Mám takovou trochu povídku
je to docela dlouhý, takže kdo nechce ať nečte. Dnes se nám s kámošem stala (alespoň pro nás) zajímavá událost
Je půl jedenácté večer a kámoš mi volá že je na jednom místě a přestala mu jet motorka (máme stejné - silniční TDR 125). Tak po chvilce vysvětlování co se mu stalo mě napadlo snad jen že odešla svíčka, tak mě poprosil jestli bych nemohl přijet s nářadím aby jsme to vyměnili. Sednu na motorku, startuju a nic. Zkouším pořád dál a pořád nic, ani na roztlačení nechytla, tak mu volám že je to v pr.eli že mi to taky nejede, přesně jako mu. Tak kámoš už zděšenej začal přemlouvat at jedu na EXC, jenže tuto noc bylo město plné policajtů kteří měli nějaký zátah, a jelikož na ní ještě nemám papíry tak to bych neriskoval. Už zcela beznadějně jsem přemýšlel co by to mohlo být, benzín mám, že by nám odešla svíčka v tu samou chvíli?
Jen tak mi projelo hlavou otevřít víčko nádrže, jestli to nemá špatný podtlak, a ejhle motorka chytla na drb. Tak mu volám že mi to chytlo a jedu za ním, on samosebou byl rád. Stál za městem vedle kukuřičného pole, kde slyšel šustění a kroky, potom co se z kukuřice na něho začalo ozývat jakési vrčení už měl docela nahnáno
Přijedu tam, otevřu mu víčko nádrže a motorka zase chytne na drb. On na mě vykuleně čumí co a jak jsem to udělal, tak jsem mu to vysvětlil a jediný co mě napadlo, proč se nám tohle stalo, ve stejnou dobu, jestli není nějaký divný atmosférický tlak nebo něco podobného, kvůli čemuž to v nádrži nemělo podtlak aby benzín stekl do karburátoru. On už tam nemohl vydržet ani minutu tak jsme jeli zpátky do města sednout na benzínku a jen tak ze srandy mu říkám jestli viděl film Znamení z roku 2002 (pokud znáte). Tak jen tak ze srandy říkám, jestli tohle není nějaké znamení pro nadcházející útok mimozemšťanů
že máme takový stejný a velice zajímavý problém ve stejnou dobu, město všude hlídají policajti a on z kukuřice slyšel šustění a vrčení. Ještě mu říkám jestli tam náhodou neviděl projít nohu mimozemšťana jako bylo v tom filmu
A on se hned do mě pustil, že já si z toho dělám prdel ale že přesně na tohle v tu chvíli myslel, přesně na tenhle film a na tuhle scénu a už z toho byl celej nesvůj
Tak jsme se u toho docela nasmáli a máme co vyprávět 
A co si o tom myslíte vy? Jak by jste nám vysvětlili problém proč nám motorky nejely za takových zajímavých okolností? Nebo myslíte že v tom hrají roli nějaké nadpřirozené síly?