INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Caterpillar CAT B15
Re: Caterpillar CAT B15
Janek:
jj ,ale musíš ROOTnout tel
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Mne Sygic po inštalácií normálne vytvoril adresáre na pamäťovej karte, kde som ručne drbol mapy. Mám síce inú značku, ale Sygic je pre všetky Androidy rovnaký.
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Do včera 4.1.2, odvčera 4.2.2 a všade bez problémov. Aplikácia v internej pamäti, mapy na karte. Ale možno tým, že ho mám root-nutý. Mobil Motorola Defy+.
Editoval volodaj (04.07.2013 10:54:13)
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Karlovy Vary
- Motorka: Husaberg FE 450,Harley Davidson V- ROD
- Věk: 27
- Tel: 774576005
3 0
Já koupil ten CAT a vůbec nic jsem nerootoval. A tam je taky čtyřková verze androida. Veškeré aplikace vždy stáhnu do pc, přesunu si je na paměťovku, vložim do telefonu a jen si najdu ve správci souborů instalační soubor, tan spustim, nechám nainstalovat do telefonu ( aplikace má pár mega ) a veškerej zbytek mám na sd kartě. Teď mluvil třeba o tom Sygic- což je podle mě nej navigace. Mám jich odzkoušených mraky, ale tadle mi sedí nejvíc.
Jinak k těm topomapám. Teď jsem konečně nějakým způsobem dostahoval pár map do Locus a musím říct že bomba. Koupil jsem na google play aplikaci za necelé 200 stovky a mapy stahuju pak už zadara a občas se dá i některá mapa najít na netu, že člověk nemusí čekat na free download. Můžu vřele doporučit.
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Klonování simkaret dnes určitě už ne. A to asi posledních 5 let. Když u kterého koliv prodejce zvýšíš hlas nebo naznačíš nespokojenost, tak ti tu tvinkartu dá každej s radostí zadara. Mám tak uděláno u dvou operátorů. Nasrat jim, drahý volání a ještě za tohle platit.
Honzan:
právě že všude píšou 4GB i na stránkách výrobce a nezlob se na mě ,dát k 5 litrovému motoru 1 litrovou nádrž a na druhe nádrži zavařit nalévací hrdlo ,se mi zdá jako totální SRÁČ,nehledě na to že u telefonu s IP67 a aplikací radio musí být připojena sluchátka ,jako anténa,což znamená odklopit krytku tím pádem už IP 67 asi moc neplatí u toho tel jede radio i bez sluchátek http://www.alza.cz/samsung-xcover-2-c33 … 273889.htm ,kde asi Samsung udělal chybu???? jinak je to bomba telefon ,chytrý rychlí atd.... je to takový klenot,po zaplnění 1GB vnitřní paměti (stačí mít min než 100MB volného místa) ,si neprohlédneš ani galerii na SD kartě ,vyskoči tabulka něco jako uvolnit pamět , takže je to klenot ,ale do vytríny
brisano:
no tady u toho to tel. to nejde po nakopírovaní (z PC ) instalačky Sygic na SD ,musíš povolit instalaci s SD (což by bylo ještě dobrý),pak instalace vytvoří app na vnitřní paměti o velikosti 21.77MB (pořád dobry ), pokud chceš spustit Sygic, automaticky se spustí Sygic downloader pro stáhnutí map ale i textur ,ikon apod. což znamená že mapa ČR má cca 60MB ale ostatní má cca 400MB (to by taky nebyl problem), jenže po zahájení stahování ,nebo respektive před nemáš šanci uložit do ... , tak to vytvoří ve vnitřni paměti složku "Aura" a pokud nahraješ ČR ,SK, H, a RO jsi na nějakých 550MB (čísla jsou + - ) a to už je moc protože systém už zabírá nějakých cca 400MB + 550MB = 950MB a jsi v řiti protože jak už jsem psal neprohlídneš si ani fotky s SD karty zkoušel jsem "Aura" překopírovat přes PC i mobil,ale pokud ji smažeš z vnitřní paměti,tak z SD karty už nenajde cestu ke kořenové APP a po spuštění Sygic se automaticky spustí Sygic downloader a proces se opakuje. Nevím zda pro Android neexistuje něco jako Total Comander na přemistování složek a souborů???????????????,pak už totiž nezbývá než to ROOTnout,což bych nejraději udělal,protože tel. je chytrý a rychlý. Našel jsem nějaký návod na ROOT Xcover 2 ,ale je ještě v plenkách a dost velká obštrukce 1)nemusí se to povést (protože u toho to tel. to není ještě tak provařené ) 2)ztratíš záruku
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Tak to máš na hovno sygic. Ten můj nespouští žádnej downloader nic. Celej ten staženej soubor dám na paměťovku, nainstaluju jen sygic do paměti telefonu a na tu kartu sd, kde mi zůstal celej ten soubor se složkama, kde je i složka maps, tak tam si jen zkopíruju mapy stažené a je to! Žádnej downloader, to je pak jasný že to ten telefon sere do paměti telefonu.
brisano: a hodíš mi link kde stáhnu ten tvuj Sygic ????
- honzaWR450F
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Prajzská
- Motorka: KTMEXC400,YamahaXt660X
- Věk: 43+
- Tel: 5palec pro slepýše
1 0
foxdive: To já mám Xperii GO už tři týdny v servisu,reklamaci....Ještě v pátek po práci jsem ji umyl v umyvadle,pohoda.. A v neděli byla u nás návštěva,mluvilo se najednou o mobilech a co mě napadlo....počkejte,koukejte... Do hrnečku vodu,šup tam s ním,z jedné třetiny ještě vylézal ven....a zavolejte na něj ...Zvonil a jak jsem ho vytáhl,myslíce,že je konec této demonstrace nesmrtelnosti.....udělal...br,bl a konec.... Kontrola...jediné co mě napadá,že už nedržel ten O-kroužek těsnící u micro usb,měl jsem ho cca tři měsíce.Denně jsem ho přes ten vstup nabíjel....baterka fakt vydrží málo... Tak jen,že demonstrace voděodolnosti nedoporučuji...
Editoval honzaWR450F (26.08.2013 17:37:44)
Aprilia AR350,Dr 350,DR600,DR650SE,CR250,WR450F,KTM EXC 400 2007 a ted už jen Yamaha X660X asfaltomrd..
brisano: nevíš jak se na tom telefonu dají mazat kontakty
navite někdo jak se na telefonu cat b 15 dají mazat kontakty
- brisano
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Hele, ještě jsem to nepotřeboval. Ale teď jsem na to koukal. Potřebuješ jen jeden nebo všechny? Jeden: v menu na jedeš na Lidé, levým tlačítkem, které je nakreslené na displeji otevřeš nabídku a tam je smazat. Dále si pak označíš které chceš smazat. Asi tak bych to viděl.
janek: ma to neco do sebe,jenze pak mas plny kapsy. . . jeste zvlast fotak a kalkulacku a mas i plnej batoh :-D
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Janek:
je to tak jak pises,ja mam telefony dva,2karty a jenom jedno cislo takze zapinam ten ktery momentalne potrebuju
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
|