INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
řadička Husaberg 05
řadička Husaberg 05
řadička Husaberg 05
| Akce: |
Nabídka |
Výrobce: |
|
|
|
| Kraj: |
Liberecký |
Model: |
|
Nové: |
ANO |
| Město: |
Turnov |
Rok: |
|
Cena: |
|
| Web: |
|
E-mail: |
kubajzs@seznam.cz |
Telefon: |
724728166 |
Prodáno...
Editoval kubajzs (29.01.2014 14:26:39)
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Re: řadička Husaberg 05
cena
Padám sám,zvedám se sám...
_Vlk_:
NJN je to origo díl a ten něco stojí. Já ji kupoval za 1700...
originál díl má zezadu nálitek HusaberG ... pokud to tam nemáš tak ojebali stařenku...
xfany: ale sežeň ho ... jednu bych bral
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
MikiberG napsal(a):xfany: ale sežeň ho ... jednu bych bral
Jo taky bych ji bral, však jak se Fanouš někdy pořádně zmastí na E.K.R. nebo v Rumunsku, tak ji do rána stratí a já pa náhodou seženu úplně stejnou
Já nevím kde beru ceny. Asi od dovozce originálních dílu do čr... Ale tady asi nepochodím.
jenže mezi těma 2ma je nebetyčnej rozdíl RR/ ten šunt ...
replika na berga něco kolem 550?? ale je rozdíl jen v materiálu ..... vzhled stejný origo vydrží moc a pak lupne, nejde rovnat + hrozí ohnutí výst. hřídele replika je měkká ohne se ale jde rovnat ... nehrozí uhnutí hřídele ... pro hobika asi lepší varianta
titan vydrží všechno, je jako pružina, nehrozí ohnutí hřídele
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
Tak sem nechoď
badyšot: jj myslel jsem rr/replika na betu .. neboj zase tak moc postiženej tím svým "hvězdobergem" nejsem ... koukej jak je RR vypracovaná i matroš bude jinde a nemusej to honit eloxama aby to vypadalo...
viteka 32: já bych to viděl asi tak že je to prostě forum s možností odpovídat a povídat, není to inzerce, není to hrazené je to jen záložka kde se soustředí inzertní příspěvky. ....inzertní servry jsou jinde, jsou specializované, dá se v nich vyhledávat, nedá se komentovat, nemusíš o sobě dát cokoli vědět atd...
... mě osobně je fuk kdyby mi někdo tady do inzerce kecal o čem chce, kdybych to chtěl jinak nedám to do komunitního fora ale širší inzerce na spec. veb....
a nakonec můžou být v této komunitě všichni rádi, že když chtějí tak se můžou zeptat a můžou se ledasco dozvědět , a proto za mě komentujte
MikiberG napsal(a):viteka 32: já bych to viděl asi tak že je to prostě forum s možností odpovídat a povídat, není to inzerce, není to hrazené je to jen záložka kde se soustředí inzertní příspěvky. ....inzertní servry jsou jinde, jsou specializované, dá se v nich vyhledávat, nedá se komentovat, nemusíš o sobě dát cokoli vědět atd...
... mě osobně je fuk kdyby mi někdo tady do inzerce kecal o čem chce, kdybych to chtěl jinak nedám to do komunitního fora ale širší inzerce na spec. veb....
a nakonec můžou být v této komunitě všichni rádi, že když chtějí tak se můžou zeptat a můžou se ledasco dozvědět , a proto za mě komentujte
Mě je to jedno, ať si každej plácá co chce. Jen mě někdy překvapujou někteří jedinci, kteří nechápou rozdíl mezi replikou a originálem... Nicméně na pár fórech jsem už byl a většinou takovéto zasírání inzerátů admin netoleruje... Ale jak říkám mě je to buřt. Jsem vyrovnanej člověk a nepotřebuju si tu vylévat svoje problémy... Koho ten inzerát zaujme a má raději originální díl za normální prachy tak se ozve.
- Vencam666
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: sever Čech
- Motorka: Yzf450, rmz 250
- Věk: 46
- Tel: Přenosný
0 0
kubajzs napsal(a):MikiberG napsal(a):viteka 32: já bych to viděl asi tak že je to prostě forum s možností odpovídat a povídat, není to inzerce, není to hrazené je to jen záložka kde se soustředí inzertní příspěvky. ....inzertní servry jsou jinde, jsou specializované, dá se v nich vyhledávat, nedá se komentovat, nemusíš o sobě dát cokoli vědět atd...
Mě je to jedno, ať si každej plácá co chce. Jen mě někdy překvapujou někteří jedinci, kteří nechápou rozdíl mezi replikou a originálem... Nicméně na pár fórech jsem už byl a většinou takovéto zasírání inzerátů admin netoleruje... Ale jak říkám mě je to buřt. Jsem vyrovnanej člověk a nepotřebuju si tu vylévat svoje problémy... Koho ten inzerát zaujme a má raději originální díl za normální prachy tak se ozve.
Nechápou rozdíl replika a originál bych asi opravil jako na "enonomičtější náhražka" Já používám třeba řadičky od hamerheadu a tam to moc levné zrovna není, ale jde mi hlavně o funkčnost
Editoval Vencam666 (23.01.2014 16:33:21)
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
kubajzs napsal(a):Mě je to jedno, ať si každej plácá co chce. Jen mě někdy překvapujou někteří jedinci, kteří nechápou rozdíl mezi replikou a originálem... Nicméně na pár fórech jsem už byl a většinou takovéto zasírání inzerátů admin netoleruje... Ale jak říkám mě je to buřt. Jsem vyrovnanej člověk a nepotřebuju si tu vylévat svoje problémy... Koho ten inzerát zaujme a má raději originální díl za normální prachy tak se ozve.
Však jo chlape , si to tak neber, vždyť ve skutečnosti se lidi dozvěděli, že tvůj nabízený originál za 1200,- je dobrá cena (že originál u dovozce Husabergu v CZ stojí skoro dvojnásobek), že to nejni předražený, jaká je cenová úroveň originálů jiných motorek, kolik stojí repliky, takže kdo si to dal všechno dohromady, tak by mu mělo vyjít, že ta tvoje nabídka je dobrá, protože originál vydrží Zrovna u řadičky bych si taky kupoval kvalitu v podobě originálu nebo vylepšené tuningové verze pokud je k dispozici. A navíc díky kecům ho máš pořád na první stránce
|