Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Schéma ATV110

#1 13.03.2014 19:01:51

XDeeKsanR
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Bystré City(SVK)
Motorka: GasGas EC 250
Věk: 20
0 0

Schéma ATV110

Zdravím ,
známy má problém s čínskou ATV 110,po poskladaní nedáva iskru. Schéma ktorá je v SK manuále nesedí počtom ani farbami káblov od zapaľovania. V jeho prípade sú to 2 žlté,zelený a bielo/modrý. Nedopátral som sa ani refernčných hodnôt odporov(vodivosti) pre zapaľovanie,CDI,indučku takže sa nemám od čoho odraziť. Zapaľovanie má pre silové vinutie odpor 1Ω ,pre snímač 120Ω ,no neviem či je to vyhotovené ako cievka,alebo Hallov snímač. Jedno je ale isté ,že na snímači som nenameral žiadne napätie pri točení štartrom. Indučka podľa primáru cca 1,8Ω a sekundáru pár kΩ(nepamätám) vyzerá byť v cajku. Stretol sa s tým niekto?

Keď sa chce, dá sa všetko..

#2 14.03.2014 02:43:55

Bitrin
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Pole,louky,dům-S.Morava
Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
Věk: 24
Tel: Nokia
6 0

Re: Schéma ATV110

XDeeKsanR:

přesně tohle mám doma, není tam náhodou spínač brzdy? Já mám třeba bez, ale kamarád má s a když jsem mu to dával do kupy nedošlo mi to a pořád to neházelo jisrku a pak až po delším hledání po dráte jsem zjistil že musím zmáčknou brzdu.
Jinak u těchhle motorů odchází jenom ty CDI jednotky mám super stránku stojí to cca 149kč. Jinak je to stroj. A pak ještě než začneš něco kupovat zkontroluj si pořádně štekry je to přece jenom čína a bývá s tím problém já jsem to vyřešil tak že jsem si vše předělal na cz a jen snad rám a motor je čína jinak všechny šrouby a pičovinky povyměňované a drží to jak šlak. A kdyby to nebylo drátama, že se ti něco nespojí tak je to na 100% CDI a nebo na praxi se nám stalo dělali jsme čínského bashana a tam byl vyhlí snímač otáček vůbec jsme nepřišli jak a proč tak jsme ho porovnali šrouby na lepidlo a jezdí to jak drak. Tak vyzkoušej tyhle věci, protože snímač jak není v určité vzdálenosti tak ti bude snímat jen při velkých otáčkách protože se v něm zvyšuje amplituda. Tak snad ti moje rady budou vhod, kdyby něco napiš do sz.

Ride to live and live to ride!:-)
(Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)

#3 14.03.2014 09:52:09

XDeeKsanR
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Dík za rady ,aspoň sa mám od čoho odraziť  ano2 (hlavne CDI). Najväčši problém je v tom,že majiteľ striekal rám takže celú káblovačku dal preč,nahodil ju a mašina nejde. Ja som to najprv tipoval na chcípak a o spínači viem,len teraz rozmýšľam či má byť mikrospínač v zopnutom stave,alebo rozpnutom aby to fungovalo . A snímač otáčok nevyterá byť nijak zohnutý .Ešte jedna vec,čo sú "štekry" ?

#4 14.03.2014 20:52:01

Bitrin
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
6 0

XDeeKsanR:

štekr je: konektor neboli zástrčka samec do samice

#5 19.03.2014 17:19:39

XDeeKsanR
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Takže chyba bola v spínači brzdovom,ale nepriamo. V kabeláži už bolo vrtané a podľa schémy to vyzeralo tak,že štartér točí len pri zopnutom spínači preto som s tým neuvažoval. Spínač sa uzatvára cez zadné svetlo a prívod k nemu bol strihnutý, po spojení hnedého a zeleno/žltého sa obvod uzavrel a iskru veselo dáva .  tull 

Bitrin: vďaka za radu,keď pôjdeš okolo krčmy môžeš si kúpiť pivo  big_smile 

#6 20.03.2014 01:09:03

Bitrin
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
6 0

XDeeKsanR:

není za co, jsem rád že se to vyřešilo, říkal jsem že to bude blbost, protože nikdy nevíš kdo si s tím před tebou hrál. Tak ať slouží, protože já už s tím thám i menčí klacky do krbu :-D když jedu zrovna z lesa :-D. Mám tu čtyřkolku místo babety a jsem spokojený

#7 20.03.2014 14:26:17

XDeeKsanR
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Nie je moja,len som ju opravoval,ja by som si to nekúpil určite. 4kolky veľmi nemusím a predsa je to čína. Ale ako hovoriš miesto babety na rožky to nemusí byť zlé  lol . Alebo to trochu konštrukčne spevniť,osadiť nejaký 250 2T a mohlo by to byť celkom fajn bláznenie

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů