Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Zastavit myslivci s flintou či ne...

#1 20.10.2013 20:34:16

Zastavit myslivci s flintou či ne...

Počítám se mezi  motorkáře co se snaží na sebe neupozorňovat,pokud někoho potkám tak zvolním popřípadě úplně vypnu,no ale k věci... Jedeme dnes s kámošem,a tu najednou se přiřítí SUV Vyleze cápek v zeleným tak cca 30 otevře dveře za řidičem a tasí brokovnici a ukazuje ať jako zastavíme... Zdravý rozum zavelel a kop do vrtule.... Davaj po asfaltu gumynegumy ať už sme v p... Tak by mě zajímalo jaký máte na to názor a kdo z vás by zastavil a kdo ne. Já osebně bych zastavil a pokecal pokud by na nás Vasil netasil... a30 

#2 20.10.2013 20:41:35

brisano
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Karlovy Vary
Motorka: Husaberg FE 450,Harley Davidson V- ROD
Věk: 27
Tel: 774576005
3 0

Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...

By mě zajímalo, jestli by to frajer zkusil i na ty borce, který tam dělaj metrový díry při těžbě!
K věci, pokud je dement schopnej na někoho jen tak v klidu namířit, tak mu ta flinta nepatří do ruky. To se prostě nedělá!
Naštěstí jsem se s tím ještě nesetkal, takže těžko říct jak bych v tom momentě zareagoval, ale v klidu od počítače bych byl radši nestavěl  smile 

#3 20.10.2013 20:42:27

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Mrkni na zákon o myslivosti, podklady pro získání zbrojního pasu, na podmínky, kdy kdo "tasit" či vystřelit smí a bude ti jasno.  cool   ano 

Pokud na tebe myslivec "tasí" zbraň, Amen s ním, pokud máš svědky!

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#4 20.10.2013 20:48:59

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

brisano napsal(a):

By mě zajímalo, jestli by to frajer zkusil i na ty borce, který tam dělaj metrový díry při těžbě!
K věci, pokud je dement schopnej na někoho jen tak v klidu namířit, tak mu ta flinta nepatří do ruky. To se prostě nedělá!
Naštěstí jsem se s tím ještě nesetkal, takže těžko říct jak bych v tom momentě zareagoval, ale v klidu od počítače bych byl radši nestavěl  smile 

V klidu můžeš být, tasit, vyhrožiovat ani jinak naznačovat újmu zbraní prostě NESMÍ!!!
Věta: "jeďte do prdele nebo vám prostřílím chladiče" je za přítomnosti dosti svědků...... řekněme v neprospěch myslivce... a29 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#5 20.10.2013 20:51:22

twinkam
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Chomutov
Motorka: FE 350
Věk: 36
4 3

Kdysi jsem vzdy zastavil a to v dobrym ze se jako v klidu dohodnu a nekolikrat se to i povedlo ale naposledy kdyz jsem zastavil tak z toho malem byla zidlovačka jako ve filmu a uz nikdy nestavim - to by to musela bejt krasna blondyna s velkyma kozama venku  lol  .

#6 20.10.2013 20:57:14

slugger
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: jih Českých Budějovic
Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
Věk: Třicítka v háji...
Tel: 732 506 125
5 1

Kameru na helmu a pak můžeš takovýmu čů... zastavit...
Ještě bude rád, když budeš chtít odjet bez dalšího řešení trestnýho činu, kterýho se dopustil...

Proč mám ničit gumu na asfaltě a11
Protože GasGas
Kdo to ruší lesa klid?!

#7 20.10.2013 21:00:12

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Vždy bude záležet na situaci, rozum bude velet ujet. Pokud ti ale zastoupí cestu a nebudeš mít jinou možnost, musíš se nějak domluvit. Spíš se podceňuje jiná věc. Bude záležet na přesile, proto je nejlepší jezdit min. v 3-5 lidech. Jezdit sám po lese je dost hazard, i s ohledem na možnost úrazu.

#8 20.10.2013 21:00:12

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

brokyvriti napsal(a):

Počítám se mezi  motorkáře co se snaží na sebe neupozorňovat,pokud někoho potkám tak zvolním popřípadě úplně vypnu,no ale k věci... Jedeme dnes s kámošem,a tu najednou se přiřítí SUV Vyleze cápek v zeleným tak cca 30 otevře dveře za řidičem a tasí brokovnici a ukazuje ať jako zastavíme... Zdravý rozum zavelel a kop do vrtule.... Davaj po asfaltu gumynegumy ať už sme v p... Tak by mě zajímalo jaký máte na to názor a kdo z vás by zastavil a kdo ne. Já osebně bych zastavil a pokecal pokud by na nás Vasil netasil... a30 

Normálně bych ho natřel na policii, řekl bych že jsme tam byly na motorovým kole, byly jste 2 on byl sám. Psychpat jeden.  ee5 

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#9 20.10.2013 21:28:41

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

... hele, když to jde a nevypadá to nevyhnutelně na průser že by použil, tak jeď do pr...
... pokud jste 2 nebo máš kameru můžeš klidně zastavit (a foťte ...).. pak si už můžete dělat co chcete... od odjezdu až po poslání ho do pr..
(pokud neloví tak ji nesmí mít ani zavřenou)

Rozhodně doporučuju ho z tý flinty svlíknout přes PČR, protože nikdy nevíš kdy ten magor to udělá znova a zmáčkne to protože mu cáknou nervy.... jedině známýmu bych to důrazně vysvětlil...
... ale to sou jen řeči ...málokdo to dotáhne do finálu... ono už jen zatelefonování na PČR s SPZ auta a popsáním skutečnosti, že se po lese pohybuje to a to auto (SPZ) a mužík v něm ohrožuje zastavuje kolemjdoucí flintou mu udělá hezký odpoledne...tyhle body si poldové nenechaj utýct smile

#10 20.10.2013 21:37:50

Mišák ttr600
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: TT600R
Věk: 31
19 1

Taky jsme jednou měli takového týpka v cestě,začal stahovat flintu z ramene. V tu chvíli sem se už otáčel na patě a kolegové se zachovali stejně,davaj plný knedlík pryč ani se neotáčet. Ještě,že z naší bandy každý ví co v takové situaci dělat.

Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.

#11 20.10.2013 21:58:11

kornout
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
Věk: už veterán
Tel: asi 100x deně :-(
1 0

Hele já vím z vojny, co je to blbá náhoda  ee4 
a to že někdo vůbec něco takového naznačí je na pováženou. Jak takovýhle lidi vůbec můžou mít legální zbraň  vyk!  vyk!  vyk! 

umím prd, ale strašně mě to baví lol

#12 20.10.2013 21:59:56

pazzy
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: morava
Motorka: Honda XL650V,CRF 450 ,Foch
0 0

Za mě rozhodně nezastavovat, max když budeš mít kameru a nahraješ si ho, jinak rychle pryč  big_smile 

#13 20.10.2013 22:20:39

machi
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: praha
2 0

parkrat sem taky narazil na myslivca kdyz to slo tak sem ujel ale jednou nezbylo nic jinyho nez zastavit.zezacatku byl v poho ale pak nevim proc pome vyjel ze mu plasim zver a tak zacalo se mi to dost nelibit ale nastesti dojel tatik kterej se nekde zapomel a ten je trosku raplik takze mu to tam vysvetlil a byl klid.
zjebal ho ze mi zver plasime ale ze von ji jen tak pro zabavu strili a nato uz hajnej nemel slov. a1 

#14 20.10.2013 22:29:03

špatně jsem to formuloval, měl ji sice v ruce ale nemířil na nás,ale měl ji zavřenou... Asi si myslel že když uvidíme pořádný ukazovátko tak mu připosraní zastavíme... heh2 

#15 21.10.2013 08:23:50

d2ejazz
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Jižní Čechy
Motorka: KTM 250SX, KTM GS250 1983
Věk: zralý
Tel: mám
0 0

Pokud vystoupil z auta a měl ji zavřenou (a teď nenarážím na fakt, že kulovnice a automaty typu kulobrok a spol. neotevřeš :-) ) a mával s ní v ruce i když nemířil, je to mimo zákon. Ve voze má být zbraň bezpečně uložena mimo místo řidiče a spolujezdců. Na což každý myslivec samozřejmě s*re....

4stroke power please.
CRF 450 R .. nevím, proč jsem si ji tak dlouho odepíral!

#16 21.10.2013 08:58:20

sstalin
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lesy Čr
Motorka: ktm exc 250
Věk: 24
Tel: 721165845
1 0

já bych taky ujel myslivci sou věčně nalití kokoti a nikdy nevýš kdy takovému debilovi rupne v bedně a protože je nasranej že nic nestřelil tak si aspoň zastřílí po nás... Banda jedna sem se teď zas tak nasral  a18 

jak to má kola nebo kozy, tak stím budou brzo problémy...

#17 21.10.2013 09:11:20

LadanYZ
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XT 600 Z TÉNÉRÉ, GSXR 1100 W
Věk: 42
0 0

Jednu situaci zahnanou do extému jsme zažili (byli jsem tři). Nejdřív začal nadávat, tak jsem zastavil, že si s ním v klidu popovídám co a jak. No a jak jsem zastavil a vypnul motor tak frajer vystřelil do vzduchu !  Pak už jsme jen fofrem ujížděli.
To už mi přišlo fakt ujetý . . .

#18 21.10.2013 19:25:15

Janek:Janku nebuď protiva,zajímaly Mě vaše reakce na tuto situaci,téma je možná podobné,určitě kontroverzní,ale konkrétní... a to že jsem nový uživatel... No a.. to se snad jako nesmí...  Ale divím se vůbec že ti odpovídám a11 

#19 21.10.2013 19:35:40

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Čtu to vůbec dobře ? Sakra vždyť se to tady množí až to pěkné není...

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale po těch pár měsících, co se tu potloukám mám dojem, že co myslivec, to čů***.

Já bych se asi posral, že mě zabije a zastavil bych, protože lepší trefenej zblízka a total KO, než ustřelená noha při ujíždění.

Jestli je kterýkoliv magor schopnej mířit, může klidně i vystřelit... Pane soudce já nechtěl, ale jak jsem to měl v ruce a oni to vytůrovali, tak jsem se lekl, upadl jsem a zbraň se odjistila a vystřelila...3x rovnou na komoru..Pech no...

#20 21.10.2013 19:40:14

Kepec
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: GasGas EC 300
Věk: 25
0 0

Když to tady tak čtu jaké máte zkušenosti s myslivcema mám chuť přestat jezdit duro. Já jsem akorát jednou potkal lesáky jeden mě zastavil a řekl ať jedu jinudy, tam kde sem chtěl jet se káceli stromy.. jinak zatím bez úhony, ale jezdím teprve chvilku.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů