INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
YZ,CR 125 Vs YZ,CR 250ík
- zachvat
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jindř. Hradec
- Motorka: Husaberg Fe450
- Věk: 43
1 0
Re: YZ,CR 125 Vs YZ,CR 250ík
Tak jestli je 250 silná, kup slabší. Takže 125. Co chceš vic slyšet? Nebo si na 250 namontuj doraz plynu na 1/4 dráhy.
Marek17 napsal(a):A co radíte za značku u 125 a 250? CR,YZ,RM?
Honda nebo Yamaha
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
taky jsem to slyšel ale to je tak že to jen každej slyšel Někdo psal že skutečně vadný byli na Rm-Z u 450 v nákým ročníku ale u 2T je to u každý stejný, převodovka se ti muže vysrat na čemkoliv i na hondě.. je to jen o předchozím majiteli a intervalech.. rozletí se ložisko a udělá to mašírku ale za mě ve dváce bych doporučil hondu Měl jsem 97 a ten motor byl dobře zpracovanej a dělali ho i další ročníky.. jediný co mě trápilo byla vodní pumpa ale byl jsem student a nová hřídelka nepřipadala v úvahu (spotřební věc) díky bože že je už aspon práce.. hlavně se tam nesere přívěra (teda aspon jsem se s tim nikde nesetkal) jako třeba u Kx u kterých se omelou zuby když je to jen trošku s malinkou vůlí (mluvím z vlastní zkušenosti viz moje kx, brachova kdx 125 a bratrancova kx 125 ) U RM tu taky někdo řešil že mu rupla přívěra a odštípla kousek pístu, někde to tu najdeš a na motorkářích se to stalo asi taky 3 lidem. To u Cr se stát nejspíš nemůže má to jinak řešené (teda aspon myslím) Jinak jsem měl 97 Cr 125, Rm 250 92, Sx 250 93 a ted mám KX 250 92 a u žádných zmíněných babiček jsem nikdy neměl problém s převodovkou že by vyskakovali kvalty nebo rachotila určitá rychlost apod.. ted dělám motor na tý KX a zuby jako nové u tak starý báby ale byli třeba jiný investice.. výbrus (někdo dával vložku) píst, ojku, komplet loziska, gufera, vodní pumpa hřídel, hřídel řadičky, řadičku a vyfutrovat jedno kolečko mezi startovacím kolečkem a spojkou.. a jsem na 12-13 tisíci hned + nechávám komplet dělat přepáčko.. zhruba za týden by mohlo být kolečko hotový a můžu konečně skládat snad už bude teplo.. Navíc si hlavně nemysli že koupíš mašinu a tím to hasne a jen se jezdí.. Skoro nikdo neprodává mašinu která je kompletně po GOO jak každý píše to jedině tak 1 člověk z 10 který nutně potřebuje peníze z nouze atd.. a na to se narazí málo
Editoval Martin993 (04.04.2013 20:52:53)
- Tomast33
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Neznašov
- Motorka: HUsqvarna 701 enduro
- Věk: 43
0 0
Marek17:
Teda ty v tom máš pěkný guláš.
"Znám zkratku, je to sice dál, ale zato horší cestou"
- Tainix
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Blansko
- Motorka: Kawa KLE
- Věk: 29
2 0
Marek17:
Nevím v jaké ceně se chceš pohybovat ale tohle se mě zdá docela slušný http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda … r-125.html
edit: u 2t toho není tolik co by se hned zkurvilo jako u 4t, neřešíš ventily, rozvoďák, napínák... kdybych kupoval 2t, nastartoval bych to, projel prvně zlehka, pak trochu kouř musí držet volnoběh a jít do otáček normálně, žádný dušení nebo vynechávání a z toho trochu něco poznáš, víc většinou poznáš až po rozhožení motoru ale nebál bych se toho, kdyžtak zde máme dvorního mechanika BabaEXC na to se nesmí zapomínat
Přivěra funguje tak že v malejch otáčkách je přivřená/zavřená aby to mělo trochu spodek a někde za půlkou otáček otvírá, to poznáš...
Editoval Tainix (04.04.2013 22:28:09)
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Marek17:
Prvně by ses měl rozmyslet jestli chceš jezdit enduro nebo cross. Krosky jedou všechny nahoře a maj rychlý převody. Po lese se s tim sice dá, ale furt tě to tam vláčí jak hadr a akorát ti to bude pořád někde chcípat. Enduro má lepší spodek i ve 125ce a pro začátečníka to jede až až.
Na značku tolik nehleď, ale spíš na stav.
Moje první ostrá byl první enduro Gas Gas, který byl vlastně převlečená Cagiva 125. Teoreticky bych do toho dneska nilkdy nešel, do takové kombinace značek. V reálu to byla motorka, která byla snad nesmrtelná. Já věděl prd a furt jsem jen jezdil a nic nespravoval. Ta motorka vydržela jezdit asi 7let bez závady. Dodnes to nechápu, protože jsem jezdil opravdu hodně.
Jinak převodovky se serou na všem, pokud to tam někdo pere hlava nehlava. První RMZ450 08 měly problém s cementací koleček, tak odcházely víc než běžně, ale to bylo jen v tomhle roce a to se tě stejně netýká.  Zrovna mi kamarád z Hondy říkal že posílal několik převodovek do nějakého závodního týmu co jezdí CR125 2012-13.
Dej koním pít...
- Tainix
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Blansko
- Motorka: Kawa KLE
- Věk: 29
2 0
Semis napsal(a):Zrovna mi kamarád z Hondy říkal že posílal několik převodovek do nějakého závodního týmu co jezdí CR125 2012-13.
CR 125 / 250 se vyrábělo jen do 07, pak už jen 4takty.
Úplnej začátečník určitě není, jezdil MZtu 150 to je sice úplně něco jinýho ale 125ku enduro bych výkonem neviděl nějak slavně (taky jsem to měl) ale jinak souhlasím, je důležitý si vybrat buď traťě nebo les, nebo koupit endurko a sem tam jet na trať ale to není ono.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Tainix:
JJ sorry ,máš pravdu. Chtěl jsem napsat malorážku a napsal jsem automaticky 125, ale mělo to být CRF250.
Dej koním pít...
|