INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sraz OFFMOTO 2013 II.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Re: Sraz OFFMOTO 2013 II.
Já si představuju, jak asi chutnalo to selátko ... Na přezrok se asi zapikám
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Raduz TT600r:
Nebudou fotky ze srazu na stažení? Klidně SZ. diky
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- Kukyn
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HUSQVARNA FE 450,KAWASAKI VN 1500,ČZ 175
- Věk: 35let ofiko motorkářem
- Tel: 603919262
6 0
Teprve dnes jsem se tak nějak dostal k PC, protože po krásně prožitém víkendu na mě a určitě i na ostatní účastníky srazu čekala krutá realita. Možná pro mě trochu krutější, protože jsem hned v neděli navečer nastupoval do zaměstnání... Moje reakce na sraz - v prvé řadě počasí luxusní-terén suprový-parta pohodová a to krásné,dobroučké PRASÁTKO spolu s pivínkem a to završilo... Budu se asi opakovat, ale mě osobně jen zklamala malá účast. Nemá to cenu tady nějak rozvádět, jen bych chtěl sdělit svůj názor, že tyto srazy OFFMOTA by měly být více o setkání jezdců a ne o délce, kvalitě a náročnosti vyjížďky. Díky všem jezdcům za účast . Hlavně pak Radůzovi a Janičce, protože je to stálo nemalé úsilí vše připravit a také uklidit, ikdyž mají doma své práce až, AŽ dost.
Jsme "TU" , abychom se bavili 
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Kukyn napsal(a):Teprve dnes jsem se tak nějak dostal k PC, protože po krásně prožitém víkendu na mě a určitě i na ostatní účastníky srazu čekala krutá realita. Možná pro mě trochu krutější, protože jsem hned v neděli navečer nastupoval do zaměstnání... Moje reakce na sraz - v prvé řadě počasí luxusní-terén suprový-parta pohodová a to krásné,dobroučké PRASÁTKO spolu s pivínkem a to završilo... Budu se asi opakovat, ale mě osobně jen zklamala malá účast. Nemá to cenu tady nějak rozvádět, jen bych chtěl sdělit svůj názor, že tyto srazy OFFMOTA by měly být více o setkání jezdců a ne o délce, kvalitě a náročnosti vyjížďky. Díky všem jezdcům za účast . Hlavně pak Radůzovi a Janičce, protože je to stálo nemalé úsilí vše připravit a také uklidit, ikdyž mají doma své práce až, AŽ dost.
Mám tak dojem, že co se týče vyjížďky, tak je to takový strop, co se dá jet. Dělat z toho kaskadérskou šou nechci a abychom ničili úmyslně stroje nebo se pouštěli do nějakých zbytečných extrémů a riskovali vyřazení jezdce/stroje + tím si nadělali starosti, to si myslím, že není třeba. Chceme si pohodově zajezdit, zasmát se a večer se patřičně odměnit. To se povedlo, tím pádem jsem spokojen. Trasu budeme různě měnit, ale natahovat už určitě ne. Příští sraz, jak jsem psal, uděláme tak, abych eliminoval poslední riziko (jídlo) a pak už budu mít pohodu úplnou. Mám to vymyšlené, takže super.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Raduz TT600r:
A ty fotky ze srazu budeou někde na stažení? Klidně odkaz SZ. Díky
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Motors napsal(a):Raduz TT600r:
Ano, dám link do SZ
- Ládínek
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: XT 600
- Věk: 50 + 10
5 0
Taky bych se pokochal. I když jsem nebyl. Nemam na to motorku. Zůčastnil jsem se pouze jednou ale to prasátko mam v živé paměti.
Moje XTčko žije tam, kde končí asfalt.
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Raduz TT600r napsal(a):Motors napsal(a):Raduz TT600r:
Ano, dám link do SZ
Zatím jsem žádnou SZ s fotem nedostal
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Včera jsem dorazil z Francie, tak mě nechte vydechnout...
Strejda: To jsme ještě oblečení, ty fotky pak jsou lepší
Ale ,že to Raduzovi s tou pistolkou sekne ,co ?
Editoval radas (07.11.2013 16:46:30)
El hombre de mitos
|