INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
prosím o radu KTM / Husqvarna
- ZdeninoTE
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Sulimov
- Motorka: KTM 950 Adventure S; VOR V-star 530; Husqvarna TE610
- Věk: 28
- Tel: 604389901
5 1
Re: prosím o radu KTM / Husqvarna
Ditrow:
A odkud ti ten olej nebo voda teče?
Enduro je pro ty, kdo nemají nasrané v rukách, v hlavě ani v gatích
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
ZdeninoTE napsal(a):Ditrow:
A odkud ti ten olej nebo voda teče?
voda ve spojich z chladice do hadic (vsechny hadice nove z univoku) a olej blije z praveho deklu jak je to velke tesneni (taky je nove) zkouseli jsme jen tesneni chcije jen ten cerveny tmel chcije tesneni s tmelem chcije vyrezavane tesneni z papiru zase chcije takze obednam jeste jedno nove a uvidime dosedaci plochy jsou ocistene a rovne jak kdyz streli tak sem z toho ocas
Editoval Ditrow (13.04.2014 13:36:12)
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Ditrow:
Vy jste ty dosedací plochy toho pravýho deklu nějak rovnali?
Editoval NoEnd (13.04.2014 14:36:24)
- ZdeninoTE
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Sulimov
- Motorka: KTM 950 Adventure S; VOR V-star 530; Husqvarna TE610
- Věk: 28
- Tel: 604389901
5 1
voda stačí fest dotáhnout novýma sponama. Až se hadice nahřejou, ono se to dotvaruje. A jestli myslíš dekl spojky, tak tam mám černý tmel na motory od wurthu a drží dobře. Ale nesmíš ho tam naplácat moc ať ti to po přitažení nevyteče aj do motoru
Enduro je pro ty, kdo nemají nasrané v rukách, v hlavě ani v gatích
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
NoEnd napsal(a):Ditrow:
Vy jste ty dosedací plochy toho pravýho deklu nějak rovnali?
nee jen se z toho davalo dolu to stare tesneni a seskrabaval silikon ktery tam byl taky
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Janek napsal(a):Ditrow napsal(a):voda ve spojich z chladice do hadic (vsechny hadice nove z univoku) a olej blije z praveho deklu jak je to velke tesneni (taky je nove) zkouseli jsme jen tesneni chcije jen ten cerveny tmel chcije tesneni s tmelem chcije vyrezavane tesneni z papiru zase chcije takze obednam jeste jedno nove a uvidime dosedaci plochy jsou ocistene a rovne jak kdyz streli tak sem z toho ocas
Tak to jsem zvědavej, co se z toho vyklube. Kdybys spony na hadicích dal nový/dotáhl, tak tu o tom nemusíš snad ani psát. Proč to neudělal mechanik? Pokud jsou dosedací plochy rovný .... dals nový těsnění .... má tvůj mechanik nějakou teorii? Něco z toho pravda asi nebude. Pokud sis myslel, žes měl do teď nějaký problémy, ......... tak spíš počítej s tím, že můžou přijít až teď. Ne, že bych ti to přál! Ono dát něco do kupy je jedna věc, ale udělat z toho spolehlivou a odladěnou strojovnu bude druhá stránka věci, kterou máš před sebou. Co ti řekl mechanik na to startování kickem +5 pokus? Musí si to sednout, že? Skoro mi to připadá, že Ditrow porodil dítě, tolik radosti a gratulací a ono je to zatím pořád jen nepojízdná hromada.
radas
ty ses zas chytry jak plastelina debilni pripominky mas vsude a nejen tady jak si vsimam priste az ti neco poslu tak aspon odepis!!! nejsem kokot spony jsou nove a dotazene!! vsecho je n ove a budu nechavat stare spony zamysli se nekdy tak jako tesneni vika spojky !! ale uz je na ceste projistotu nove teorie a praxe je takova ze v tech mistech kde to chcije je to varene a tobe to chytne po generalce napoprve asi vitr uz je to v poradku chyta na prvni max druhe slapnuti na paku stacilo to trosku seridit na starter to chyta jak nic! nepojizdnou hromadu mas tak maximalne v trenkach
Editoval Ditrow (13.04.2014 15:13:24)
pokud to pořád teče, může být mikroprasklinka kolem očka skrz které prochází některý z šroubů. Na sundaném deklu to není vidět, ale když se to doho opře šroub tak se materiál napne a škvíra roztáhne. Potom to vypadá že to teče pod víkem a přitom to teče skrz víko. Řešil jsme to často na starších HQ 410/610, kde šlo to očko naštípnout i necitlivým přetažením šroubu. prověřte i tuhle možnost, pokud to neudrželo ani jedno ze tří variant těsnění tak by to mohlo být ono.
Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
motoline.cz napsal(a):pokud to pořád teče, může být mikroprasklinka kolem očka skrz které prochází některý z šroubů. Na sundaném deklu to není vidět, ale když se to doho opře šroub tak se materiál napne a škvíra roztáhne. Potom to vypadá že to teče pod víkem a přitom to teče skrz víko. Řešil jsme to často na starších HQ 410/610, kde šlo to očko naštípnout i necitlivým přetažením šroubu. prověřte i tuhle možnost, pokud to neudrželo ani jedno ze tří variant těsnění tak by to mohlo být ono.
poresime to hned jak od tebe dojde tesneni dik za dobrou radu
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Janek napsal(a):Plácat po ramenou vás dva rozhodně nebudu, pro mě to je dál otřesný příklad, to, žes už ujel jeden km na tom nic nezměnilo. No, je vidět, jak tě to celý sere, chytáš na šlápnutí, jako tvoje EXC K hadicím nou koment, všechno je vlastně cajk, jen to malinko teče, ale hlavně, že je to redy tu rejs .
on to placani po tobe nekdo chce??? jo jeden km a ne nahodou 500m??a jeste z kopce a zase nazpet ty vole tys me pozoroval vid je uplne jedno kolik jsem najel ale pouze kilometr to fakt nebyl tady jde jen o to ze ty a par dalsich jedincu meli kecy ze se to vubec nerozchodi jenze uz to chodi ted uz se to jen doladi. me tak maximalne serou ty tvoje neustale debilni kecy nic normalniho z tebe tady jeste nevylezlo hadice uz netecou ani malinko jeste to redy tu rejs neni ale za par dni bude a jestli mas jeste neco na srdicku tak prosim sz 
Editoval Ditrow (13.04.2014 17:32:01)
jenze bey jankovych kecu bz to nebzlo to praveoffmoto....ono co vetsinou janeknapise ma hlavu a patu[u tebe totaknebylo] aja sem taky byl ten co neveril....alecas teprve ukaze vysledek.... start jstemely horsi, ale nakonecjsteto roychodily a uvidi se jestli dojedete do cile
pisuna tabletu proto chyby
Janek má pravdu a to tě sere ! ..? Ono rozchodit to na 10-20 hod jde vždycky ( i za levnějc...) udržet v provozu 100hod už je druhá věc kterou ti tu všichni přejí (vč. mě a i Janka). Nechci sejčkovat tak to tu ani nebudu komentovat a držím ti palce aby se pletlo víc lidí než Janek a já - a to myslím upřímně bez toho co se psalo v minulosti.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Janek napsal(a):Ditrow:Tady vůbec nejde o to, jestli ti to po opravě chytne na 5. nebo 50. pokus, jde o to, aby ti to v korytě, až se ti z toho bude teplem dýmit chytlo na 1. - 3. start, aku je to poslední, na co se budeš moct spolehnout. Jak daleko si dojel po první opravě? A taky sis při tom myslel, že to bude jezdit. Že se to teď víc rozebralo, víc se toho vyměnilo, .... nic neznamená. Že je to udělaný poctivě a pomalu neznamená, že je to udělaný dobře a bezchybně, většinou čív víc se snažíš, tím horší. To je z praxe Jasně, seš natěšenej, hn hn, běží to, přeju ti to , jen jsem ti psal, že bude možná i hůř. sám to poznáš, až vjedeš do terénu. Myslíš, že budeš jen spokojeně jezdit a jezdit, ale kdo má takový štěstí? Pokud si budeš brumlat někde po polňačkách, tak možná, ale až vjedeš do pořádnýho terénu, tak uvidíš sám, že enduro je nekonečný příběh , stačí jeden blbý pád, drbneš hadici na vodu, nevšimneš si toho a máš trable, tak to prostě je a zvlášť, když je to nový. Nic nepřivolávám, ale podobně to chodí. Až najedeš 50 -100 mth, tak napiš .
jestli je to udelano bezchybne verim v to ze ano 4mesice casu bylo dost a urcite to ukaze cas ale nadruhou stranu taky vim ze muze byt i hur po prvni oprave se to jen projelo a pak bylo hur myslel sem tehdy ze to je ok marne nadeje umira posledni ale ted jsme zase o kus dal a chcem to dopilovat k spolehlivosti
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
unik vody vyresen unik oleje take stojan vychytan motorka uz stoji tak jak ma vyfuk upraven a sedi luxusne a je pred nama snad uz posledni problem a tim je regulator a) je tento regulator origo??? pokud ano nemam zadnou dalsi otazku
b) pokud neni origo jak tu mrchu zapojit??? s timhle typem jsem se jeste nesetkal a nerad bych ho poslal do vecnych lovist jsem schopen ho promerit ale nez sezenu nejaky vyhovujici zdroj atd tak to je nadlouho proto prosim zkusene mistni mazaky o radu
jedna se o tohle heblo kontakty nemaji zadne orginal cisla ani pismenka pouze je tam u prvniho kontaktu vyskrabnute(asi sroubovakem) pismeno R a u tretiho pismeno B
tohle heblo staci uz jen zapojit odzkouset jestli dobiji baterii nahazet plasty a hotovo
Editoval Ditrow (17.04.2014 18:53:00)
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
ja ho mel hozeny k baterce nyni je presunuty pod nadrz tam kde ma byt ok tim padem by to mel byt origo dil takze ho zapojim podle schematu
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
dnes zapojena elektrika vse frci a startuje tak jak ma dnes najety 3 testovaci mth za tu dobu strepane vlakna u vsech zarovek tak jsem obednal ledkove h3jky, ve strednim pasmu otacek lehce cuka takze zitra jedem na paskov to dostelovat a doladit ale opravdu spokojenost za ruce to taha kurevsky konecne jsem se dockal a po dlouhych 4rech mesicich jsem zajezdil
v budoucnu jeste poresit plasty a bude se mi to i libit
Editoval Ditrow (19.04.2014 17:55:35)
|