INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
čidlo/snímač k tachometru KTM/Husaberg
- kubba
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ústí nad Orlicí
- Motorka: Husaberg FE 450
- Věk: 18
0 0
Re: čidlo/snímač k tachometru KTM/Husaberg
Janek napsal(a):Mají v nabídce i nerezový pouzdra, ale když jsem mluvil s jejich technikem, tak to pořád tlačí do plastu (nebo mosaz, který ale nemají vyrobený a bude se čekat pár dní) V nerezu mi nabízel ty pouzdra M5 Jinak mosaz je kov přesněji - neželezný (nebo taky barevný) kov. Technik nemůže za to, že někteří nepovažují mosaz za kov. - to jen na upřesněnou. Dnes jim píšu e-mail a budu to dál honit po neděli. Je možný, že ta Langerová (bez ní ta firma evidentně nefunguje ) bude po dovolený zavalená prací, tak budeme muset být asi trpěliví. Ale včera mi jejich technik volal, takže se něco děje . Nic není ještě definitivní, řešili jsme účel použití, vzdálenost magnetu od snímače kvůli citlivosti snímače, možnost zkrácení, .... vypadá to na velmi slušnou firmu Myslím, že je fajn, že jsme to udělali takhle hromadně a "neotravujeme" každý zvlášť.
Poptávku jsem dal na nerez + těch pár kousků v plastu. Je možný, že až mi napíšou cenu za nerez a bude to výrazně dražší než plast, tak z nerezu couvnou všichni a bude stačit plast . Je mi totiž opravdu divný, že by plastový pouzdro mělo být jen o pár korun levnější než nerez/mosaz. Zatím to necháme bez spekulací, uvidíme podle oficiální cenový nabídky .
Pokud nerez nebude, je tu někdo: 1) kdo chce zrušit objednávku? Pokud ano, pošlete mi SZ a z tabulky vymažu 2) komu nevadí mosaz, když nebude nerez? kdo chce mosaz pouzdro, pošlete mi SZ a do objednávky to dopíšu.
Kdo nepošle SZ s tím, že ruší objednávku a nepošle SZ s tím, že chce mosaz, vezmu automaticky plast, když nebude nerez V tabulce barevně označený jsou ti, kteří se ozvali a v případě, že nebude nerez, budou mít plast + ten, kdo má jen plast. O kom víte, že nechodí na stránky tak často a víte, co by chtěl, tak mi písněte za něj.
Prakticky o nic moc nejde, nestojí to majlant, je mi skoro fuk, jestli kov nebo plast. Tabulku už prosím nijak nedoplňujte, pište když tak SZ. Schránku jsem si vyčistil, tak by neměl být problém.
Kubba 200 cm 2x Nerez (plast) Jarynn 200 cm 3x Nerez (plast) Martin Saprco 200 cm 2x kov Janek 200 cm 3x plast Tank 200 cm 2x Nerez (plast) c.j. 200 cm 1x Nerez (plast) Tristan 200cm 2x kov Kukyn 200cm 1x kov quix 200 cm 4x kov Badyšot 200 cm 2xkov Hary 609 50 cm 2x kov viteka 32 200 cm 3x kov MikiberG 200 / plast 4x ZbyneKTM 200cm 2x kov KingMambo 200 cm 1x kov Fidoexc 200cm / 2x kov slugger 200cm /1xkov foxdive 200cm 2x Nerez (plast) jifa 200cm 2x kov Jirkofka 200cm 2x kov + 1x plast jiriktm 200cm 2x Nerez (plast) Semis 200cm 2x Nerez (plast) Martin XR 200 cm 2x plast + 1x kov
Paráda, tak teď už jen čekat co na tebe vyplivnou za cenu
Koupím: nakopávačku husaberg 2002-2008 díly na husaberg kolem roku 2006
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Janek: Jak jsi psasl, když vyjde nerez za solidní peníz, jinak automaticky taky beru plast.
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Janek: OK tak, jak jsi napsal
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
to je zase panika vyvolana radši nic... zustavam u kovu možna přejdu na nerez je mi to šumak z praxe plast snímač o ničem vyklepe se v zavitech podleha otěru zvlašt u střelcu co musí jezdit nerez ložiska pač obyč dělají 2x ročně zapada to bordelem protže zavit není těsny a přesny jak na kovu proto jakekoliv povolení vede k destrukci to když tam da někdo plast a myslí si že hlinik neoxiduje sam o sobě bez podpory jineho kovu tak v mistech zavitu kde je plast tak zaroste uplně stejně. Myslím že kdo da kov zapoji hlavu a použije vazelinu sprej tak chybu neuděla. Janku sz Mosaz povrch chrom případně nerez.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
Janek: na těch stránkách mají pro různé materiály uvedeny odlišné délky čidla.
- Tristan
- Fotogalerie
- Založená vlákna
17 0
Janek: ja to sve original ocelove vytočil po 300mth bez problemu a jakekoliv předešle udržby. jdi to zkusit na sveho berga jak ti pujde vytočit jo a až u toho budeš nafot mi prosím jak by jsi tam dal tu matku ja mam bohužel motorku 100 km od sebe a co vím tak tam moc místa není na matku natož tak dat tam klíč.
- Tristan
- Fotogalerie
- Založená vlákna
17 0
Helmut:
Jankovi SZ čidlo 1x 200cm kov nebo plast
- Pitr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valachia
- Motorka: KTM 525 EXC
- Věk: 36
- Web
6 0
Matku tam nedáš není tam místo. Pujdu vám to vyfotit ať si představíte jak je to plastové dlouhé. Nic se nevyšroubovalo vše drží bez problému. Za ty prachy to neřeším i kdyby se to mělo vyšroubovat a ztratit objednám nové.
Je třeba vyzkoušet všechno
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Z umístění čidla je snad jasné, že jakékoliv povolování ani nemůže hrozit, to by se musel točit i přívodní drát s čidlem . Na čidlo ani nijaké síly nemohou působit, jedině opravdu nešťastně zapíchnutý klacek, ale ve většině případů dochází k poškození přívodního kabelu a pak při demontáži vlastního čidla k jeho poškození právě v důsledku nemožnosti povolit. Osobně jsem zkoušel povolit 2 čidla na Betě 450 a Ktm a bez destrukce nešlo ani jedno. Je ale pravdou, že jezdíme dost ve sračkách a myjeme moto wapkou po každé vyjížďce. Pokud budu míst plast za polovinu nebo třetinu ceny, tak jej klidně při demontáži rozlomím a zbytek nebude problém odvrtat, když je to plast, se zarostlým kovem je to už horší. Taky bych to vůbec nehrotil a každý ať si zvolí variantu, jakou chce, je to jeho svobodná vůle a důsledky si ponese na své triko
Editoval viteka 32 (01.02.2014 14:02:12)
- Tristan
- Fotogalerie
- Založená vlákna
17 0
Janek napsal(a):Pitr napsal(a):Matku tam nedáš není tam místo. Pujdu vám to vyfotit ať si představíte jak je to plastové dlouhé. Nic se nevyšroubovalo vše drží bez problému. Za ty prachy to neřeším i kdyby se to mělo vyšroubovat a ztratit objednám nové.
Mně to fotit nemusíš, na Berga se prostě matka vejde. Věřím, že i na KTM. Mám v krabici náhradní třmen i s držákem, koukal jsem na to a problém v tom nevidím. Matka bude nízká, aby byla pod prachovkou a asi na 12 klíč. hold to bude trvat i se sundáním třmenu trochu dýl, ale nejspíš to tak udělám. Pokud mi to nepůjde, dám vědět a poprosím o radu . Čidlo se opravdu povolovat nebude i bez matky, jak psal Viteka
K držaku a třmenu si přidej ještě tlumič ktery nemaš v ruce. plast bez matky je hloupost plastove čidlo a plastova matka ještě větší. lepší bez matky pak chvění atd. matka se do plastu zakousne a to i u priměru 20 mm demontaž destrukce hlavně opět nevyhoda pro střelce co jezdí celou zimu plast v mrazu je křehky.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Janek: ja na KTM matku mam
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Tristan
- Fotogalerie
- Založená vlákna
17 0
Tristan: Mám motorku asi tak 5 metrů od PC (v obýváku), krom těch náhradních dílů jsem koukal i na ní, abych to necucal jen z prstu nebo představ a prostě tam ta matka půjde, pokud to bude potřeba. Jestli nepůjde, tak to dám vědět. Pokud by byl závit nějak extra volný, použiju teflonovou pásku, prostě si poradím bez potřeby jakkoliv si situaci komplikovat ano
.
Proč se komplikovat s montaží a s něčím co už je davno funkční při normalní udržbě a standartní montaži?
Jinak součástí plastovýho tělo jsou od té firmy i plastový matky, takže pokud jsou k ničemu, nevím, proč je tam ta firma dává a že ještě od nich někdo něco koupí.
Asi proto že čidla jsou i na ruznych strojich linkach v halach kde nejsou vystavene povětrnostním vlivum blato voda brodění
Beru, že máš svůj názor a svou zkušenost ano , někdo má zase jinou a to třeba naprosto odlišnou.
Bohužel moje zkušenosti nejsou nabyte s hard off ježdění tudíž se všem oVčanum omlouvam že je matu ale pouze z praxe použiti v naročnych podmínkach ktere bohužel vyvracejí technologii použitelnosti materialu ajejich chovani. takže se mužem shodnout na tom že je jedno co použiješ jen s montaži budeš mit praci a pizdění ale někomu to děla dobře a řeknes i že udělal něco lepe stajně tak jako bych ho mohl obmaznout tmelem aby tam nešel vubec bordel ani voda ale efekt bude zbytečny a nebude mit na nic vliv.
Mám třeba zkušenost s tou otěruvzdorností takovou, že plast nebo gumová hadice z hlediska otěruvzdornosti vydrží víc, než nějaký hliník, konstrukční ocel, ....
to v některych případech Ano
Pro mě každopádně kov! A jestli bude cena dvojnásobná, tak jen jeden kus. Děkuji.
Po kolika letech jste měli ty třmeny rozdělané a vyčištěné, že to musíte odvrtávat? Asi údržba
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Pitr:
matka se tam vleze
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
dukaz misto slibu schvalne sem to sel vyfotit
- Pitr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valachia
- Motorka: KTM 525 EXC
- Věk: 36
- Web
6 0
No tak dobře matky sou k tomu zdarma tak pokud se vám tam vlezou tak si je tam dejte. Jo a chtěl jsem se zeptat na průměr já tam mám M8. Ted jsem se díval jak mi paní Lagnerová posílala email : Se závitem M8 nabízíme právě jen v plastovém provedení. Skladem není, ale není problém vyrobit cca do týdne. Verzi spínací A tedy v blízkosti magnetu sepnuto, bez magnetu rozepnuto Vám můžeme nabídnout: MK11/M8-1A66B-500W nebo MK11/M8-1A66C-500W dle citlivosti kontaktu v Az (B,C). Oba typy jsou za cenu Kč 97,--/1 ks bez DPH.
Je třeba vyzkoušet všechno
|