INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kompletní GO Yamahy WR450f r.v.2004
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Tišnovsko
- Motorka: KTM 530 EXC-R
- Věk: 27
- Tel: Galaxy S4
8 0
Kompletní GO Yamahy WR450f r.v.2004
Ahoj kluci, brácha si chce pořídit WR. na inzerci je tahle http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … 450-f.html rok 04 za 49 tis. máme to 3 km tak jsme tam byli ale moto v totální šrotu.
- tlumiče jak přední tak zadní KO - přepákování a všecky jehlový ložiska KO - brzdy KO - dobíjení KO (nevíme co to obnáší) - motor ví bůh ale taky bude chtít repas - startuje za studena blbě za tepla dobře - prasklý víko spojky - řetězovka KO a kdo ví co ještě
Chtěl bych vědět, na kolik by ho přišel komplet repas jestli je výhodný borca umluvit na 45 tis a pak do toho dát 25 nebo kolik by to stálo a mít skoro novou moto nebo rovnou koupit jinou za 70 a pak nevědět jestli je tam další past a popřípadě do toho další 20 dát. A ještě jaká je dostupnost dílů na tohle moto a jestli jsou ceny srovnatelný s jinýma značkama....
co vy na to?
bylo by good kdyby někdo věděl o nějaký WR u známýho nebo třeba svý moto od roku 07 za nějakých 75 tis tak by jsme měli zájem. Inzerce máme prolezlý...
Editoval ladik164 (09.05.2013 20:02:11)
Co je mi platná moje chytrost, když hloupost světem vládne....
Re: Kompletní GO Yamahy WR450f r.v.2004
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
beachbitch:
Motor za 20? co tam je proboha tak drahýho? co jsem tak koukal po dílech tak jsou ceny lidový za rozvoďák, nový ventily, píst, výbrus, ojka a to si myslím že do 12 tis dám. nebo je tam nějaká past?
ta kontrola mně taky zajímala ale nic neřekl, ani jestli a kde to bylo servisovaný. je to mladej floutek a je asi trochu víc mimo
Editoval ladik164 (09.05.2013 20:10:09)
ladik164:
kamoš dělal komlet motor na yz 426 a padlo tam 30 klacku,,,,,pokud je to v takovem stavu tak sa to neoplatí kupovat nebo si nachystaj 40 možná 50 ticek na opravy,,,,,,ono sa to zdá jesi je v prdeli jedno bude v prdeli druhe a nebudeš sa stačit divit
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
babaexc:
jo titanový jsou drahý, ale prodávají se třeba i ocelový. co je na nich špatnýho? jaká je životnost vůči titanovýmu? navíc třeba titanovej se nadá brousit což u ocelovýho je v cajku
co se repasuje na hlavě?
Editoval ladik164 (09.05.2013 20:26:01)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Dělal jsem WR250F 2006. Klidně se o info podělím, ale pls přes Skype - byl by to román na 10 stran
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
ladik164:
orientační nákup na MOTOLINE:
Pístní sada Vertex, Yamaha 4150,- Ojniční sada Prox 3450,- Rozvodový řetěz DID 1125,- Sada sacích ventilů PROX 3390,- Sada výfukových ventilů PROX 2580,- Spojkové lamely EBS 1350,- Sada těsnění motoru 780,-
a jsi na necelých 17 tisících
a to nepíšu ještě o ložiskách v kolech 500kč,komplet přepáčko 3000kč,repase tlumičů 3000kč,repase třmenů (od 1000 do 2000kč), řetězovka 2000kč, gumy 2000kč
takže připočti ještě necelých 12tisíc a jsi skoro na ceně motorky, kterou koupíš dobrý kup jak cyp
(a to nepíšu o převodovce, elektrice a dalších věcech, které jsou KO a nebo budou v brzké době)
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
ladik164 napsal(a):Ahoj kluci, brácha si chce pořídit WR. na inzerci je tahle http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … 450-f.html rok 04 za 49 tis. máme to 3 km tak jsme tam byli ale moto v totální šrotu.
- tlumiče jak přední tak zadní KO - přepákování a všecky jehlový ložiska KO - brzdy KO - dobíjení KO (nevíme co to obnáší) - motor ví bůh ale taky bude chtít repas - startuje za studena blbě za tepla dobře - prasklý víko spojky - řetězovka KO a kdo ví co ještě
Chtěl bych vědět, na kolik by ho přišel komplet repas jestli je výhodný borca umluvit na 45 tis a pak do toho dát 25 nebo kolik by to stálo a mít skoro novou moto nebo rovnou koupit jinou za 70 a pak nevědět jestli je tam další past a popřípadě do toho další 20 dát. A ještě jaká je dostupnost dílů na tohle moto a jestli jsou ceny srovnatelný s jinýma značkama....
co vy na to?
bylo by good kdyby někdo věděl o nějaký WR u známýho nebo třeba svý moto od roku 07 za nějakých 75 tis tak by jsme měli zájem. Inzerce máme prolezlý...
Nic proti, ale co je vlastně na motorce dobrého? Vždyť jen bez opravy motoru tě zbytek vyjde na majlant a to při rozdělávání zarezlého přepákování si můžeš přidělat dalších starostí. Jen věci bez motoru mohou vyjít přes 10 ku, spíš 15 klacků a co teprve motor, dá ti na něj záruku? Vůbec bych o tom neuvažoval a čekal na něco jiného, nejsou jen WR450. Bohužel je špatná doba pro koupi, vše je přebrané a sezóna v plném proudu.
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
Díky borci za reakce, po konzultaci s raduzem přes skype je to jasný a vaše čtení je pro nás jasný. byli jsme s bráchem stejnýho názoru, jen jsme potřebovali vědět jak je to s cenama a co všechno se dělá... ještě jednou díky dávám vám
za kolik raduz dělal tu 250ku zajímá mi jen cena a okolik jsem se sekl
Editoval beachbitch (09.05.2013 22:03:12)
beachbitch:
o 10 litrů
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Strejda-GC:
tak to ti do ni pete dobre zainvestoval porad sem premyslel proc ji koupils,a jestli byla za ty penize co si myslim tak dobry kup a co pete?ze ho tu neni ani videt mezi kamosema
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
foxdive:
Pete je momentálně pryč z "lokální enduro scény" a za všechno může Raduz
Strejda-GC:
to byla ta tvá ? myslel jsem jen díly víš .. zajímalo by mě co vše se počítá do nějaké "profi" go .. já měnil klasicky ojka ventily ložisko na klice píst rozvodák , všemožný těsnění.. převodovka byla 100% ok tak to nic a zbytek jsem nechal a dostal jsem se pod dvacet i s opravou hlavy.. bez práce tedy tu jsem neplatil...
Tak mi jen zajímalo co se dělá ještě víc..
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Strejda-GC:
jo to me je jasny,uz to tu jednou bylo,akorat je divny ze ze dne na den uz sem ani nevleze-divny,cekam dalsi navrat na bergovi
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
beachbitch:
dily asi nebyly origo co?ja sem ted v dilech dal do motoru 12tis.ojka,loziska,gufera,komplet tesneni celyho motoru,pist,prevodovka ok,a to je v originalu a 2T bez prace
foxdive:
já ti nevím jestli origo neorigo .. co motoline poslal to poslal vrčí to tam 55 hodin a musim zaklepat vše v cajku .. Ventily nejsou titan ale ocel
ale veřím že když se chce tak v tom člověk muže zahučet .. kamarád dělal snad to samé na motorce akorat navic dával ještě trojkové kolečko a dal tam snad titanové ventily a vyplázl 40 tyček .. a měl to snad u Poláka ..
|