Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

www.resenipokut.cz

#21 06.04.2013 17:41:47

Lasky
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lišov u Č.Budějovic
Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
Věk: 35
2 0

Re: www.resenipokut.cz

Tak jsem na to koukal a moc důvěry to ve mně nebudí. Už jen ta klamavá reklama na úvodní stránce. Jak můžou někomu garantovat, že nezaplatí ani korunu a neseberou mu ani bod? To je nesmysl. Můžou poskytovat právní zastoupení jako to dělá DAS.
Ty si platíš pojistku a když máš problém, tak zvedneš telefon a oni ti poradí co s tím, případně ti dají bezplatně advokáta a zaplatí kauci. To záleží na konkrétním produktu, kterej od nich máš. Jestli za tebe budou běhat na úřad kvůli každýmu přestupku za parkování to netuším, ale moc tomu nevěřím.
Já mám u DAS už trochu lepší pojistku, stojí mě necelých 5tis.ročně, ale tam právní pojištění na celou rodinu a netýká se to jen silničního provozu, ale všechny právní úkony.Reklamace u prodejce,kupní smlouvy atd. Dál se to vztahuje na všechny naše dopravní prostředky ať je zrovna řídí kdokoliv, Právní spory okolo nemovitosti, pracovně právní vztahy se zaměstnavatelem a kauce do půl mil.kč kdekoli po Evropě.
Vím, že měli i produkt přímo pro profesionální řidiče za 2tis.ročně. To se vztahovalo na všechny právní spory, který vzniknou při tom když řídíš jakýkoliv vozidlo a pracovně právní vztahy se zaměstnavatelem. Není to ovšem nesmrtelnost. Když přejedeš bábu na přechodu v kilu, tak tě z toho asi nevysekaj. Ale budou tě zastupovat u soudu. akorát pokud je v tom chlast,drogy atd, tak od toho dají ruce pryč. To mají ve smlouvě.

Už jsem s nima něco řešil, tak asi už tuším s čím ani nemá cenu tam volat. Pokud tě někde změří, mají fotku s tvým ksichtem a chtějí 2tis.kč, tak nezbyde, než to zaplatit.

Mě se jednou stalo, že po mě rakouskej policajt vymáhal pokutu absolutně neoprávněně.Silniční daň za den kdy jsem v Rakousku nebyl. Mohl jsem všechno dokázat, ale s kokotem nebyla řeč a chtěl 100eur. Volám na DAS co se děje, tak ať jim dám fízla k telefonu. Ten byl arogantní, že s nikým mluvit nebude, tak mi říkají, že jestli ty peníze mám u sebe ať to zaplatím a pak jim to všechno pošlu. Za 2 měsíce jsem měl prachy doma zpátky.

Německej celní úřad chtěl pokutu 2500eur, za nevyclený zboží. Zaplatila to spedice, která vystavila ten dokument, ale hned si to nechali proplatit od pojišťovny a ta zase chtěla peníze po mým bejvalým šéfovi a ten si vzpoměl po 4letech, že je bude chtít po mě. Nějakej jeho právník mi vykládal svoje hypotézy, že jestli jim to nedám, tak mě budou žalovat. Říkal jsem jim, že jsou paka ať se bráněj, že tohle vymáhají neoprávněně. Nechtěli ani slyšet, tak jsem zas využil DAS, dali mi advokáta ovládajícího dopravní a celní právo, ten na to kouknul a ptá se jakýho pitomce právníka má ten můj bejvalej šéf. Tohle dokáže smést ze stolu jedním dopisem i průměrnej koncipient, kterej ví, že tady jsou jiný lhůty na promlčení a celá německá pojišťovna to jen zkouší i když ví, že jeto promlčený.

Jednou jsem měl i docela velkej průser ve Francii. Za jednu malou prkotinu na mě vybalili obecné ohrožoní a podvod, hrozili 2roky krimu,vyhoštění a 50tis Franků pokutu. (toje něco přes 250tis.kč) Dostal jsem francouzky mluvícího advokáta, ten to s nima zkonzultoval a říká mi, že z toho mě nevyseká, páč toho mají na mě moc a my nemáme v ruce nic. Nicméně, zastupoval mě a vysvětlil jim jakej jsem chudák, že by mě tím zničili, takže mi nakonec dali nejnižší možnou pokutu "jen"30tis.FR

Právě kvůli riziku těhle velkých průseru to mám a rozšířil jsem si to ještě o tu kauci. Kolik lidí sedí v zahraničí v krimu jen protože nemají na kauci. Přitom průser se stane hned. Člověk se trohu zakouká, omylem drbne do auta, to vylítne ze silnice, všichni se zabijou a je to v prdeli.

Popravdě kdyby mi šlo jen o pokuty za parkování tak se na to vyseru. Tohle mám pochystaný jiným způsobem. Do města jezdím jen na motorce a s tou nemí problém zaparkovat.

Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja beer

#22 03.05.2013 17:54:07

Re: www.resenipokut.cz

Co tě konkrétněji zajímá? DAS je rozhodně dobrá služba co se týče právních věcí. Už nám párkrát pomohla a hlavně v případě nehody nám to ušetřilo dost peněz. Co se týče řešení přestupků už je to o něco horší. Řešenípokut.cz se zabývá jen přestupky a jejich úspěšnost se blíží ke 100%. Což i garantují případným odškodněním.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů