INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
testovaní
testovaní
zveme všechny příznivce Endura a motocrosu na volné testovaní ......
Re: testovaní
profidirekt:
tak tam sa asi zajdu podívat abych si mohl udělat usudek o teto motorce sam. mam to za barákem tak su na to zvědavy
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
To je sice krásné, ale jí jsem jasně panu profidirektovi něco řekl, takže se podle toho bude řídit... Nebo se už pak nebude muset vůbec nic. Používání těchto stránek pro budování vlastního kšeftu má svá pravidla, která jsme si jasně vymezili.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Raduz TT600r napsal(a):To je sice krásné, ale jí jsem jasně panu profidirektovi něco řekl, takže se podle toho bude řídit... Nebo se už pak nebude muset vůbec nic. Používání těchto stránek pro budování vlastního kšeftu má svá pravidla, která jsme si jasně vymezili.
Bez urážky, ale nepřeháníš to trochu? Bylo jasně napsáno: zveme všechny příznivce Endura a motocrosu na volné testovaní .... Nikdo tu nikomu nic nenabízí, necpe, jen slušnpu formou nabízí možnost seznámení se se strojem, o kterém putují jen fámy. Je to v našich končinách, kde je taková akce poprvé, všechny podobné akce jsou v Čechách. Pokud bude možnost se zadarmo odvézt na enduru, proč toho nevyužít
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
viteka 32:
Chtěl jsem jet na výstavu touratechu, ale honzoviXT se posral tlumič... tak v rámci zajíždění možná dojedu
Tady jde o princip, že to opravdu využívá jen jako reklamu... hodí téma a už nereaguje na dotazy atd.... nemyslím teď konkrétně tuto pozvánku na volné testování...
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
Naopak chápu Raduze, pán se v minulosti asi slušně nechoval a promo akce slouží k reklamě a prodeji. Dělat si z fora bordel bych si taky nenechal.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Vše jste řekli za mě - díky. K akci jako takové nic proti nemám...
Tondo, věř mi, že určitě nepřeháním.
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
MikiberG: Miki, asi máš plnou schránku, nejdou mi ti psát zprávy... nebo je chyba někde jinde? Posílám ti zpravu, ale v odeslanejch se neukáže :-)
BTW: k věci profidirekt .. no, už to tak nějak ignoruju a ten zásah jsem docela čekal - myslím, že byl adekvátní
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
profidirekt napsal(a):zveme všechny příznivce Endura a motocrosu na volné testovaní ......
zvu vsechny priznivce dobreho jidla na volnou zranici..... to je informaci co?
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
Vojtas: full , smazáno Ď
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Mikagen napsal(a):Raduz TT600r:
Tak se domluv na pujceni na sezonu, ze bys nam to otestoval, abychom vedeli.
To jsem mu nabízel, kasal se, že to nepotřebuje, že bychom motorkou mlátili o skály a jiné kydy. Už to neřeším. U mě je to komediant. Každopádně rozlišuji 1. Prodejce 2. Stroj - tady nevím.
Z chování prodejce cítím velkou bázeň cokoliv dát na test, aby se na něco náhodou nepřišlo. Stroj jsem ani na živo neviděl, jen viděl ty šupovní videa. Dál to nemá smysl komentovat. Ale jestli jednou řekne, že je tohle web úplně k ničemu, že jsme loukoví závodníci a nuly s tím, že jezdím úplný hovno a nic o ježdění nevím, tak v tom případě udělal támhle zedník díru a už mi sem nelez. Jo jestli nejsem náhodou normální, servisovat se to budee u něj! Žádný samo domo vyměnit!!!
Končím s vynaloženou energií na tohoto pána. Oficiálně sděluji, že to byl poslední jeho nepovolený pokus o reklamu na těchto stránkách. Pak dostane
Navrc.WR-F:
někde na moravě
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
viteka 32:
To byly ty Malenovice? Jsem viděl že to tam prodávaj a chtěl jsem se tam zajet mrknout, protože to je o 200km blíž než do Klatov. Škoda že jsem to neviděl dřív, no....
Navrc.WR-F:
to je přesně ono... ještě než to raduz editoval tak tam bylo sice vse potřebné uvedené ale na něco takového upozornit ani ne 24 hodin před zahájením. ?? to už o něčem samo o sobě vypovídá....
|