|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Úplne nevypne spojku POMOOOOOOC#1 16.08.2013 20:12:08
Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCPotrebujem poradiť s mojou suzuki rm 250, v utorok som si ju doviezol domov, a jazdil som ešte aj včera,Dnes som naštartoval a po zaradený jednotky a keď som začal púštat spojku a pustil som ju úplne tak spojka bola stále pustená iba na poly a ostatné bola vola na páke.Proste nebola spojka vypnutá úplne a spojka šmýkala.Potom som to skúšal nastaviť na páčke tým kolečkom ale trochu som s tým potočil a po zaradený jednotky a rozbiehaný som počul taký chraštivý zvuk.Tak som to znova nastavil naspeť, a stále tá spojka nevypína úplne aj keď preradujem,ale keď preradím a pustím spojku tak na chvílu neni úplne vypatá(šmyka) ale ak tomu prišijem tak sa vypne úplne a ide motorka ako diabol.Najskor som si myslel že to robí lánko lebo bolo úplne tesne pod nádržu a nedalo sa s ním pohnúť, trochu som ho uvolnil ale stále to robí.Ďakujem za rady, prosím poraďte cez víkend mám ísť jazdiť.Podotýkam spojka je nová! offline #2 16.08.2013 20:24:35
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCMartinn: "Môžeš mať všetko, za čo si ochotný bojovať." PM moto offline #3 16.08.2013 20:28:26
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCNo když tvrdíš, že to lankem není, tak co drážky vysekaný ve spojkvým koši? Pak ti váznou lamely a spojka nechodí jak má. Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline #4 16.08.2013 20:32:57
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCProste, aj keď preradujem a pustím spojku tak nejde úplne motorka do zábera až po chvíli už necítim volu na páčke a ide to OK, a znova keď preradím cca 2sekundy vola na páčke, a potom už zasa ide ako má, a stále dookola. offline #5 16.08.2013 20:33:29
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCKrewos: offline #6 16.08.2013 20:57:52
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCMartinn: No já tě chápu a proto to vidím na ty vysekaný drážky v koši. Ilustrační obr. Tady to je jen otlačený, ty tam budeš mít nejspíš drážky a v tom ti váznou lamely. Editoval Honza (16.08.2013 20:58:52) Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline #7 16.08.2013 21:07:17
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCHonza: offline #8 16.08.2013 21:29:58
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCrr offline #9 16.08.2013 21:53:37
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCMartinn: Tak se pořádně podívej na to lanko. Ještě by sw ti mohl povolit spojkovej koš a pak už nevím. Zas tak složitý to není, tak to projdi všechno a musíš na to přijít. Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline #10 16.08.2013 21:55:26
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCTak jedine to lanko lebo, ona má volu od polovice až po úplne pustenie páčky.Ale cca po sekunde už nemá volu vobec.A je tam nová spojka komplet zo spojkovým košom atď.Bolo to robené v servise dnes som tam písal tú moto robil s komplet generálkou. offline #11 16.08.2013 23:34:52
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCdaj dole dekel a pozri sa naa to za to nič nedáš, možno sa povolil koš alebo čo a čím viac to budeš skúšať tým viac to dodrbeš, víko maš dole za 15min dnes som to robil keď som menil olej tak som skontroloval rovno aj sitko... offline #12 16.08.2013 23:57:23
Re: Úplne nevypne spojku POMOOOOOOCduso: offline |