Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Zastavit myslivci s flintou či ne...

#21 21.10.2013 19:46:27

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...

Ani jsem v podobných tématech už nechtěl reagovat- je to totiž furt dokola a kecy jak babky na trhu,ALE nedá mi to. Když trefíte na magora tak se nedohodnete. Pokud má ten člověk aspoň trochu rozumu,pak je debata vždycky na místě. Je to úplně stejné jak s idiotem v tramvaji nebo kdekoliv na ulici(spousta lidí u sebe nosí kvér nebo nůž,ani o tom nevíte a je to horší než myslivcova flinta ,ta vidět je..). To že se to teď tak nějak kupí,je podle mne důsledek pěkného podzimu a navíc je období,kdy je prostě myslivců v lese nejvíc. Počkejte jak začne správný podzimní humus,budete v lese sami wink 

#22 21.10.2013 19:54:41

honzaWR450F
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Prajzská
Motorka: KTMEXC400,YamahaXt660X
Věk: 43+
Tel: 5palec pro slepýše
1 0

Jarynn napsal(a):

Ani jsem v podobných tématech už nechtěl reagovat- je to totiž furt dokola a kecy jak babky na trhu,ALE nedá mi to. Když trefíte na magora tak se nedohodnete. Pokud má ten člověk aspoň trochu rozumu,pak je debata vždycky na místě. Je to úplně stejné jak s idiotem v tramvaji nebo kdekoliv na ulici(spousta lidí u sebe nosí kvér nebo nůž,ani o tom nevíte a je to horší než myslivcova flinta ,ta vidět je..). To že se to teď tak nějak kupí,je podle mne důsledek pěkného podzimu a navíc je období,kdy je prostě myslivců v lese nejvíc. Počkejte jak začne správný podzimní humus,budete v lese sami wink 

Spoléhám na to,že máš pravdu....rok od roku mi to přijde horší...Už i ti procházkáři,pejskaři apod se tváři nasraně....A to je potkávám na místech,kde před lety nebyla ani noha.Já vždy přibrzdím,objedu co nejvíce,zvednu ruku na pozdrav,ač je neznám,moment překvapení... wink  ale je to fakt víc než dříve naprd....
Pokud to tak nevnímáš,blahopřeji ti...... A chci bydlet někde u vás... ano2 

Aprilia AR350,Dr 350,DR600,DR650SE,CR250,WR450F,KTM EXC 400 2007 a ted už jen Yamaha X660X asfaltomrd..

#23 21.10.2013 20:39:54

LadanYZ
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XT 600 Z TÉNÉRÉ, GSXR 1100 W
Věk: 42
0 0

honzaWR450F:

Jj je fakt že tohle funguje nejvíc, zpomaltit, mávnout na pozdrav a nálada je hned někde jinde . . .

#24 21.10.2013 21:08:46

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

jirka87: jj to sem si říkal mockrát... dědek na posedu 70+ a sleduje si mě kulovnicí přes dalekohled.... myslím že by se soudu asi ani nedožil.... a pochybuju že kdyby.....soud 5+let..... těžko by ho v těchhle letech zavřeli

#25 21.10.2013 21:17:49

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Kepec:

.. to si musíš zvyknout... jako všude kde ti to už nepříjde...

... po městě se nebojíš? tech skorovrahů v autech ? ...jedou rychle, auto doma pošťouraný, TK uplacená, alkohol v krvi, drogy....atd.... příkladů je milion ne jen o autech

... tady jde o to že to jde dobře vidět a pojmenovat... ale je to hnus a debilita to jo...

... jednu dobu to vypadalo že na těch honech se vystřílej sami, ... škoda že jim zakázali a kontrolujou ten chlast... příroda by si je přebrala smile ... to je taky koníček chodit střílet zvířátka aby náhodou nepošly sami a nezůstali někde ležet... wink  ... myslej to pro sebe dobře myslivny vychytralý...

#26 21.10.2013 21:22:36

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Janek: hele pokud je to polda tak jedině dobře... hned se cejtím bezpečnějc když vím, že se o nás někdo stará a zajímá.. horší by bylo kdybi jsme byli každýmu buřt...
... a pokud to tady sledujou pochopěj, že to co děláme je jen moderní turistika řízlá sportem poplatná době a technologickým možnostem... jednou to bude norma jako se nahradili koně autama ...

#27 21.10.2013 21:32:41

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Tak 99% lidí je OK a na debila narazíš i běžném životě, bohužel mě to potkalo v práci minulý pondělí  ee1 

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#28 21.10.2013 22:15:55

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Janek:

tak to radsi smazni at si to nakej zelenej nevtluče do palice a nemysli ze pak muze po nas pálit..mysleno v dobrym...nepomahal bych jim ani timhle

#29 21.10.2013 22:40:18

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Janek:

nemyslím si že sou hloupí....rozhodne ne všichni...ale nedaval ybch ani tem hloupym navod...protože nikdo jiny snad ani mirit nemůže(nevim jesli bych to ja dokazal uz kvůli pruseru co by z toho mohl byt..sebrani zbrojaku, polizanoce apod...)
....

#30 21.10.2013 22:40:33

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Janek napsal(a):

1flip1 napsal(a):

Janek:

tak to radsi smazni at si to nakej zelenej nevtluče do palice a nemysli ze pak muze po nas pálit..mysleno v dobrym...nepomahal bych jim ani timhle

Myslíš, že oni si o tom spolu nepovídají jak na ty zasraný motorkáře a 4 kolkáře, myslíš že jsou blbí? Oni návody nepotřebují. Je mezi nima dost vlivných lidí, mají vazby na "šikovný" známý, na svý straně mají veřejný mínění, vzbuzují kladný emoce, ....
Stejně jak my máme adrenalin, když jezdíme, tak oni ho mají, když zacílí, zmáčknou a trefí. Nemyslím, že na někoho míří, aby ho zastavili a vyhnali z lesa ..... ale dělaj to proto aby cítili ten pocit .....

big_smile  smile  hezky napsaný... jak sem to čet myslím že sem měl ten pocit taky  lol 

#31 21.10.2013 22:43:39

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

1flip1: ty seš trochu naivní... čti mezi řádky ... jde o emoce a pak systém který není na tvý straně a jak psal Janek... chytrej, vlivnej, prachatej se z toho vyzuje jedna dvě... a tebe máznou v novinách....

#32 21.10.2013 22:45:16

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Janek:
tvl.. Janku a tos jim to těm imbecilům policajtskejm takhle nenaservíroval ??? aby se chytli za nos a ty si s tím nemusel běhat po světě že nějakej zmr...

#33 21.10.2013 22:48:26

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Janek: uplně mě to vaří ... bordelsystém a poskoci hajzlů....

#34 21.10.2013 22:48:40

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

MikiberG napsal(a):

1flip1: ty seš trochu naivní... čti mezi řádky ... jde o emoce a pak systém který není na tvý straně a jak psal Janek... chytrej, vlivnej, prachatej se z toho vyzuje jedna dvě... a tebe máznou v novinách....

jo a kolik si jich chytrejcha vlivnej potkal????jo takze dal se debaty zdržuju protože když tu někdo mini dobře otoci se to proti nemu...

#35 21.10.2013 22:54:50

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

1flip1: nebuď ukřivděnej.... pravda bolí - Hus taky říkal pravdu a stejně ho upálili....
.... potkal jsem jich dost (i jen v lese)  a na většinu radši zapoměl (i na ty v životě)...

#36 21.10.2013 23:46:20

Hugila
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XRV
5 0

Janek:

Snad se někdy dočkáme nějakých enduroparků.

Jeden velký EnduROpark je za humnama smile 

jinak k tématu, já tak nějak zatím s myslivcama v pohodě, proto vždycky zastavuju.
Ale pro jistotu tady kolem baráku jezdím co nejvíc po obecních lesích a po pozemcích s nimi sousedících,je to pár hektarů, ale naštěstí příjemný tréninkový terénsmile
nicméně přemýšlím, jak získat souhlas k vjezdu od majitele zhruba nějakých 100ha lesa, které mám přímo za domem...pak budu úplně vysmátý a nějaký myslivec my bude moct akorát tak zamávat, páč majitel lesa myslivce taky nesnáší usch 

#37 21.10.2013 23:58:24

S4ne
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 300, HBG FE 350
Věk: 28
0 0

Budme radi ze po lese nelietaju s dacim takym big_smile https://www.youtube.com/watch?v=eLYq5VZP3S8

#38 22.10.2013 13:34:53

carbous
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Kawasaki kdx 250, Gas-Gas ec 300, KTM exc 450 2012
Věk: 39
0 2

S4ne: no to jo, ještě to mít v rukách frajer který s tím fakt umí tak by jsme mu neujeli to jsem si jist

#39 22.10.2013 15:26:49

honzaWR450F
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Prajzská
Motorka: KTMEXC400,YamahaXt660X
Věk: 43+
Tel: 5palec pro slepýše
1 0

S4ne napsal(a):

Budme radi ze po lese nelietaju s dacim takym big_smile https://www.youtube.com/watch?v=eLYq5VZP3S8

Ale jak ho týrá ten motor v omezovači pořád...brr a31 ,to nemusím.Nicméně tohle a za volantem lesomuž,tak jsem v ř.ti.To včera jsem potkal na jakémsi mustangu,či pionýru....nechal ho odjet a beze strachu pokračoval....hulilo to,třepal se na tom...to je pro ně (a pro nás když to oni mají) nejlepší... usch 

Aprilia AR350,Dr 350,DR600,DR650SE,CR250,WR450F,KTM EXC 400 2007 a ted už jen Yamaha X660X asfaltomrd..

#40 22.10.2013 19:19:01

gal0s
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: čína 125ccm
Věk: málo
0 0

Tohle mít myslivec tak ho kopu doprdele ze předu...  a30 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů