Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

koupe moto

#1 27.04.2014 23:30:10

FugeL
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 25
0 0

koupe moto

Zdravim, mam na Vas prosbu na koupi moto. Jako kluk jsem jezdil na 60 a potom 80,dosli finance a ja skoncil. Ve dvaceti jsem koupil Husku sm 610,ale kvuli udrzbe sla z domu. Ted vlastnim Yamahu FZ1n,kterou prodavam z duvodu bezpecnosti a ze jsem dvojnasobny otec. Budu mit cca 120tisic,ale chtel bych udelat radost bratrovi a mel s kym jezdit,tak bych za dane penize koupil dve. Bratrovi je 15let a jezdil jen pitbiku,tak nevim zda 85 nebo 125,osobne se priklanim k dvace. A sobe nevim,jestli dvacu nebo 250. Urcite chci obe moto 2t,uz jen kvuli udrzbe. Jakou znacku moto vybrat? A kdyby mi nekdo mohl napsat,jak moc je financne narocna udrzba 2t,abych nekoupil a pak si nedrbal kebuly,ze na to nemam. Urcite budu mit +- 20tisic rezervu. Diky moc za rady

#2 28.04.2014 00:28:58

kiwibibo
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM XC 300, Honda Dominator NX 650
Věk: 29
Web
15 10

Re: koupe moto

Zabudol si napísať, čo s tým chceš jazdiť. Motokros? Enduro? Dlhšie výlety po okolí?

exc.300.blogspot.com

Men do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing.

#3 28.04.2014 01:43:10

FugeL
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

kiwibibo: Omlouvam se,mam kousek od baraku cca 5km dve hobby mx trate,tak by jsme jezdili tam

#4 28.04.2014 09:09:04

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Já jsem v tomto naprosto neerudované kopyto a proto přenechám konkrétní výběr už zkušeným matadorům, co k tomu mají z praxe co říct, ale za sebe bych rád dodal jeden poznatek...

Mám motorku jakou mám a zvažuju doplněk..Koupil jsem i náhradní motor a pak mi svitlo - nejlepší možné řešení je za daných okolností koupit motorku buď se stejným motorem, nebo se stejným základem (XR 600 a NX 650 třeba...)

Tudíž pokud jde o něco, co by člověka mohlo zastavit v sezóně, přijde mi rozumné jezdit totožné motorky a mít doma třeba náhradní motor pro obě společný. Každý si kuchne co je třeba smile

Je mi jasné, že toto většina zdejších uživatelů vyhlásí za nesmysl tohoto roku, ale já v tom vidím pozitivum skrz finanční náklady v nečekaném případě - ojnice skrz kartr apod...Nehledě na to, že si člověk může nachystat už dopředu třeba hlavu na repas a komu to klekne prvnímu, ten jen přemontuje a jede dál bez prodlevy třeba měsíc na opravu...

Ale je mi jasné, že 15letý kluk, nebude a ani by neměl jezdit na tomtéž jako jeho starší brácha - KTM 450 apod...

#5 28.04.2014 09:10:13

Do začátku 250 2T na trati tě utahá. 125 by stačila pro oba, možná pro brachu i ta 85. Jinak kloubouk dolu v 25 mít 2 děti a ještě volnych 120 na moto

#6 28.04.2014 14:03:28

FugeL
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Po kolika mth se meni u 2t napr. pist a ojnice? koukal jsem na ceny a kdybych to pri mem vikendovem ,,placani'' mohl delat jednou za rok,tak by se to nechalo.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů