Zdar a sílu. Jsem tu u vás nový a mám pár dotazů týkajících se TTEčka. Určitě jsou zde nějací odborníci. Jen mě nekamenujte, že to není pravověrné hard enduro, to vím. Mám rok 96, takže babičku, montovanou v Belgardě. Jezdím s ním cca 3 roky, vše bez problému, spolehlivost velká, kromě přetrhlého spojkového lanka žádná závada. Rozlámané plasty a páčky nepočítám. Trochu jsem tady hledal nějaká data, jak co nastavit a tak, aby se s tím dalo po polňačkách jezdit svižněji. Někteří tady píšou, že to nemá stavitelný předek, což já mám stavitelný plně. Dokonce na to i sedí návod na nastavení tlumení na TTR, který jsem tu našel. I když E má oproti R USD. Jedná se mi jen o to, jestli to mám nějakou slepovanici a nebo se to normálně montovalo a nebo jestli tady někteří jen nemlží. Známej měl taky E přestavěný na motarda a měl tam údajně origo taky stavitelný předek od WP. Zadek je teda seřiditelný jen na pružině, ale zatím jsem celkem spokojený. Na nějaký motokros to není, je to těžký. Ale na rychlejší polní cesty a lukopolní výlety mi TTE fakt vyhovuje.