INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Auto do 50 tisíc Kč
- zachvat
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jindř. Hradec
- Motorka: Husaberg Fe450
- Věk: 43
1 0
Re: Auto do 50 tisíc Kč
jiriktm napsal(a):zachvat:
já mám 1.8 TDCi rv 2004 a najeté 240.000 cca a stále bez problémů a jakéhokoliv zásahu do palivové soustavy. Prostě tomu autu dáváme to co potřebuje a stále slouží. Nemůžu si stěžovat.
Tdci je comonrail, Tddi je klasika primy vstrik ala tdi od vw. A zrovna 1.8tdci od Fordu je motor cellen povedenej.
Editoval zachvat (23.10.2013 20:47:07)
- Vláďa
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: ČR
- Věk: 50+
- Tel: Lenovo
0 0
Trochu se na tomhle tématu přiživím - mám možnost za slušnou cenu (aspoň myslím) koupit jedničkovou oktávku 1,9TDI, 66kW, najeto poctivých 300000km. Prodejce znám, auto také - dělala se na tom běžná údržba, do motoru se nesahalo. Protože je tady dost lidí, kteří o tom ví víc než já (kromě služebních dodávek jsem nikdy ropáka neměl), chtěl bych znát váš názor na tenhle motor s danými kilometry.
- street-dog
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BMW R1100GS
- Věk: 28
0 0
Ty 66 kW motory jsou uváděný jako nejmíň poruchový, protože mají ještě "obyč" turbo. Ale taky záleží jak se o ni staral, kde jezdila atd... Potom už i některý OI docela hnijou. Švagr měl jedničkovou a při prodeji měla skoro půl milionu a měnili se víceméně jen spotřební věci, ale jezdil s ní delší trasy, žádný popojížděčky.
Koupím doklady ČZ 125/453
- jiriktm
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kudlov
- Motorka: KTM EXC 525
10 0
zachvat:
taky mně od teho odrazovali,neber to, max 160.000 a budeš dělat čerpadlo,vstřika atd. ale sme druhým majitel a servisku máme od prodeje nového vozu až do teť. Jak říkám, já sem spokojený a dávám temu opravdu to co potřebuje. Protože mám doma 2 invalidy a bez auta na která se nemožu na 100% spolehnout sme v háji.
- zachvat
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jindř. Hradec
- Motorka: Husaberg Fe450
1 0
jiriktm napsal(a):zachvat:
taky mně od teho odrazovali,neber to, max 160.000 a budeš dělat čerpadlo,vstřika atd. ale sme druhým majitel a servisku máme od prodeje nového vozu až do teť. Jak říkám, já sem spokojený a dávám temu opravdu to co potřebuje. Protože mám doma 2 invalidy a bez auta na která se nemožu na 100% spolehnout sme v háji.
A jak říkám já, Focus Tdci za me jo. A samo potom starý Tdi ...
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
street-dog:
mam taky vento a bojuji každy dva roky vyvaření za 25 o ničem tak jak říkáš to jsou prostě jen vyhozene peníze a za dva roky maš stejný vysledek jako když to polataš vlastní silou už mám vyzkoušene spoustu barev a natěru a každy flek něčím jiným neutralizatory na bázy priskyřice a všechno možne pak to ma smysl ale ne dát to karosařovi který žije v dobách škody 120 červene zakladovky a tlumexu.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- street-dog
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BMW R1100GS
- Věk: 28
0 0
Tristan: já už jsem rezignoval dávno a taky to "patlám" sám Mít to auto od novoty tak věřím, že bych takhle nedopadl, jenže už jsem ho koupil s pomačkanýma prahama jak to někdo blbě zvedal a už to bylo chycený a ještě se ta rez objevuje na divných místech :-D třeba na dvěřích ale pod oknem atd...
Ono to je hlavně taky o materiálu, protože blatník co koupíš teďka jako druhovýrobu, tak určitě nevydrží jako blatník origo já mám už vařený tu spodky blatníků, ale jinak je blatník uplně krásnej, takže jsem radši sehnal na vrakovišti jinej a nechal navařit jen ten spodek blatníku, než kupovat druhovýrobu.
Editoval street-dog (25.10.2013 09:22:34)
Koupím doklady ČZ 125/453
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
DanXT napsal(a):Nemyslím si, že je jeho táta dementní. Jen ignoroval u půjčenýho auta to, že mu občas auto jelo bez serva. Alespoň tak to popisoval... a než to zaklepalo, prej to bordel nedělalo, co já vím. Ford od nějakýho roku vymyslel řešení, že zeslabili v jednom místě vahadla, aby když se to potká, tak popraskaj jen ty vahadla.
Mysli si o tom co chceš,u mně je to jednoznačná chyba šoféra. Omluva by byla jen snad to , kdyby to měl půjčené a servo nešlo vůbec a z neznalosti to bral tak že tam vůbec není. Jinak je to u mně lempl,který neřeší co se děje , nevidí vztyčený prst a pak se diví :a31:Kdyby řekl -posral jsem to že jsem to neřešil tak O.K. ,ale vykládat že za to může ford no nevím. ... . Howk.
FORD = mezi vozy DORT !!!
Já vždycky říkal úsloví zděděné po tátovi - tam Fordem, zpět vlakem.
Pak jsem měl na starosti fleet fordů - převážně Focusy 66 - 74kw. Jezdily jen po Praze - lidi se k tomu chovali jak prasata a nikdy žádný velký problém.
Dnes jezdí táta Transitem 2.4 Tdci a přikoupil tak trochu nechtěne Mondeo 2004ku s 2.0 Tdci (nebo Tddi ? ) s 96kw. Preventivně nechá vyčistit vstřiky, do nafty občas hrkne aditivum (Castrol TDA) a to bych se moc divil, kdyby se něco posralo.
Je to o údržbě, prevenci a chování. (ne vždy,ale většinou ano)
Editoval jirka87 (03.12.2013 19:02:14)
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
OndraMZ:
nafty se neboj v zadne vykonove variante a i PDcka sou vyborny,ale musi se mazat spravnym olejem coz moc lidi nevi,stejne jak dochlazovani turba atd.pokud budes mit v aute turbo od KKK tak je to lepsi volba ohledne spolehlivosti jinak preju dobry kup-budes to mit tezky ja sem ted kupoval moji golfa kombi 04ku pohon 4x4 v nafte za 63,.a muzu rict ze dobry kup ale takovych je malo
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
Jo a ještě : Hledáš - li auto do 50ky a chceš opravdu jezdit, neřešit závady a případně dostupnost dílů, tak ti řeknu něco, co bych si nikdy nemyslel, že vypustím z huby.
FABIA 1.4mpi.
Já jsem jezdil na ročníku 2002 (54kw) celkem 1,5 roku, najel jsem na ní 90 000km bez jediné závady ! Odevzdával jsem ji, když měla najeto celkově 326 000Km a jediné co vím, že se mělo udělat, byly hydraulické nadzdvihátka ventilů - ty už trošku klepaly.
Teď mám rok a něco Fabii ročník 2007 (59kw) - najel jsem na ní asi 60 000km a celkově má teď 263 000Km. Nikdy mě nikde nenechala a nikdy jsem neřešil nějaký problém mimo běžné údržby, kterou jsem nikdy nezanedbával (jednou jsem ji i do oleje hrknul maičko teflonu)
Lítám 60% dálnice a 40% okresky a město. Moje spotřeba průměrně v létě 6,4 a v zimě 6,7. Dá se s tím jezdit kolem 5,2L když jedeš po okreskách a jak člověk (rozumněj - nespěcháš, nejsi brzda provozu, jedeš...) Olomouc-Praha přes Hradec jezdím stabilně za 6,2 a že jí v úseku Mohelnice-Hradec nešetřím 
Nejsem na auto prase, ale ani jednu jsem úzkostlivě nešetřil a nemůžu si ji vynachválit. Ano, kdybych měl firemní Octávku, byl bych radši, ale díky alespoň za bezporuchovost té Fabie. A to myslím vážně.
A ta fábka se kolem 50 koupit dá...
Editoval jirka87 (03.12.2013 19:13:04)
Taky jsem více nakloněn k nafrovému motoru 1,9 tdi jen jsem nikdy takové auto nevlastnil tak nevím co to obnáší. Byl bych nerad kdyby mě udržba zrujnovala felicie je defakto skoro bezudržbová . Víc se mi líbí golf hlavně kvůli interieru.
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mechov
- Motorka: 250f
- Věk: 40 a víc
- Tel: mám
13 0
OndraMZ:
Já jezdil Seat Toledo 1.9 tdi 66 kW,r.v.1997 asi 7 let,najel sem na tom asik 130 000km,co se týká motoru tak žáden problém,jenom běžná ůdržba-olej,filtry,rozvody na dálkovou spot. do 4l,kolem komína 5-5.5l,u PD je potřeba správnej olej jak už psal foxdive a je lepší zkrátit interval výměny oleje,takře bych se toho nebál,akorát ty stočený tachometry to je na pikaču.
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
MotoDriver napsal(a):OndraMZ:
Já jezdil Seat Toledo 1.9 tdi 66 kW,r.v.1997 asi 7 let,najel sem na tom asik 130 000km,co se týká motoru tak žáden problém,jenom běžná ůdržba-olej,filtry,rozvody na dálkovou spot. do 4l,kolem komína 5-5.5l,u PD je potřeba správnej olej jak už psal foxdive a je lepší zkrátit interval výměny oleje,takře bych se toho nebál,akorát ty stočený tachometry to je na pikaču.
proto je dobry si to dotahnou ze zahranici tady kazdy ojebava a pokud tomu clovek opravdu trosku nerozumi a nevi kam se podivat a tak,tak vetsinou naleti
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
|