Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

prosím o radu KTM / Husqvarna

#321 21.01.2014 17:16:11

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Re: prosím o radu KTM / Husqvarna

tak si ma koupit jen tu mou hujdu co se mi válí ve stodole....

#322 21.01.2014 17:17:08

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: OSTRAVA!!!
Motorka: KTM 520exc
Věk: 30
Tel: nakousnutý
4 3

viteka 32 napsal(a):

1flip1:
Zase jeden, co čte jen mezi řádky usch 
Psal, že potřebuje 250 litrů na bávo přeci.

presne tak proto pristi tyden beru kasu a jedu do nemecka wink snad se zadari ulovit pekny kousek

#323 21.01.2014 17:21:23

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Ditrow napsal(a):

tak vybudoval ji fotr ja jen za skolu a nejaky vklad dostal podil proc nekoupim novou? novou bych ihned znicil a to by me sralo sad navic sem ted vrazil strasnou rachu do bytu do rekonstrukce vnitrku sidla firmy jeste me ceka dodelat sklad s garazi kde mam motorku koupil se novy tranzit a jeste si musim uz konecne koupit x5tku nebo 530D navic 520 se mi strasne moc libi a je jich docela malo

2l je na petku malo ..do toho bych nesel...730d sem mel a do 3l za 250000 nechod..protože to uz bude mit 200 natoceno a ceka te 6 vstriku a převodovka okolo 250km takže at neresis 2 stroje na servis...

7sem prodal a jasna volba je 4,0 benzin a do plynu...holt je blba doba v benzinu bych to neuzivil....x5 je hezka...hodne sem o ni premyslel ale nejak mi to auto dava smysl jen ve vzhledu...

tot k autum

jo a jak sem psal vys...nechces mou 520 ze stodoly lol 

#324 21.01.2014 17:31:24

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

tou 520jsem myslel ktm wink uz jsem to tak editoval smile) nechci diky nevim jsem velky fanda bmw a to co rikas to je takhke pouze unas proto jedu do DE mel jsem kdysi 530D e60 nez mi ji nejaky zavistivy buzerant zapalil tak sem kouoil e39at to tak nikoho nelaka. Jinak vim ocem mluvis ale tam jsou ty stavy aut uplne jine rok jsem tam makal takze vim kde a jak a jedu s kamosem mechanikem navic bez servisky nechci mam neco vybraneho se serviskama od starych dojcland dedku a jedu s klucinou ktery dela od skoly pouze Bravky a servis neresim napisu to na firmu a servis pak odepisu takze v klidu wink tavic takove kurvy co jsou tady za 250000 se tam pohybujou kolem 140-160 kolem 250 uz tam jsou slusne kousky takze ted se jen rozhodnout mezi 2006 530D 2005 535D a nebo 2005 x5 do te se mi ale moc nechce samozrejme vse mpacketu, v kuzi, 535D je v bezove a v co nejlepsi vybave jako masazni sedacky dvd vak na lyze el roletky a mraky kokotin uvidime no co tam poresim

hlavne pri 200tis je nutny repas prevodovky u bmw se to sype

Editoval Ditrow (21.01.2014 17:32:36)

#325 21.01.2014 17:38:58

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Ditrow:

tak pak napis cos koupil a klidne do sz za kolik..zajima me realnej rozdil tady a tam....ale jinak si myslim ze servis tam mají lepsi nez tady ale stejne 2006  v nafte bude mit přes 200 nahrkano... a za me pokud mas na servis tak 535......ta turbinka je tam uplne super....a nemas srat lidi jinak by ti auto nezapalovali.... lol jestli s nam nekecal a nezapojil nekomu jinak ty draty(hlavne se toho nechytej protože to je ze srandy)

ale o tom tu prece není vlaknou ne ....

jo a uz sem si myslel že mam kupce na 520 a zase hovn...

#326 21.01.2014 17:47:57

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

x5tka tam vychazi asi o 60tis lip nes tady (i s cestou prevozkama atd)stejny rok stejne najeto navic lepsi vybava a lepsi servis u nemcu je to normalka ze maji fest najeto denne jezdi do prace po dalnicich i 200km do prace takze se ty kilometry tolik neresi mzsis ale brat od nemce ti se oto staraji ne od turka ti na to jebou navic v DE je stahovani km zakazano a silene pokutovano takze i vyjebani turci maji strach to delat wink nejlepe by bylo najeto neco malo okolo 200nemeckych tis po dalnici a po generalce prevodovky wink
jojo 535D 200kw je 200kw horsi je ze mi uz nezbyva moc bodu do cistirny big_smile opakovane prekroceni rychlosti a jsem bez big_smile
a dulezita vec nesmis koukat na inzerci mobile.de a autoscout24.de a jim podobne nejlepsi je tam jet zakoupit si inzertni noviny a resit to na servrech jsou ty ceny prepalene a nez tam obejdes jednu ulici s bazary tak to mas tak na den
a pokud nebude nic podle mych predstav tak privezu nejaky hnujdaj i30 na prodej at tam nejedu jen tak

Editoval Ditrow (21.01.2014 18:10:54)

#327 21.01.2014 19:11:42

lečo
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Zlín
Motorka: yamaha xt 125 r, WR 250 F
Věk: 22
0 0

C.J. napsal(a):

Moc to řešíte.. Noend o stavu motorky psal tady na fóru už nespočetkrát a nic netajil. Motorku prodávat ani nechtěl. Richichichi je zřejmě puntičkář a zřejmě ještě neví, jak to s endury chodí  usch  Vzhled a kosmetické věci jsou to poslední, na své KTM mám třeba taky potrhané dráty u krku řízení a to prostě běžnou "únavou" (taky je mohli dát delší..). Ložiska v kolech měním i 4x ročně, v krku řízení je ložisko téměř věčné a neměnil jsem ho nikdy na žádné motorce (mimo prasklých misek u jawy). Plynové lanko mám za 1,5 roku ježdění už třetí, pár pádů a ulomí se u rukojeti a pak je během chvilky roztřepené. Řídítka a šrouby v klemech to logicky při pádu odserou nejvíce. Že je ohlý ventil? No stalo se, pokud je hlava dole, tak bych ventily každopádně vyměnil, i kdyby ohnutý nebyl. 800Kč za orig KTM mi přijde jako sranda, oproti tomu, aby se to potkalo. Taktéž určitě vyměnit píst, protože ojnice která se podívá ven blokem je taky nic moc.. Ví někdo, kolik ten motor může mít natočeno? Ještě shrnu můj případ - koupě motorky v neznámém stavu, rok 05, údajně 270MTH bez jediného zásahu do motoru. Takže do servisu, píst mimo toleranci (ve válci už klepal), sací ventily oba jak žiletky, to bylo za 5min 12, rozvoďák + spojková sada, 12tis za takovou "vstupní" prohlídku. V 360MTH po bouračce trochu ťuklý motor, muselo se to rozhodit, při tom se poškodilo ložisko kliky, takže se vyměnily, plus rolny (preventivně), ale ojka pořád OK bez vůle, kliak nezvonila. Takže na ní jezdím dál, teď tam je cca 430MTH a sezonu ještě na ní asi odjezdím. Nemluvě o prkotinách, jako že ložisko v předním kole vychozené, nepomohl ani loctite, zadní ráfek zoxidovaný tak, že je přes něj už místy vidět skrz. Přední kolo jsem stejně zlikvidoval, takže jsem koupil téměř nové, jeté sezonu, za 4tis. A po první sezóně je to zase šiška a ložisko u kotouče opět v náboji nedrží.. U téměř fungl kola.. Brzo mě čeká výměna zadního kola, protože ten ráfek se každou chvíli rozpadne. Nemluvě o tom, že náboje u KTM dost často praskají,v podstatě časem prasknou všechny. A pokud je jen volné ložisko v náboji, tak se na to prodává opravná sada, prostě se to převložkuje. Naprosto normální věc,  u KTM jsou ložiska v kolech vymyšlena dost blbě. Dále jsem na motorce za 2 roky zničil 2 výfukové svody (prostě zplacatil na hodně malý průměr  usch )

Ale to poznáte sami po první projížďce kolem Chemičky, prostě motorky trpí, viz. o víkendu roztržená hadice od vodní pumpy na Freeridu, nedávno proražené víko na WR450, moje proražené víko na EXC, prasklý náboj Kuželovy KTM, zamotaný kabel a urvaný úchyt zadní bzdy z kyvky na Danově Sixdaysce,  na Jarynově frerridu uražená brzodvá hadice, proražená vodní pumpa na Mírové DRZ, totéž Petovy DRZ, o polámaných plastech nemá cenu psát. A to je za 3 sezóny co jsem si teď jen tak vybavil  heh2 

Prostě an enduru nemá smysl něco opravovat do dokonalosti, stačí provozuschopný stav, vůle v kolech, ložiscích, budou vždy a po výměně stačí 2 projížďky a opět tam mám vůli. Ne jako u silnice, kde ložiska v kolech byly věčné.. Takže více se opravuje jen to, co se fakt vysype..

hold, vybrali jsme si drahý koníček  heh2 

#328 21.01.2014 19:26:49

zachvat
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jindř. Hradec
Motorka: Husaberg Fe450
Věk: 43
1 0

Ditrow napsal(a):

tou 520jsem myslel ktm wink uz jsem to tak editoval smile) nechci diky nevim jsem velky fanda bmw a to co rikas to je takhke pouze unas proto jedu do DE mel jsem kdysi 530D e60 nez mi ji nejaky zavistivy buzerant zapalil tak sem kouoil e39at to tak nikoho nelaka. Jinak vim ocem mluvis ale tam jsou ty stavy aut uplne jine rok jsem tam makal takze vim kde a jak a jedu s kamosem mechanikem navic bez servisky nechci mam neco vybraneho se serviskama od starych dojcland dedku a jedu s klucinou ktery dela od skoly pouze Bravky a servis neresim napisu to na firmu a servis pak odepisu takze v klidu wink tavic takove kurvy co jsou tady za 250000 se tam pohybujou kolem 140-160 kolem 250 uz tam jsou slusne kousky takze ted se jen rozhodnout mezi 2006 530D 2005 535D a nebo 2005 x5 do te se mi ale moc nechce samozrejme vse mpacketu, v kuzi, 535D je v bezove a v co nejlepsi vybave jako masazni sedacky dvd vak na lyze el roletky a mraky kokotin uvidime no co tam poresim

hlavne pri 200tis je nutny repas prevodovky u bmw se to sype

Richichi jede s tebou?   a31 

Čtu si toto vlákno asi od začátku, taky mám EXC520, tak mne to nějak zajímalo. O Richichichichichcichichim jsem si udělal názor poté, co ti " opravil " dekomp, o tobě až teď z těch pár posledních příspěvků co jsi napsal.

Sorry

#329 22.01.2014 10:02:04

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: HK
Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
Věk: x+55
5 2

zachvat:
 ano  je to docela dobrý sitcom... lol 

Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.

#330 22.01.2014 17:36:34

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

nerikam ze vyznamna ale to je fuk navic setrim i na barak takze proto
myslete si co chcete mam to v kosoctverci s carkou ano2 

#331 22.01.2014 18:31:11

ZdeninoTE
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Sulimov
Motorka: KTM 950 Adventure S; VOR V-star 530; Husqvarna TE610
Věk: 28
Tel: 604389901
5 1

já osobně myslím že tyhle starší buchary toho vydrží víc než ty s novějším rokem výroby. Že je to teď posraný, nedá se nic dělat, stalo se. Takže bych to dal taky pořádně do kupy a pak už jenom jezdil a jezdil  ano  mimochodem ten spodek bych udělal taky když už je to rozdělané na stole.

Enduro je pro ty, kdo nemají nasrané v rukách, v hlavě ani v gatích

#332 22.01.2014 22:19:40

VanHalen
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 300
Věk: 40+
Tel: hTc
1 0

Jako dlouholetý majitel EXC 520 jsem si toto vlákno s chutí přečetl. Nebýt jednoho z posledních příspěvků bych mu ani nevěnoval pozornost, když je o Husce :-) Počtení je to ale zajímavý a poučný :-)

#333 23.01.2014 14:41:23

_Vlk_
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
Věk: 28
Tel: 776588125
Web
8 3

skončil jsem u 13té stránky a je to fakt šupec  usch  usch  usch ....od začátku vlákna mi příjde, že mist Ditrow bude mít tak 12-15 roků, podle výrazů a celkové odbornosti...

blalblalbla já vím všechno..vlastně nevím, ale kámoš to zaručeně ví, jé už to není můj kámoš a kecal mi atd.

motorka to byl už trochu střep, ale když někdo chce jezdit za co nejmíň, tak to tak dopadá (mluvím z vlastní zkušenosti a spoustu lidí tu má zušenosti stejné)

pak ty díly z motoru rozházené po zemi  a31  usch 

než na motoře něco dělám, tak ho aspoň očistím v místě spojů od těch největších sraček, aby když to pak rozdělávám, mi to blato a písek nepadalo do motoru...ale to je fakt jedno

a ten šroubovák z Kauflandu za 16.90kč je už jen třešnička na dortu

vy dva výtečníci jste v tom svojem mlžení a skoro lhaní tak zasukovaní, že vás z toho už asi nikdo nevysukuje a dobře vám tak, každý na offmotu kdo tohle četl si o vás už určitě udělal svůj obrázek, takže je otázka, jestli nezměnit web, nebo aspoň nick  heh2 

Padám sám,zvedám se sám...

#334 23.01.2014 14:53:10

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Sally06:
Šak se podívej na jeho přezdívku v nicku, on ho nezapře ano 

#335 23.01.2014 15:23:08

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

vsichni zase chytri jak radio!!

#336 23.01.2014 15:26:16

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

_Vlk_:

tak mi teda promin ty debile ze se v nicem nevyznam tak jako ty a tobe podobni vsichni jste chytri jak radio kurva, proc nikdo nerekl at to nekupuju ze je to strep atd atd, ale kdyz sem to koupil a dovezl tak tady vsichni chytraci zacli psat !!!!
a kdyz sem se ptal a psal urcitym lidem tady do sz ohledne rady s opravou a popripade jesli by byli schopni pomoct tak me vsichni poslali slusne do prdelr jediny richichichi se sam nabidnul takovi tady jsou lidi poradit popripadne pomoct a rict co a jak to ne ale milion kecu kolem vsichni jste chytri tak akorat za monitorem;)

vlku je mi 28  vyjadrovani mam neodborne jsem elektrotechnik a ne mechanik !!!!!!!!!! a pokud se ti nelibi jak pisu tak bohuzel pisu z mobilu a nejake hacky a carky fakt neresim!!!

prosim admina at tohle vlakno smaze dekuji

Editoval Ditrow (23.01.2014 15:36:59)

#337 23.01.2014 15:35:35

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Ditrow:

kdybyste do toho nesahli tak bys jezdil do ted.... ja sem nikde nepostrehl ze by ricicici napsal duvod proc se to POTKALO

#338 23.01.2014 15:36:59

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Ditrow napsal(a):

_Vlk_:

tak mi teda promin ty debile ze se v nicem nevyznam tak jako ty a tobe podobni vsichni jste chytri jak radio kurva, proc nikdo nerekl at to nekupuju ze je to strep atd atd, ale kdyz sem to koupil a dovezl tak tady vsichni chytraci zacli psat !!!!

prosim admina at tohle vlakno smaze dekuji

oko1  oko1  oko1 

#339 23.01.2014 15:37:13

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

VLKU  proc se do tebe tak ditrow oprel????pockej za chvilku budu debil i já lol 

#340 23.01.2014 15:39:52

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

1flip1:

jezdilo no to jo ale jak za studena to nestartovalo nedrzel volnobeh atd atd takze napul jezdilo to jsou treba veci ktere me serou proto se do toho sahlo ci je to chyba neresim stejne by se do toho muselo tak i tak sypnout at uz driv ci pozdeji

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů