INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Poježdění Bruntál a rozumný akční rádius
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: DR 650 SE
- Věk: 33
0 0
Re: Poježdění Bruntál a rozumný akční rádius
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
- sstalin
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lesy Čr
- Motorka: ktm exc 250
- Věk: 24
- Tel: 721165845
1 0
pozérská společná fotka je nad vraclávkem kousek od kamené boudy a ta další v holčovicích
jak to má kola nebo kozy, tak stím budou brzo problémy...
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
DanisMcKost:
Jojo, někteří týpci střízliví ještě jakš takž, ale jak si dají do bambule, pak se teprve ukáže jejich pravé JÁ...
No tak to je darda, za to víčko....ale když dáš na eznamu ve zboží víčko...je jich tam mrak od 15-ti korun. Třeba by z toho nějaké páslo... Takže uvidíš, jak se Ti to povede a když tak by se dalo něco připasovat...
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- Zuzak76
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašské Království
- Motorka: Suzuki RMZ 450, Honda Shadow 600,Jawa 50 Mustang ,Varadero 1000
- Věk: 43
- Tel: 604746050
5 0
DanisMcKost: a k nam kdy přijedeš pojezdit
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Mišák ttr600:
tož pěkná vyjížďka, jen toho prachu fest a taky to horko musel být děs. Příště už se snad přidáme
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
SOBOTA 3.8.2013
Chlapi, nepochopil jsem zcela, zda jezdíte jen jednou za 14 dnů, nebo i každý víkend? Předběžně se tedy ptám, zda plánujete výjezd v sobotu? Dan už má rameno také mnohem lepší a vidí to na vyjížďku. Tak dejte vědět...
- sstalin
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
mám ten samý problém s financema... Vydím to tak za 14dní snad už bude výplata na účtě...
sstalin:
to je osud nás co žijem v téhle prdeli a živíme se poctivě.
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- sstalin
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
- Bitrin
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Pole,louky,dům-S.Morava
- Motorka: SHERCO 510i; Suzuki Kingquad 700; Jawa 250
- Tel: Nokia
6 0
Musíte vypadnou a jezdit tu jenom na víkendy, se ještě divím že máte za co jíst a ještě táhnou motorku.Tady ten kraj je zabitý pokud nejsi opravdu čorka podnikatel.
Ride to live and live to ride!:-) (Jezdím,abych žil a žiju,abych jezdil)
- sstalin
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
zas tak špatně na tom nejsem abych jezdil za prací ven....a být doma jenom o vykendu na to jsem moc pohodlný člověk rád si zajdu s bandou na pivko přes týden nebo na si zajezdit po šichtě... to nemluvím o tom že kolem baráku je pořád práce kterou si udělám v týdnu a výkend mám volný. Stačí se trochu uskromnit a pak to jde zvládnout
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
sstalin: no jo, má to tu své výhody i své nevýhody... 
Ale já se řadím mezi ty patrioty a nestěhoval bych se. V zahraničí jsem taky už delší dobu pracoval a ač to tam bylo fajn a mám na to dobré vzpomínky, tak někam ven prostě jen max. na dovolenou A je to přesně tak, že kolem baráku je práce, že má člověk pořád co dělat, a když si najde člověk nějaký svůj rozumný standard, když má alespoň průměrnou práci na tento kraj, dá se spokojeně žít a i tu starší motorku utáhnout.
Já říkám, vše je v lidech a mnoho jich pořád jen brečí, ale jsou i takoví co nečekají a snaží se sami. Český člověk si umí pomoct i bez sviňáren a zlodějiny.
No jo, pak jsou mezi námi taky ty sv_ně politické, co rozjebávají miliardy z našeho za jejich prasečí život a pak taky socky a romové, co umí ten děravý a ohnutý systém dokonale využívat a opět vysávat miliony z našich daní... Ale na tohle snad člověk nesmí ani myslet, jinak by fakt udělal něco, za co by ho zavřeli....
Takže si raději hledím svého, dělám si na svém a jezdím si taky podle sebe a taky kudy chci a kdy chci Protože to, že projedu někde lesem, nebo bůhví čím, je úplný hovno proti těm výše uvedeným sviňárnám Proto když vidím nějakýho zelenýho, co z toho dělá katastrofu naší země, je mi na , když ostatní závažnější věci vůbec nikomu nevadí.
Navíc, kypřit a provzdušňovat půda se má, aby se flóře dobře dařilo!, to ví každý zahradník a to bez prdele
Pole se neorají, zemědělci, protože nemusejí když jim valí dotace horem spodem jen za ježdění po poli, dusání půdy a sekání trávy, tak nám tu nic neroste, a když zaprší, nic se nevsákne a všichni se diví, že poslední roky záplavy i po krátkých deštích.... No proč asi, ...protože máme parlament plný dutohlavů Panoptikum sráčů, které si platíme za to, abychom sledovali denně groteskní vnitropolitický boj mezi jednotlivými politiky, stranami, jejich nenávist a sexuální avatýry, místo pořádné práce. Oni na politiku prostě čas nemají, protože když se zrovna nešpiní navzájem, tak věnují čas podvodům, úplatkám a sebezbohatnutí.
A tohle jsou ty důvody, proč se i lidé, normální lidé, co chtějí pracovat, nenáročně žít, zajít si občas na pivko a pokecat, provozovat nějaký koníček a utáhnout rodinku s důstojností, tady prostě dobře nemají a aby tohle bylo, je to vždy nějaký kompromis...!
Takže orejme a kypřeme pole, ať nejsou záplavy
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Bitrin:
Jenže, když všichni půjdou dělat pryč, jak to tady asi dopadne...? To tady pak bude úplné hovno, neboť kraj a úroveň života tvoří populace, pracující populace.... Praha, Brno, ...města s největší koncentrací lidí, mají páce relativně dost. Kde jsou lidi, tam jsou potřeba služby a tam je i práce.
Když každej druhej šikovnej školák po škole odejde odtud pryč, nezkusí tady dělat, nebo sami založit nějakou společnost, firmičku, půjdou pryč i peníze a úroveň života tohoto kraje...!
Peníze je potřeba utrácet tady, ale taky hlavně tady platit daně. K čemu nám je, že tu máme spoustu zahraničních firem, ale i firem jako je Styro profile, nebo Styro Trade, které mají daňovou povinnost zase jen v Praze, nebo v zahraničí...? Dají tady lidem trochu práce, to jo, ale kraj nedostane krom huntování ovzduší, přírody a silnic, vůbec nic... Daně dostane Praha a pak že je to nejkrásnější město Evropy...no tak aby ne, když za naše prachy, které se u nás vydělaly a měly jít do silnic a parků, oni staví a budují...?!!! Takový vyjebaný systém je fakt ušitý na míru jen těmi pražskými zhovadilci v kravatách.
|