INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Jaké používaté pneu? Cross/enduro
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Re: Jaké používaté pneu? Cross/enduro
demoncz:
C 12 je výborná na jaro do bahna, na tvrdším terénu ale jde rychle pryč.
- demoncz
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 450 SixDays 12
- Věk: 27
0 1
viteka 32:
ja vim proto jsem ji take koupil ve srackach nema chybu sem max spokojenej
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Tišnovsko
- Motorka: KTM 530 EXC-R
- Věk: 27
- Tel: Galaxy S4
8 0
Co je mi platná moje chytrost, když hloupost světem vládne....
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
800Km není špatnej nájezd nebo se ti to zdá málo? prořež a šup dalších 500Km
Editoval Prochal11 (13.05.2013 09:27:45)
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Prochal11:
Jako nájezd v pohodě de o to, že prakticky chybí celej jeden prostřední špunt. Tak jeslti to nebude dělat nějakou extra neplechu. Jeslti ne tak jedeme dál...
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Motors:Jed dál jen řízni hrany ,možná to bude nepatrně drncat na silnici v terénu poznáš prd
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Janek:
řezačku mám takže to říznu
Prochal11:
OK díky
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 450 05
- Věk: 36
13 1
Ataman napsal(a):EF O7 120/90-18 má v nejširším místě přes boční špalky rovných 13cm, takže je A:hnusná, B: úzká, teď jsem ju měřil, mám na ní najeto cca 130km a zatím zklamání hodně lidí ju chválilo, tak jsem ju chtěl testnout. Zatím to ale nešlo pořádně projet. Jednou to bylo ve sněhu cca 15 čísel, ale to plavala jako každá jiná, pak v natáté horní vrstvě bahna cca 5 cm a taky blbý. Guma bere skutečně nadstandardně v přímém směru, ale v tomhle rozměru a na mojí motorce zadek lítá levá, pravá. Rozjezd v kopcu je prakticky nemožný, pokud jsem traverzoval svah, bylo to o držku. Při lehkém přidání plynu v zatáčce kolo ihned ztrácí trakci. Šlo to srovnat jen s pomocí boží, dvakrát jsem se už viděl na zemi C 18 měla v těchto podmínkách naprosto bezkonkurenční držení. I při přehnaném prokluzu plynem se dala motorka v pohodě srovnat, na EF07 bych lehl jak na másle. C 18 má ve stejném rozměru šířku cca 15 cm a hlavně boční špunty jsou skutečně vykloněny do boku, což ta EF 07 prakticky nemá. Nehážu ale flintu do žita a prubnu časem další terény, něco připíšu. Třeba na suchu hodně překvapí a je pravda, že prozatímní testovací počasí bylo extremní. Terén byl prosáklý hodně do hloubky. Guma má poměrně nízký špalky proti třeba c18 tak o půl cm. A na to, že jsem v podstatě jezdil jen měkko, tak jsem zjistil, že mě už z půlky chybí tři špalky ve středu dezénu, což se mě ještě z žádnou gumou nestalo Nedokážu si představit, jak by to vypadalo po 2 hodinách někde na kamení. V té 140 by to bylo možná jiný kafe, ale nechci aby to vyznělo tak, že je to špatná guma. Jen mě zatím nepřesvědčila, ale může se stát, že za půl roku budu chrochtat, jaký je to poježděníčko. Jestli vydrží vůbec nějakej vzorek
Tak pod tohle se musím podepsat, mám z ní naprosto stejné pocity Obouval jsem ji v březnu, když byl ještě sníh. Díky nízkým špuntům s tím ve sněhu nešlo, což nevadí, měl jsem ji hlavně kvůli následnému bahna. Ale tam je nepoužitelná, protože se okamžitě zalepí. Do měkkého terénu to fakt není. Minulý víkend jsem se s ní fakt jen trápil. Nemůžu vše svádět na gumu, ale tohle byl extrém, nerozjel jsem se na měkkém ani v lehkém stoupání, při zatáčení jsem si párkrát ustlal.. Je pravda, že guma je už trochu sjetá a bez hran, až budu v garáži, tak schválně změřím výšku špalků. Ale na druhou stranu má najeto jen 15MTH a je téměř na odpis. Ze začátku to ušlo, ale jde rychle do kytek. Přijde mi to jako C-12, ta se taky sjela rychle, ale nová fungovala o 100% lépe.
Počkám si na XT-754, měly by být dostupné za 3 týdny..
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
C.J.:
ja sem na snehu na ef07 normalne tahal sane do kopce s trema deckama a v poho,snehu cca 30cm,ja jsem zatim spokojeny ale jeste sem ji poradne nezkusil na blate,ale uz brzo snad jo
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Strejda-GC:
zelenou sem mel ef05 a byla vyborna,ted mam ef07 ale myslim ze mam zluty pruh,cerveny urcite nee
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
foxdive:
jo sorry, žlutý ne červený
- Řezňa
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třinec
- Motorka: EXC 200
- Tel: 776693366
4 0
hAjPR napsal(a):foxdive napsal(a):a co davate na predek ve FIM homologaci?
Dočetl jsem se hodně chvály na předek Pirelli Scorpion PRO, tak jsem ji koupil, již je obutá, ale ještě jsem nezkusil...snad v pátek 
Já měl na DR Pirelli Scorpion PRO. Na tvrdém podkladu se trhaly špunty, boční jsou taký utrhlé nebo načaté. Znovu bych si jí už nekoupil. Je pravda, že držela pěkně. Ale polovina špuntů je otrhaná a to nejezdím žádnou palbu.
Ale zase nevím jak moc stará byla, ale myslím že nijak extra.
- C.J.
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 450 05
- Věk: 36
13 1
Mám taky přední gumu Pirelli Scorpion nějakou Mid-Soft, najeto 20MTH, nemá jediný boční špunt, úplně všechny jsou utrhané, špunty uprostřed mají tak 80%. Do terénu kde jezdíme evidentně blbá volba.. Příště Mitas C-15.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
ta 754 je jenom ve 120ce?ma homologaci,pak napis poznatky
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Strejda-GC:
homologaci asi nema ze?
|