INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sraz OFFMOTA 2013 I
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Sraz OFFMOTA 2013 I
 Termín: předposlední celý víkend v červnu, tj. 21.-23. 6. 2013 Místo: Nelešovice
Půjde o tradiční sraz, který bude v odpoledních/večerních hodinách otevřen i pro zvané tak, jako vždy. Zvaný je každý offmoťák dobré nálady. Na pohlaví, barvě kůže ani počtu nohou nezáleží.
Pro nepřihlášené hosty není co zařizovat, protože kapacity budovy jsou omezené, netuším, kdo přijede, kdo ne, co má rád a nejsme přece slečinky, aby si každý nedovezl to, co má rád. Parkoviště, trávník a přístřešek tam je, takže nechávám zbytek na fantazii každého. Je tu místní hostinec, ale tam bych ani psa nevyhnal, tak proto píšu vše na rovinu, aby se večerní hosté postarali sami. Laviček je dostatek a stolů též. Máte-li zájem dorazit, pište, abych měl představu (je to nezávazné). Jak jsem psal, tento sraz se bude konat v duchu přátelském, tzn. pokec o zkušenostech s technikou, poznání nových lidí, PŘEDNÁŠKA JEHOVISTŮ apod. To poslední byla fakt sranda Oficiálně (tradičně) se opravdu jezdit nebude.
Pro variantu zbylou jsem oslovil ty, kteří na posledních srazech byli, ví, jak se věci mají a máme představu o jejich umu na stroji. Tentokrát to hraje dost významnou roli. Jakmile se tito vyjádří, dám prostor ostatním zájemcům do naplnění kapacity. Jako vždy zajistím pro přihlášené nocleh a ubytování v prostorách budovy a jako vždy také občerstvení + vše potřebné.
Večer bude projekce na plátno, nějaká hudba, pokec s hosty a prostě tak nějak na pohodu. Věřím opět v zajímavě prožitý víkend.
Program oficiální:
Zahájení v pátek kolem 20:00.
Konec v neděli v dopoledních hodinách. Prostě jako vždy. Během sobotního dne nebude budova otevřená.
Co do oficiálních informací je to asi vše. Zbytek informací sdělím po SZ. Zájemci o přihlášení také do SZ. Děkuji.
Pamatujte na páté pravidlo: 5. Tady jsme dost na ráně a jsme na 100% sledováni Protože tyto stránky nenavštěvují jen lidé, kteří přicházejí pro radu ohledně servisu apod., tak si dávejte porzor na to, co sem píšete. Fotky, videa i jiné materiály, které sem umístíte, se mohou stát důkazem, který vám znepříjemní život. Proto raději opatrně!
Na podzim bude(pokud se nic závažně nepodělá) druhý sraz.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Re: Sraz OFFMOTA 2013 I
Mikagen napsal(a):Uvazoval jsem o ucasti, ale pro me bohuzel zteata casu.
1.OFFMOTO sraz na vysocine mel koule, byla to parada a bez prace. Proc nejit touto cestou, pruvodce bych zajistil, nebo kemp v Ralsku? Ubytko je postavene a hospoda otevrena.
Ralsko jsem jel, byl jsem tam a je to ve spoustě věcí jiné. Na Vysočině taky a už bych tam sraz neorganizoval. Jsou to jen praktické zkušenosti bez zaujetí.
Motors: jimmy: NiMMiC:
Odpovědi máte v SZ. Doplnil jsem informace v prvním příspěvku, kde naleznete odpovědi na vaše otázky. Konverzaci ovlivněnou nedostatkem úvodních informací jsemodstranil, aby bylo vlákno přehledné.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Michale, co ti na to mám říct? Průměrně inteligentní bílej středoevropan se na takovou věc asi nezeptá, ale asi jsi po náročném dni unaven víc než já a tak to beru. V SZ máš bližší info, yes?
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Mikagen napsal(a):Raduz TT600r:
mam docela narocne zamestnani na psychyku, takze tady to beru jako relax a nechci premyslet nad dvojsmyslem. ted to docela chapu a je to opodstatnene. info mam, proberu s kolegou, take vydrzi chlastat cely vikend :-D
Já vím, já to mám teď taky hustý.... Proto to beru s humorem.
- Prďa1
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hodonín
- Motorka: TM300 EN (Daytona955i)
- Věk: 30+
- Tel: 777593176
- Web
1 0
S nama nepočítej Libor má službu a já nevím jak mi to bude vycházet řekls to moc pozdě!
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Soráč - já fakt nestíhám. Zvažuju ještě změnu termínu - jede se zrovna Lysá. Uvidíme.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Raduz TT600r napsal(a):Soráč - já fakt nestíhám. Zvažuju ještě změnu termínu - jede se zrovna Lysá. Uvidíme.
Po tom co se veřejně znemožníme na Lysé tak asi hodně dlouho nepujdeme mezi lidi aspon tedy ja...
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- jimmy
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: zlin
- Motorka: husaberg 550
- Věk: 36
0 0
Raduz TT600r:
Jak to bude s tim terminem srazu bude se nakonec menit potreboval bych to vedet abych si zaridil volno v praci.
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Tristan:
Kubo proč znemožnit? Nebo jdeš vyhrát a jak se to nepovede pujdeš domu jako spraskany pes
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Sraz zrušen - termín nevyhovuje věšině lidem. Peníze pošlu zpět. Náhradní termín sdělím včas.
 Termín: 17. 8. 2013 Místo: Nelešovice Vlezné: 550,-
Půjde o tradiční sraz, kdy se ráno zajede na kávičku někam do kavárny na našich cafe racerech, návrat v odpoledních hodinách, pak papačka, pivko, nějaká ta baňka, projekce na plátno, nějaká hudba, pokec a prostě tak nějak na pohodu apod. V odpoledních/večerních hodinách nás může navštívit prakticky kdokoliv tak, jako vždy bylo zvykem.
Program: Začátek v sobotu ráno 8:30 odpolední program (dle loudavosti mezi jednotlivýma vavárnama), ale cca od 18:00 Konec v neděli 10:00
Zajištěna bude wapka, uzamčení strojů na noc. možnosti zázemí hygienického jako vždy, přespání pro cca 20 carských důstojníků, pivko, kafčo, jídlo na odpoledne/večer (ráno se dojí zbytky), wercajk apod.
Doporučuji nové papuče, petku na papání pro stroje, spací potřeby a dobrou náladu. Kdo má ještě zaplaceno os června, dejte mi prosím vědět, jak na tom jste a vyřídíme finance co nejdříve. Díky.
|