INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Ubytování Rumunsko, Ukrajina a daší pro nás příznivé země
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Ubytování Rumunsko, Ukrajina a daší pro nás příznivé země
Nebylo by špatný, založit takový téma? Ne že by to bylo z mojí hlavy, ale určitě by to leckdo uvítal
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- maco95
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: chomutov
- Motorka: yamaha yz 250
- Věk: 22
0 0
Re: Ubytování Rumunsko, Ukrajina a daší pro nás příznivé země
Táákže ja začnu ...Mám zkušenost s rumunskem.jeli jsme tam na blind dolu do Banátu... České vesnice,česká měna, absolutně bezproblému jsme sehnali ubytování i s večeří kolem 10 večer.stačilo zajít do hospody a poptat se:-)...
Kdo nepadá, nezrychlí
- demoncz
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 450 SixDays 12
- Věk: 27
0 1
maco95:
cau ty jsi tam byl z YZ tkem??tam se nepotrebujou popiry??
- maco95
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: chomutov
- Motorka: yamaha yz 250
- Věk: 22
0 0
nene byl jsem tam ohledně mého dalšího koníčku:-)speleologie..mají tam nádherný neprozkoumaný jeskyně..ale když už je o tom řeč...to by mě nepustili přes hranice bez papiru na yzto? nebo jak to myslíš
Kdo nepadá, nezrychlí
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
5 1
Papíry netřeba, SPZ taky ne... Schválně jsem to vyzkoušel, značku jsem měl v batohu a nikdo nic nechtěl. Občanky, OTP od auta a od vozejku a nic víc. Čím dál volnější morálka Před týdnem jsme se vrátili z oblasti Bihor, dědina Bodonoš. Ubytování v rodině, která má kořeny na Slovensku. Domluvit se tady je hračka. Ubytování je v domku, novostavbě, ale v rumunským stylu . Sprcha, hajzlík, topení, čisto... Snídaně, večeře za 20éček... Voda na mytí motorek, dílnička na údržbu, i větší údržbu ... Terén je tady skvělej. Vybere si začátečník i profík. Možná proto sem jezdí blbnout i Katriňák A jezdit v jeho stpoách neni na škodu Pořád říkám, že pojedu zkusit něco jinýho, ale tady je zkrátka dobře, i za ty prachy... Dodám fotky...
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Karlovy Vary
- Motorka: Husaberg FE 450,Harley Davidson V- ROD
- Tel: 774576005
3 0
Tak ja taky pridam. Na strance laver.ro je kontakt na frajera v Repedea. Bydleli jsme u nej a absolutni spicka. Na osobu to vyslo 10E na noc bez jidla. Absolutne vse na co si vzpomenes bylo k dispozici.
- Honza XT
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: EXC 250
4 1
brisano:
V Repedea jsme byli letos v cervnu na tezkejch. Velmi pekny tereny na jezdeni a pratelsti domorodci. Navic hodne jich umelo ukrajinsky, takze nebyl problem s domluvou, jak dost casto v Rumunsku byva.
U toho jezera, co je na fotkach, jsme byli na nalozenejch motorkach.
- Honza XT
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: EXC 250
4 1
Abych pridal vlastni zkusenosti.
Pred par rokama jsme byli v Surdesti, coz je kousek za Baia Sprie v penzionu Amethyst. Za noc vcetne polopenze 20 EUR. Ubytovani i jidlo bylo moc dobry. Nevyhoda je, ze nemaji garaz na motorky ani wapku.
http://pensiunea-amethyst.ro/
Na Ukrajine jsme byli letos opet U Leva. To je znamy misto, asi to kazdej zna. Cena je o trochu vyssi nez jinde na Ukrajine, ale je tam kompletni servis - motorky pod strechou, wapka, susarna, sauna...
http://www.u-leva.se-ua.net/
- demoncz
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 450 SixDays 12
0 1
a jak je to teda co sem pochopil tak do rumunska nepotrebujes moto nebo 4kolku na papirech a ani mit na to ridicak a na ukrajine jo??? premeylime z nasi partickou ze by sme jeli na jare pristiho roku
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Ta Ukrajina mě taky zajímá, jak je to s hranicema?
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Ukrajina co jsem se doslechl je prý krásná ale je údajně potřeba uplácet na hranicích a vlastně všude, kde přijdeš do kontaktu s úřadama a fízlama :-) Ale neznám z vlastní zkušenosti.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
slugger:
Musíš mít SPZ ,jinak přez čáru nepřejedeš..
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
slugger:
není to zbytečný risk přijet takovou štreku na čáru a spoléhat, že tě za 50 a více EU pustí na Ukrajinu s tím, že jak pojedeš zpátky, tak tě nemusí pustit vůbec a moto zabavit, protože nebudeš mít jak doložit původ ?!
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Tak prvdu máš, jen mne zajímají reálné zkušenosti...
- luky.st
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Yamaha TTR , husqvarna fe 450
- Věk: 45
1 0
Z Ukrajiny jsem se vrátil před měsícem. Bez SPZ to ani nezkoušejte,to prostě neprojde,ani za prachy!!2x kontrolujou i winko,co letos nikdo nechtěl při vjezdu byla zelená karta,ale při cestě zpět na ní celník trval. Doporučuju raději přechod za Ublou- Velke Berezne než Užhorod . Za 25 min jsme byl hotovej,zpět to trvalo necelé 3 hodky kvuli Slovákum ?frontu nás ale nechali stát Ukrajinci,Slováci už ne.Je to od sebe 35km-Na Uble penzion 10 eu noc. Se čtyřkolkama je obecně na UK problém,velký.. Peníze ani úplatek nikde nikdo nechtěl .Jo a když by přeci náhodu policajt chtěl úplatek tak nahranicích je varování před podobnou situací a k dispozici telefon kam volat a to stačí ukázat a každý policajt se na to vysere ,loňská zkušenost parťáka....Jinak je tam parádně.....
Jarynn: souhlas,všeschno musí souhlasit,menší překlep znamená konečná ,dokonce i bydliště se musí shodovat v pase a techničáku,nedají si to vysvětlit..
Brisano: Na 3dny jsme zajeli i do Rumunska a shodou okolností ubytovaní u místního kapitalisty v Repedei,bohužel bez jídla ale rád vás vytáhne na hřebeny,na co jsem čuměl,navrcholu mototrať kde řádil jeho syn na KTM .
Editoval luky.st (21.10.2013 02:30:59)
Vítěze se nikdo neptá, zda má pravdu
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Jojo, repedea super. Sice bez jídla ale bomba. Po návratu jsem na žádost zdejších borců řešil přes mail a facebook to jídlo. Bylo mi řečeno, že absolutně není problém, ale odpověď na cenu nebyla zas tak plnohodnotná. Cena není známa, protože není znám přesný požadavek na jídlo ( co, kolik atd.) ale byl jsem ujištěn, že cena bude příznivá. Nicméně i za našeho pobytu tam, nám nechal jeden den připravit jehně na kopcích, další den nám opekl špek a dal pivka na kopcích a závěrečnej večer nechal připravit velkou večeři pro nás a svojí rodinu, naložil hektolitry chlastu na stůl a žralo se a chlastalo Takže jsme to zhodnotili tak, že to co jsme mu zaplatilo za ubytko, jsme tam dvakrát prožrali a prochlastali. Takže za mě Sice jsem jinde nebyl a popravdě možná ani nikam jinam nepojedu. Nehledě na to, že šéfa kluci jezdí oba a jezdí velmi dobře a rádi, takže máš průvodce zadara.
- Lasky
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lišov u Č.Budějovic
- Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
- Věk: 35
2 0
Slugger: Zásadní rozdíl mezi RO a UA je ten, že RO je v EU. Tudíž na RO hranicích kontrolujou většinou jen pasy. Ale na UA hranici buzerujou i celníci. Už se to tu někde nějakým tématu řešilo. I kdybys jí dostal za prachy na Ukrajinu, tak bude mnohem větší problém jí dostat zpátky. Jediná možnost jak to udělat legálně je, že to povezeš jako věc a necháš si u nás na celnici otevřít ATA-Carnet. Za ten se ovšem platí nemalá kauce. Vyšlo by to na takový peníze, že se víc vyplatí koupit motorku s SPZ.
Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja 
|