Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Jiskra KTM

#1 11.04.2014 13:06:07

salikkk
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Tam pod dubem.....
Motorka: Ktm 250 EXC 2T
Věk: 29
0 0

Jiskra KTM

Zdarec ohledne te jiskry. Od rana se stim drbu a procistil jsem veskere spoje a ejhle neraz zacala hezet a2  tak jsem to zacal davat do kupy a zniceho nic jiskra zeslabla a prestala hazet uplne a7 to se opakovalo asi 3x tak jsem patral cim to muze byt a vubec nevim od te doby uz nehodi ani jednou. Nevite nahodou nekdo cim to je??? Napadlo me zapalovani ale nevim... Dikes za kazdou pomoc vyk!  vyk!  vyk! 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/4283_sdc12011.jpg

Dřiv než přidáš plyn,na jedno nezapomeň! Doma na tebe ještě někdo čeká!!!

#2 11.04.2014 19:12:18

SethX
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Dubné
Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
Věk: 37
6 0

Re: Jiskra KTM

Podle mě máš někde zlomenej kabel upadlej drát v konektoru nebo tak něco. Najdi někoho kdo má voltmetr jak ti tu kluci radili vemte schéma a hledejte. Jinak se s tim budeš jebat hoodně dlouho.

#3 11.04.2014 20:49:10

salikkk
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Asi uz jsem nato prisel... spatna inducni civka nemate nekdo na prodej??? foto na dily-elektro DIKY vyk!  vyk!  vyk! 

#4 12.04.2014 10:04:54

Honza
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
Motorka: DRZ 400S (07')
Věk: 35
14 0

salikkk: A jak si přišel na to, že je špatná? Vyměnil si kus za kus? Jo jinak ty nepotřebuješ indukční cívku. Když se na to dívám, tak to je indučka s tím modulem CDI v jednom bloku. Možná by ti pomohli v IGNITECHU, ale cena bude +- 3500,- a za to máš originál jak ti psal někdo do inzerátu.

Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují.
T.A.Edison

#5 12.04.2014 14:37:03

salikkk
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Honza:

No jak tam vedou do ni 4 draty z toho jeden na chcipak tak tam proud jde krome cerneho to bude asi kostra ale jakmile to zapojim pres tu civku tak proud nejde pres faju oko1 tak si myslim ze jedine to jinak vsechno vypada byt v poho. nemyslis??? ou1 

#6 12.04.2014 18:03:19

Honza
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
Motorka: DRZ 400S (07')
Věk: 35
14 0

salikkk: No nejsem moudrej z tvého popisu. Víc by mě řeklo schéma. Hele to CDI nemůže dávat jednou dobrou jiskru a podruhý ne. To je buď špatný nebo v pořádku. Ty máš prostě někde špatnej kontakt. Vyndej svíčku a ať ti někdo kope do kicku a ty hejbej a kruť káblama. A sleduj co jiskru. Na té motorce je minimum elektriky, musí jít najít, kde je zrada.
A kábl od chcípáku odizoluj od kostry.
Víš na jakým principu funguje chcípák?   Ukostřeno = není jiskra. Neukostřeno = je jiskra.

Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují.
T.A.Edison

#7 12.04.2014 19:28:37

salikkk
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Honza: Kabel od chcipaku spolecne se svetlama je odpojenej takze by teoreticky nemel vubec fungovat ne? Vis jak elektrika neni moje silna stranka. A navic stema dratama jsem hybal x-krat a nic vyk!  Vcera jak uz jsem psal to bylo jak rikas sem-tam hodila pak ne ale dneska snema muzu hybat jak chci a vubec nic vyk! ale nejde mi do hlavy jsou tam 4 draty ZELENY-tam jde nejvic proudu, CERVENY-tam jde min proudu, CERNY-tam prou nejde asi kostra a pak jeden ZLUTY-a ten byl na chcipak vyk!  ale kdyz tam napojim CDI a zmerim tak tam prou nejde vyk!  To mi nejde do hlavy a26  nee1  a11  Jinak DIKY za rady vyk!  vyk!  vyk! 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů