Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Váha motoru

#1 15.10.2013 16:10:20

Thomas
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kuřim
Motorka: PW 50
Věk: 9
4 1

Váha motoru

Zajímalo by mě, kolik cca váží ostrý 450ccm motor.

Dále by mě zajímalo, jestli je možné dát samostatný motor do servisu například na "GO," zda-li mě s tím nepošlou pryč. Samozřejmě záleží na servisu, ale zajímala by mě nevýhody. Samozřejmě si nemohu vyzkoušet funkčnost motoru, to stejný servis nemůže. Ale např u japonců jsou v motoru samé značky, tak není problém s nastavením.

Tím bych chtěl ušetřit na práci za servis, nebot dostat motor z rámu nebude chvilková záležitost a dále bych si, zatím co bude motor pryč, dělal údržbu a servis zbylých částí.

#2 15.10.2013 16:35:23

vena88
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: České Budějovice
Motorka: Yamaha YZ450F
Věk: 32
0 0

Re: Váha motoru

to ho plánuješ poslat poštou nebo proč tě zajímá váha?

#3 15.10.2013 16:50:16

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Thomas:

pokud se jedná o komplet GO, tak mám zkušenost že servisy chtějí celé moto, pokud to chceš u někoho třeba tady z fora (Baba,Miki,Radůz) tak asi se dá poslat motor PPL v bedně smile (Janek ti napíše přesný postup heh2 )

jinak, já bych raději dovezl celé moto, ať se to může odzkoušet, protože pak zpětně řešit nějaké nesrovnalosti, že to bylo nastaveno podle rysek dobře, ale nejelo to atd. to je pak opruz a dokazuj pak něco zpětně............

jinak, od oka bych tipoval těch 20kg na ostrý motor, co jsem měl v ruce wink 

#4 15.10.2013 23:13:20

Thomas:

presne jak pises jsem to taky delal. motor jsem vytahnul a zavezl do servisu samotny. jeste byli radsi ze to nemusi kuchat z ramu a ja byl rad ze nejakou tu kacku usetril. na nejake zkouseni se u ostreho motoru nehraje. 
u fungl nove motorky (Yamahy) mas zaruku na motor celou 1mth.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů