INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
prosím o radu KTM / Husqvarna
- Richichichi
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: Fantic Caballero 200
- Věk: 22
1 5
Re: prosím o radu KTM / Husqvarna
1flip1 napsal(a):Richichichi:
PROSIMTE muzes napsat co bylo pricinou náhlé ztráty komprese???? porad tu pises všechno mozny okolo ale na tuto otázku zadna reakce....
Bez komprese to přišlo už ke mě s ručním dekompresorem i bez něj byl odpor motoru na protočení úplně stejnej. Po opravě karburátoru motor fungoval úplně stejně jako předtím. Bylo jasný že je to na GO, minulou neděli už to nechytlo vůbec, tak jsme to rozdělali a udělali tyhle vražedné fotografie. Válec píst KO (v nikasilu a pístu rýhy, vůle naprosto likvidační.) Hlava KO, zaklepaný všechny 4, jeden výfukáč ohlej, těsnění pod hlavou použité vícekrát. Rozvoďák vytahanej tak že jsem ho ani nemusel roznytovat abych stahl vačku bez toho abych ji vubec odpojil od pohonu. Atd atd.
Potkat se to mohlo, to nevylučuji. Po mé práci s rozvody to najelo ještě ještě 2 trpké jízdy a spousty "test" startů v dílně.
Fantic Caballero 200 r.v. 2008
- Richichichi
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 5
Ditrow napsal(a):Karburátor byl rozebrán richichichi ho vzal do práce na Ultrazvukové čištění byla vyměněna volnobězna tryska byla tam nějaká jiná tak se vyměnila za originál exc výfuk tam je průchozí hola děrování trubka v hliníkovém oválu u konce s trochou vaty Jinak ten poslední cos nasel na allegru můžu mít buď je ty za 1400 a nebo novou za 2jku Jinak podle tvých odkazů na tu 520tku můžu dát i výfuk z 250??to se mi nějak nezdá Radši bych se priklanel k originálu a nebo nějakému akrapu určenému Přímo na 520tku
Jaj že jsem tu trysku už vyhodil Byla z nějaké jawy nebo simsona:D z univoku přišlo uplně něco jiného.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
To až v neděli!! v patek a sobotu to startovalo a jezdilo (u toho jsem byl) v neděli jsem přijel ze hotovo ze to odvezu protože už jsem byl domluveny s kámošem že jdem jezdit a nic nechytlo to ani s podlitou svíčkou (jakože chytlo ale jen zabublalo a chciplo poprvé a naposledy) tak jsem to zase za tlačil z5 do garáže a dal se motor ven
Editoval Ditrow (26.01.2014 15:41:58)
- Richichichi
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 5
Ditrow napsal(a):To až v neděli!! v patek a sobotu to startovalo a jezdilo (u toho jsem byl) v neděli jsem přijel ze hotovo ze to odvezu protože už jsem byl domluveny s kámošem že jdem jezdit a nic nechytlo to ani s podlitou svíčkou (jakože chytlo ale jen zabublalo a chciplo poprvé a naposledy) tak jsem to zase za tlačil z5 do garáže a dal se motor ven
Přesně jak jsi napsal, a jak napsal RSWR logiku "potkaneho" motoru to moc nemá.
Ditrow: hele je to tak jak jsem ti řekl, vzal jsem to od tebe s tím jak už bylo řečeno i od jiných tak i od tebe "opravit za minimalních nákladů" Chvíli jsem tomu chtěl věřit, ale myslím že i "mistr mechanik" s tím co tam bylo by bez zásahu a investic nic nezmohl, bohužel.
... Z hovna bič neuděláš.
tak ted uz sem chytrejsi...na jasnou otázku jasna odpoved
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
allanktm napsal(a):Richichichi napsal(a):logiku "potkaneho" motoru to moc nema.
tak proč je na pístu obtisklej sám se ohnul dekompresor mu dal ránu
To je srandy viď z některých odpovědí tady Nebo mi chceš říct ze v patek a v sobotu to startovalo a jezdilo a v neděli než jsem to chtěl odvézt se dekompresor rozhodnul dat ránu do ventilu ?? Jen otázka ať jsem zase trosku chytrejsi Přece kdyby to dostalo ránu tak jak říkáš tak by to nestartovalo už v pátek když se to složilo a zkouselo nastartovat
Editoval Ditrow (26.01.2014 16:30:06)
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Ditrow:
skočí ti rozvody všechno poskladaš prošlapneš a je to ani to nemusí chytit
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Tristan napsal(a):Ditrow:
skočí ti rozvody všechno poskladaš prošlapneš a je to ani to nemusí chytit
Ano tohle chápu ale proč to pak startovalo a jezdilo od pátku po poskladani a v neděli to prostě jenom škytlo na podlitou svicku a konec to je to co nepochopím
- Richichichi
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 5
Ditrow napsal(a):allanktm napsal(a):Richichichi napsal(a):logiku "potkaneho" motoru to moc nema.
tak proč je na pístu obtisklej sám se ohnul dekompresor mu dal ránu
To je srandy viď z některých odpovědí tady Nebo mi chceš říct ze v patek a v sobotu to startovalo a jezdilo a v neděli než jsem to chtěl odvézt se dekompresor rozhodnul dat ránu do ventilu ?? Jen otázka ať jsem zase trosku chytrejsi Přece kdyby to dostalo ránu tak jak říkáš tak by to nestartovalo už v pátek když se to složilo a zkouselo nastartovat
Neřeš, bude zase jako nová, nebo skoro:)
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Jarynn napsal(a):Jak jsi ji v tu sobotu chcipnul? Nebylo to nahodou dekompresorem? Jen tak uvazuju,ze by to treba nebylo potkane od rozvodu,ale odborne nastaveneho dekompresoru
Chciplo se to tlačítkem a nebo to chciplo samo protože to díky výfuku nedrží volnoběh na tom dekompresor není co zkurvit pouze se vytáhla hřídele a sundala se stará pružina a nasadila se na tu hřídel ku nová a její konec se zasunul do drážky zítra tam jedu tak to vyfotím jak to vypadá
- Richichichi
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 5
Jarynn napsal(a):Jak jsi ji v tu sobotu chcipnul? Nebylo to nahodou dekompresorem? Jen tak uvazuju,ze by to treba nebylo potkane od rozvodu,ale odborne nastaveneho dekompresoru
Na tom chybělo lanko, a vůbec se nepoužíval.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Richichichi napsal(a):Ditrow napsal(a):To je srandy viď z některých odpovědí tady Nebo mi chceš říct ze v patek a v sobotu to startovalo a jezdilo a v neděli než jsem to chtěl odvézt se dekompresor rozhodnul dat ránu do ventilu ?? Jen otázka ať jsem zase trosku chytrejsi Přece kdyby to dostalo ránu tak jak říkáš tak by to nestartovalo už v pátek když se to složilo a zkouselo nastartovat
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3700_imag0136.jpg
Vidím luxus předtím každý šroubek jiný 
- Richichichi
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 5
Ditrow napsal(a):Richichichi napsal(a):Ditrow napsal(a): To je srandy viď z některých odpovědí tady Nebo mi chceš říct ze v patek a v sobotu to startovalo a jezdilo a v neděli než jsem to chtěl odvézt se dekompresor rozhodnul dat ránu do ventilu ?? Jen otázka ať jsem zase trosku chytrejsi Přece kdyby to dostalo ránu tak jak říkáš tak by to nestartovalo už v pátek když se to složilo a zkouselo nastartovat
Vidím luxus předtím každý šroubek jiný 
Povedly se mi ty závity ještě opravit mno... Ještě dalších cca 100 dílů z celý motorky 
Richichichi napsal(a):Ditrow napsal(a):To je srandy viď z některých odpovědí tady Nebo mi chceš říct ze v patek a v sobotu to startovalo a jezdilo a v neděli než jsem to chtěl odvézt se dekompresor rozhodnul dat ránu do ventilu ?? Jen otázka ať jsem zase trosku chytrejsi Přece kdyby to dostalo ránu tak jak říkáš tak by to nestartovalo už v pátek když se to složilo a zkouselo nastartovat
Jen bych si dal pozor na ty imbusy s tou zakulacenou hlavou, já je raději na nic nepoužívám, protože se na nich rád ničí ten imbus, je moc málo zapuštěný.
Kdo nepadá, jezdí pod svý možnosti.
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Ty šroubky na 4ku imbus s plochou hlavou bych na ty výčka nedoporučoval dávat, vůbec bych je nadával někam, kde se musí často vyšroubovávat a zašroubovávat, brzy se vyčvachtají...dal bych tam klasické na 5ku imbus..jen takový drobný postřech, samo pokud jsi doma jiné neměl, tak to chápu
Padám sám,zvedám se sám...
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
No na ten imbus je tam kurevský přístup v rámu to mas pravdu tak pokud vše klapne tak doufám ze do 3tydnu bude hotovo ještě si zařídím nějaké hadry na to a mužem vyrazit pokud bude vše ok
Editoval Ditrow (26.01.2014 17:26:40)
|