INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
prosím o radu KTM / Husqvarna
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
Re: prosím o radu KTM / Husqvarna
ve stredu jdu pro ram a pokud dojde rozvodak tak snad v nedeli?? nevim jak je na tom richichi casove
Ditrow:
vyjizdis v nedeli????
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
1flip1 napsal(a):Ditrow:
vyjizdis v nedeli????
ne nedorazil rozvodak ram mam v aute dneska vyzvednuty z komaxitu podsedlovku taky takze se zatim vysklada ram nez dorazi rozvodak sere me to ale co uz 
Odkud jste objednávali díly ?
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
Mmm, to se divim. Univok v mém případě 3 den doručoval. Pokud nebylo skladem, sehnal do týdne.
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
MichalEXC napsal(a):Mmm, to se divim. Univok v mém případě 3 den doručoval. Pokud nebylo skladem, sehnal do týdne.
prvni dily dosly do tydne druhy balik do 3 dnu ale podle toho co jsem obednal k ventilum doslo neco jineho tak se zase resi ty zpravne dily a odesilaji se plasty a kraviny co prisly 2x a na rozvodak cekam od motoline pry jich ma obednanych vic a jeste nedorazily 
Editoval Ditrow (22.02.2014 09:00:24)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
S rozvoďáky KTM je teď problém s dodáním obecně a všude
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Rozvoďáky IWIS byly chvíli nedostuopné. I já na jeden čekám.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Ditrow napsal(a):MichalEXC napsal(a):Mmm, to se divim. Univok v mém případě 3 den doručoval. Pokud nebylo skladem, sehnal do týdne.
prvni dily dosly do tydne druhy balik do 3 dnu ale podle toho co jsem obednal k ventilum doslo neco jineho tak se zase resi ty zpravne dily a odesilaji se plasty a kraviny co prisly 2x a na rozvodak cekam od motoline pry jich ma obednanych vic a jeste nedorazily 
Prosímtě a to jste blbě objednali ,nebo vám poslali věci špatně (dvojmo?)? Jen mě to zajímá, abych se třeba univoku vyhnul pokud tam mají takového šikovného skladníka..
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Janku, já to celý sice nesleduju, ale trochu kroť své emoce. Díky.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Jarynn napsal(a):Ditrow napsal(a):MichalEXC napsal(a):Mmm, to se divim. Univok v mém případě 3 den doručoval. Pokud nebylo skladem, sehnal do týdne.
Prosímtě a to jste blbě objednali ,nebo vám poslali věci špatně (dvojmo?)? Jen mě to zajímá, abych se třeba univoku vyhnul pokud tam mají takového šikovného skladníka..
obednali jsme dobre ale misto voditek ventilu prisly uplne jine soucastky nejake cerne plastiky prisly navic taky navic nejake srouby neco zas prislo dvakrat maj v tom trosku hokej, tak jsem snima domluveny ze jim to zaslu zpatky a oni poslou to co maji jinak v pondeli jsem to obednal a ve stredu vyzvedaval takze docela rychlost na dily z yamahy jsem cekal mesic 
Editoval Ditrow (22.02.2014 11:38:30)
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Janek napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):Janku, já to celý sice nesleduju, ale trochu kroť své emoce. Díky.
To víš, před chvílí jsem prodal KLX , hledám nějakou "škodolibou" radost .
tak si běž vyšulit honina ať je ti lepe
Raduz TT600r napsal(a):S rozvoďáky KTM je teď problém s dodáním obecně a všude
u nás v Martinově jich je x skladem (IWIS)
Ditrow:
jste to měli objednat v Martinově, taková velká zakázka by byla s náležitou slevou a měl by si to přímo u komína HNED
http://www.zrmoto.cz/
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Strejda-GC napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):S rozvoďáky KTM je teď problém s dodáním obecně a všude
u nás v Martinově jich je x skladem (IWIS)
Ditrow:
jste to měli objednat v Martinově, taková velká zakázka by byla s náležitou slevou a měl by si to přímo u komína HNED
http://www.zrmoto.cz/
skoda no to jsem bohuzel nevedel ale dekuji za radu priste pujdu tam
Editoval Ditrow (22.02.2014 19:23:16)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Ditrow napsal(a):Jarynn napsal(a):Ditrow napsal(a): prvni dily dosly do tydne druhy balik do 3 dnu ale podle toho co jsem obednal k ventilum doslo neco jineho tak se zase resi ty zpravne dily a odesilaji se plasty a kraviny co prisly 2x a na rozvodak cekam od motoline pry jich ma obednanych vic a jeste nedorazily 
obednali jsme dobre ale misto voditek ventilu prisly uplne jine soucastky nejake cerne plastiky prisly navic taky navic nejake srouby neco zas prislo dvakrat maj v tom trosku hokej, tak jsem snima domluveny ze jim to zaslu zpatky a oni poslou to co maji jinak v pondeli jsem to obednal a ve stredu vyzvedaval takze docela rychlost na dily z yamahy jsem cekal mesic 
Hm, to je mizérie, ryhlost je pěkná věc,ale pokud ti přijde něco jiného nebo nekompletní,tak trošku k ničemu. To že ti nikdo neporadil že je v Ov servis a prodej KTM ,bude asi tím, že nikoho nenapadlo že jsi se tam neptal. Když budeš mít škodovku tak taky budeš nakupovat díly od dealera v Praglu jen pro to že o něm víš že existuje a nepodíváš se kolem baráku že? Pokus se trošinku používat to kulaté na krku a ne furt brečet že nikdo neporadil,už mě s tím brekem fakt sereš . Moc se mi sice nelíbilo že dostáváš takovou sodu,učený z nebe nespadnul, ale pomalu ale jistě ti to začínám přát. Zasloužíš si to víc než by člověk na první pohled myslel
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Jarynn napsal(a):Ditrow napsal(a):Jarynn napsal(a): Prosímtě a to jste blbě objednali ,nebo vám poslali věci špatně (dvojmo?)? Jen mě to zajímá, abych se třeba univoku vyhnul pokud tam mají takového šikovného skladníka..
Hm, to je mizérie, ryhlost je pěkná věc,ale pokud ti přijde něco jiného nebo nekompletní,tak trošku k ničemu. To že ti nikdo neporadil že je v Ov servis a prodej KTM ,bude asi tím, že nikoho nenapadlo že jsi se tam neptal. Když budeš mít škodovku tak taky budeš nakupovat díly od dealera v Praglu jen pro to že o něm víš že existuje a nepodíváš se kolem baráku že? Pokus se trošinku používat to kulaté na krku a ne furt brečet že nikdo neporadil,už mě s tím brekem fakt sereš . Moc se mi sice nelíbilo že dostáváš takovou sodu,učený z nebe nespadnul, ale pomalu ale jistě ti to začínám přát. Zasloužíš si to víc než by člověk na první pohled myslel
ja tady nekomu brecim? nerekl jsem ani slovo je mi uplne jedno kde to vezmu jestli tam nebo tam o necem jsem vedel ze v martinove je ale neresil jsem to takze asi takhle 
|