lesních mrdalů - kurva chlapi, používejte ty GO-PRO při ježdění, né když si zrovna dáváte cigárko mezi dvěma roklemi - protože do takových hoven fakt nepojedeme )
Dan mi v pátek říkal, že teda pojede na výlet v rámci "družby" No tak podle toho, kdy to bude, já bych taky klidně přijel...jako divák a asistenční služba A asi klidně po ose, protože gumy K.O., takže není co pokazit. Akorát až do začátku příštího měsíce jsem mimo - svatba...přípravy už se nedají odkládat a ježdění tento víkend bylo na další měsíc a půl poslední Dan je největší pohodář, jakého znám...nemám o něj strach (teda---mohl by sis taky někdy vzít nějaké chrániče! ) ale ať už se s váma povozí jakkoli, vím bezpečně že i když se tam třeba bude jebkat a něco nedá, stoprocentně si to užije. On se totiž s řidítkama v ruce narodil Takže užijete určitě všichni pěknej den...a Dan zase pozná nové kraje...
Filda: věk 15 let: Fildo, Dan žije v oblasti, kde se některé dopady bojových letadel z druhé světové války nacházejí až nyní...a důvod to má jediný - terén je katastrofa a větší část se nedá ničím projet a taky tu oblast málo kdo zná. Takže co píše o "potůčkách" a "převisech" vypadá na živo opravdů jinak, než zní... a jezdit teda umí.
Nicméně protože je pohodář, určitě nejede nikomu natrhnout "prdel", ale asi už by taky rád věděl, co jste všechno opravdu ještě schopni na těch mašinách vyjet. Protože co taky píše MikiberG, mi normálně nahání husí kůži (což je možná záměr a v příspěvku 176 Danovi sděluje že asi to místo o kterém se "točí" asi ani neuvidí, neboť tam prostě nevyjede, nicméně už nyní máš Dane v kapse 10 MikiberGových bodů...za odvahu "po netu", tak je to v suchu . Ale teď trochu vážně, já například si to dost dobře představit nedovedu, neboť už v jejich oblasti spoustu míst objíždím, tam kde oni jedou "kolmo do svíce" Já jsem totiž "hlatč you-trouby" co už všichni víte od těch, co mě znají nejlépe... Můžete to také brát tak, že to je vysvětlení, proč bych já takovou výzvu nepřijal. Prostě proto, že na to nemám a jezdím enduro "dual", bláto, přejezdy, potoky, ano, ale né škrábání se do kopcu a sjíždění nemožného (mám plechovou nádrž a nechci tam víc dolíků než mám ) Ale stojím si za tím, že když to někdo umí, tak hlavní díl je v rukou. Což ale určitě není pravda.... A ejhle...Janek z klanu MikiberGů píše: Byl jsem u Mrdalů jezdit i na KLX C, jezdí tam kluci na Africe, ... prostě každý, kdo má rád výživný enduro, krásnou přírodu, ... A krom toho, XR600 není žádný mastodont, kolik to má? pod 130 suchá? To je jen o cca 15 kg víc, jak současný 4T ostrý endura. Na power výjezd v "Enduroparku" jako dělaný ano , tam stačí držet 3 plnej a pak už jen jump ..... jump ..... a seš nahoře big_smile . Tam bych to chtěl vidět ano2 ,
JEN O 15 KG VÍC...vždyť to nic není.....
- tak jsme se vrátili na začátek diskuze, kde jsem dostával po "koulích" za to, že jsem si dovolil napsat, že je to hlavně o jezdci a u HOBÍKU už ten rozdíl ve váze není zásadní. Čímž neříkám, že to rozdíl NENÍ Každopádně je...ale nejsme Jarvis ...že teda alespoň většina z nís tady. (mluvili jsme samozřejmě o XR TTR...DR 350....versus ostrá) Né o dominátoru, XT, DR650 nebo africe...
Tak já myslím že dobrý ne, kucí.... Vše O.K.
Editoval Zvěřáki (09.06.2014 12:49:05)
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
No a co cca 220Kg ? http://www.motorkari.cz/video/?v=58238
Chlapci s takovou skončíte u V3S, pak přijde rolba a nakonec tank.
Pak už zbývá jen prostupnost terénem jako má Krakonoš a maniaci to vyhrotí, že bůh má ještě lepší.
Já tvrdím, že nejlepší prostupnost terénem bez ohledu na překážky má voda...
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Joraell napsal(a):Jak to tu pořád dokola čtu, tak mě napadá.
Chodí někdo z vás po rukách ?
Já bych asi o pár lidech věděl, umí všechno (takže určitě i chůzi po rukách), ví všechno, jsou nejlepší, nikdo na ně nemá Ale nerad bych je omlazoval nebo jak to tam psal allanktm....
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: DR 650 SE
- Věk: 33
0 0
peTTR napsal(a):Joraell napsal(a):Jak to tu pořád dokola čtu, tak mě napadá.
Chodí někdo z vás po rukách ?
Já bych asi o pár lidech věděl, umí všechno (takže určitě i chůzi po rukách), ví všechno, jsou nejlepší, nikdo na ně nemá Ale nerad bych je omlazoval nebo jak to tam psal allanktm....
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
|