INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
YAMAHA WR 250 R chybový kód
- Eddiewr
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožňava SR
- Motorka: WR 250 R
0 0
YAMAHA WR 250 R chybový kód
Nazdar pánové, sorry že zakladám novú tému ale som na vetvy Dnes som nahodil Yoshimuru, všetko ok, bol som ju prevetrať a po čase sa rozsvietila kontrolka motora, rýchlo palba domov, len čo som zastal pred bránou pif skapala a potom zrazu sa objavil kód na display-i kód č. 46 na nete som našiel jeho význam Code 46: System voltage is too high or too low
Pýtam sa Vás, čo mám čakať od toho? Nerozumiem dajak tomu kódu, nedobíja? Prebíja? co to kurva je? moto bola od 11:00 do 17:00 na nabíjačke, potom som zhodil nabíjačku a moto naštartovala na jedno no a potom sa už dialo to čo som písal hore
Dík za rady
P.S. Dnes nezaspím
P.S. 2 Jo a moto nejazdila cca 10 mesiacov akumulátor bol nabitý naposledy cca 3 mesiace dozadu
P.S 3 EXUP eliminator som kúpil origo, lambda odpojená
Edit: Tak po dlhom hľadaní som našiel pár odpovedí na tento prúser: Ad1: baterka stará, v prdeli, odpálený článok, Ad2: Regler v prdeli od 100€ vyššie
Editoval Eddiewr (29.05.2013 22:41:24)
- petan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha - západ
- Motorka: *** KTM 690 ***
- Věk: mládí v prd... do důchodu daleko
1 0
Re: YAMAHA WR 250 R chybový kód
v překladu to je "Systémové napětí je příliš vysoké nebo příliš nízké", takže jak píšeš nedobíjí to. Taky bych to typoval na vadný zkratový regulátor
Vem za ní
vůbec jsem nevěděl že motorka něco takovýho umí
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Eddiewr:
Když jsem měl uplně vyšťavenou baterku, tak mit o žádný chybové hlášení nepsalo. Takže to nejspíš u Tebe bude alternátor či regulátor(nedobíjí nebo to přebíjí). Chce to proměřit někým zkušeným ten ti hnedka řekne.
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
mimochodem, teď kupoval kamarád regulátor na 450 za 1600kč asi ne originální ale říkal že funguje jak má.
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
novej:
regulátor koupíš ve www.vape.cz. Je to náhrada za pár korun.
Ale napřed musí zjistit čím to je...
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
Vem voltmetr a změř palubní napětí při běžícím motoru a uvidíš. Jestli to nedobíjí,nebo přebíjí. Pak už jen odhalit pachatele... Projdi si taky kabely,jestli se ti něco někde nevyklepalo,nebo nerozpojilo při montáži výfuku.
- Eddiewr
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožňava SR
- Motorka: WR 250 R
0 0
Dík páni za odpovede Voltmeter už mám po ruke, baterku som dal cez noc nabiť (jo ona chúďa má 5 rokov, ešte továrenská ) Keď prídem dom nahodím baterku a pripojím volt meter a uvidí sa čo tomu je, ale diagnóza poukazuje na regler Našiel som náhradu za 101 € sakra, písal som aj do Yamahy, máme tam za tie roky dobré kontakty = vždy urobia priaznivú cenu (uvidím za koľko mi ho predajú) Altík bude podľa mňa dobrý to je už iba posledná možnosť vady aspoň tak je to popísané na USA WR fóre. Diagnózy WR fóra: Baterka v prdeli Regulátor (regler) Kablovačka Altík
Pri demontáži som postupoval opatrne a káblových zväzkov som sa nedotkol nakoľko v tom okolí našťastie ich nieje veľa. skoro žiadne. Regler sa zdá byť v poho kontakt som ošetril sprejom na kontakty, ale mám ten pocit že to bude chyba, po premeraní budem múdrejší Poistky v poho aspoň tie čo si pri regleri v krabičke, ostatne som nepozeral.
Večer písnem ako som dopadol Edit: v tomto prípade je naprosto jedno čím začnem, či novou baterkou alebo reglerom, cena baterky do WR 97€ regler 101€ takže tu vylučovacia metóda veľmi nepomôže finančne
Editoval Eddiewr (30.05.2013 10:32:03)
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Eddiewr: Tak to máš zázračnou baterku, většinou do 3 let jsou K.O. Moc bych na ni nespoléhal, pokud se narušil nějaký článek, baterku třeba nabiješ, ale vůbec nebude držet kapacitu. Jak dáš baterku do motorky, zkus několikrát nastartovat, zda bude držet. Jaký máš typ baterie, jinak by mohly být dobré i tyto: http://www.nastartujes.cz/cs/6-skutry-a … ky-4ah-9ah Jsou na ně dobré reference, mají vysoký startovací proud a dle rozměrů se dají různé vybrat. Cena za bezúdržbovku taky není nejhorší.
Editoval viteka 32 (30.05.2013 13:05:27)
viteka 32 napsal(a):Eddiewr: Tak to máš zázračnou baterku, většinou do 3 let jsou K.O. Moc bych na ni nespoléhal, pokud se narušil nějaký článek, baterku třeba nabiješ, ale vůbec nebude držet kapacitu. Jak dáš baterku do motorky, zkus několikrát nastartovat, zda bude držet. Jaký máš typ baterie, jinak by mohly být dobré i tyto: http://www.nastartujes.cz/cs/6-skutry-a … ky-4ah-9ah Jsou na ně dobré reference, mají vysoký startovací proud a dle rozměrů se dají různé vybrat. Cena za bezúdržbovku taky není nejhorší.
Já jsem na tom stejně s baterkou, Výroba 2007 a letos jsem koupil novou, ale nemusel jsem, dal jsem ji kamarádovi a ten na ni do teď jezdí.
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Yauasa mi v WRR odešla taky po pěti letech. Přemýšlel jsme o te MotoBat, ale pán v obchodě mi to rozmluvil. Vzal jsme Banerku za 1000,- než Yuasu za 3000,- Pokud vydrží 2 roky tak ideal. Ale při vybité baterce mi to žádnou chybu nepsalo....
koupil jsem Vartu za 9 kil
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Eddiewr:
Díval se na ten popis co u toho píšou na stránkách a ty věci co tam vyzdvyhujou jsou anprosto standartní vlastnosti. A říkal, že je to jako by v v letáku u motorky uváděli, že to má řidítka, kola, motor a brzdy. Prostě vyzdvyhujou věci které jsou u baterek běžné. A pokud by tam prý narvali víc kapacity, tak to bude na úkor životnosti. Borec mi nic nenutil, nakupoval jsem u něho víc věcí a zatím vždy spokojenost.
|